Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pasigirsiu nauju lobiu:

niekad nesu radusi jokio gintaro... :huh2:​ 

Atsakyti

Limit, nedalia... O gal kaip tik - laikas naujam megztukui :). Dukrai irgi netinkamas?

Niuma, ale faina tau - kada tik nori, tik švyst, ir pajūry, ir dar savuos namuose  :wub: . Gintarus rast tai faina, bet kur paskui dėt...

Gadget tavo Cotton merinas daug greičiau susimezgė, tai buvo ik 2 kamuoliukus pasiimti... Labai neįvertinai savęs :).

Aš vakar trečdalį vienos rankovės su filmu nuvariau ( On the basis ir sex), nepatogu buvo lipt iš žemos lovos matuotis. Tai šiandien pasimatavus ... pradėjau kitą verčiau. Pirmą teks ardyti. Galėčiau baigti  vieną šiandien, bet reikia apsispręsti dėl ilgio. Pirmą kartą gyvenime noriu ne pilno ilgio rankovių, kaip įpratusi, o trumpesnių. 

Gal kas man patars iki kiek megzt, kad neatrodyčiau kvailai - iki pusės dilbio ar dar arčiau kauliukų? 

Žuviuk  :4u: .Daug visko pas tave, ypač Vėjo :). Aš tai vis matau mažus vaikus ir ... jau ilgiuosi tų laikų, kai maniškiai buvo maži...

Kerpena - smagu girdėti pozityvą iš tavęs. Jaučiu, kad atostogos veikia jau  :super:​ .

Atsakyti

niekad nesu radusi jokio gintaro... :huh2:​ 

Mane irgi tik niuma išmokė.

Restar, na, visko gi pasitaiko. Nemezgant daugiau pamatai ;) Tavo greičiai smagiai skaitosi. Aš savo AGUONINIUS tik po savaitės sutiksiu. Būsiu kovinėj parengty.

O dabar reikia susipakuot mezgimo priemonių pajūriui. Nepamažinant.

PS keista, kai nuo dešimtos tamsu...

Atsakyti

Gadget, visai be siūlų pajūrin? Savo dabartiniam užsikabliavime sunku net pagalvot :).

Gal tu man dėl rankovių ilgio patartum? :ax:​ 

Atsakyti

Restar, pagal pirktines bliuskytes daryčiau 3/4. Nes jei arčiau kauliukų asmeniškai man vaizdas kaip išaugtinio megztuko. Aišku, keli cm ten ar šen, nieko nereiškia. Kas norit gintarų tik dėl turėjimo ir dydis nesvarbu-prie tilto po banguotos nakties praktiškai kas rytą pilna mažiukų. Tiesiog palei bangos linkį išmesti guli:

Priedas  received_916262318727726.jpeg   354,25KB   0 Parsiųsta kartų

Nieko nedarau iš jų. Guli. O iš didesnių gal raktų pakabukus. Gal sau pakabukus pasidarysiu. Reikėtų pas juveryrą nusinešt.

Priedas  20190819_055950.jpg   148,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, dar buto vietos pliusu eilinį kartą įsitikinom, kai visi trys su vyro draugu paplūdimiu iki tilto ėjom. Prie mūsų-gulk kur nori :) vietos laisvai rasi visada. Kuo arčiau centro, tuo didesnis bambatrynis. Dekutis prie dekučio. 

Na, jei ir abejojau sprendimu irkt dėl visų paskolų ir išlaidų, kol įsirengėm, tai dabar tikrai patenkinta juo. Nes šiaip, iš esmės-ne kiekvienam ta jūra lobis ir būtinybė. O aš, jei tik galėdavau-minimum kartą arba du per vasarą važiuodavau atostogaut. Turkijose, Egiptuose neesu buvus. Čia man pats pušyno ir jūros kvapas kitoks  :wub: 

Atsakyti

hi,

na štai, savaitgalis pas anytą įveiktas. :B  tik ant svarstyklių geriau nelipt

Limit, vaje, koks liūdesys..... nuoširdi užuojauta. aš tik kojines esu taip suskalbusi.... tiksliau tik vieną, kažkokiu būdu įsiterpė tarp įprastų. tada bandžiau ir antrą taip pat ir pliam, ta gavosi ne tokio dydžio :D

Kerpenos sekėja :D šitai matyt koks  vienas smegenų vingis yr instaliuotas

Niuma, tikrai geras sprendimas, ypatingai, kai patys dažnai lankotės pajūry. o gintarų tokių mažiukų esu prisirinkusi nemažą maišiuką, tokio miestelio, kuris vadinasi Jantarnyj, pliaže. bet taip nieko ir nepadariau su jais...

kaip suprantate, su mezgimu vis dar visiškas štilis.dabar pas mane dėlionių dėliojimo metas :D vakar sėdėjau iki išnaktų,  nors ir nagai ragai netvarkyti buvo....

Atsakyti

Mes vakar iš 3 vietų su kalnu tašių grįžom. Nei jėgų, nei noro neturėjau tvarkyt. Ryte perlipau per daiktus :D po darbų reikės skalbimo mašiną jungt ir praėjimo ieškot. 

Atsakyti

Restar, siūlų pasiėmiau  :angel2: 

Dėl rankovių - matuok pagal gatavą patinkantį rūbą. Niuma gerai patarė.

Atsakyti

Ha - neturiu tokio nei vieno :D. Negalit patikėti? bet rimtai. Aš gi šalčmirė, net negalvojau apie jokias 3/4 rankoves.  Bet va ėmiau ir užsimaniau vieną kartą. Aišku, kad neiškenčiau vakar ir vieną užbaigiau, kaip man susirodė, su savo mažąja konsultante pasitarusi :)

Kadangi šiandien jau darbas, tai tik vakarop prisėsiu prie antros. Bet jau taip mirtinai knieti dar kokį pradėt :).

Atsakyti

Restar, net pavydu skaityt apie tavo mezgiminius kablius :rolleyes:

Atsakyti

Turint omeny, kaip retai jie mane ištinka, tai galėtum ir nepavydėt, aš tau tai nepavydėjau, kai kepei vieną po kito paltuko dydžio megztukus :D. Bet šiaip jo, džiugina mane ta būsena, tik nugaros būklė po to visai ne. ir dar - aš mezgu baisiai įsitempus :( - žandikauliai įsitempia, pečiai, net užpakalis... Bandau kontroliuoti save, bet trumpai pavyksta. Reikia kažkaip derinti daugiau judesio su daugiau sėdėjimo, bet kol kas sunkiai...

Atsakyti