Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  Screenshot_20190820-213616__01.jpg   307,34KB   0 Parsiųsta kartų

Drops loves you 8

Atsakyti

Vincio dažyti siūlai - tikri  meno kūriniai   :lietuva: 

NOrisi tokius TURĖTI  :angel2:​ 

Atsakyti

Aš vakar iš George krepšį susikroviau, su JurgitaK pirksim. Tai pagalvojau, kad už tokią sumą, kuri išėjo, nupirkčiau LT vieną švarkelį ir vienas kelnes, na, gal dar triusikų pora išeitų. O dabar švarkas, pora kelnių, 5 polo marškinėliai (2 iš jų 2 ilgom rankovėm), begalybė triusikų (pirkau trims vaikams - rinkiniais - kam 10, kam 7, kam 5). Išleidau, bet jaučiuosi laimėjusi :). Nes kokybė man patinka jų.

Na, aš irgi perku kartais tieisog, kad gera kaina, bet dažniausiai sau pateisinimui vis tiek priskiriu mintyse projektus apykonkrečius. Aišku,  jie laikui bėgant modifikuojasi arba visai nevirsta kūnu...

Vakar pagalvojau, kad mano kablį kažkas "nužiūrėjo" ir pavogė jau beveik :). LInk pačios pabaigos jau ir vangiai mezgasi, kiti projektai vis dar galvoje, bet aistros nebeliko. Artinasi rūstūs laikai - išgyventi rugsėjį :). Jau penktadienį rugsėjo laukimas prasidės choro repeticijom... Šiaip aš visai mėgstu, kai atsiranda struktūra, visi išsibeldžia iš namų ir nereikia man rūpintis užimtumu. Pietus mokykloj pavalgo :). Bet su tuo, aišku, daug reikalų, kol susityguoja ta pradia su visai būreliais, pratybom, emocijom... Tikiuosi, kad pastarųjų šiemet bus mažiau, nes pernai 3 kaip ir pirmokai buvo. Šiemet viskas ramiau. Tik abiturientas.  Bet tas net neaišku, ar baigs mokyklą. Stengiuosi užsiprogramuoti, kad bet kuriuo aveju nesinervinsiu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 rugpjūčio 2019 - 09:22

Maniškė žiauriai nelaukia mokyklos, dėl mokslų tai dar nieko, bet klasiokai ir auklėtoja labai nemylimi... Priemonių sakė jokių nereikia. Nu nereikia tai nereikia :) Uniforminį švarkelį nupirkau ir daugiau nesuku galvos. Ne deficito laikai.

O jau Vilma kokia užaugus :wub: O kur blondinė dingo? Ar čia tik vakariniai šešėliai?

Beje aš irgi nebeblondinė :B Jau kokia savaitė, baigiu nuo šoko atsigaut :B Pavedė šįkart kirpėja. Paprašiau šiek tiek patamsint, tai likau visiškai tamsi su kažkokia neaiškia ruda spalva :B 

Atsakyti

Mokykla... vakar kaip tik aptarėm. Tai kol kas nelaukia, nes pasirodo bijo... nauja mokykla, nauji klasiokai... o ir mokytis vis pagąsdinu kad reikės :) manau viskas susistatys į vietas kai prasidės.

Uniformą pirkau- kelnės, švarkas ir megztukas. Dar butu getai poli marškinėlių papirkti:) sakot George turi kokybiškų?? Eisiu patikrinti :) priemonės nedega- sako prasidėjus rugsėjui dar kainos geresnes :) tai ko truks tada ir paimsiu :) dabar planuoju pradžiai sąsiuvinių nupirksiu ir užteks.

oras pats tas ankstyvam mezgimui su serialu su miegančiais namiškiais :) dar jie bando įtikinti kad nuotaika tinkanti kinui :) jau kaip ir pasidaviau :) laukia žaislų istorija :) ir aisku vienas is argumentų žudantis- mama kukurūzų privalgysom tiek, kad nereiks pietų....... :)  

oras įkvėpė tingiems lėtiems pusryčiams :) mažas sis net nežiūrėjo į šitą pusę...   Priedas  2DFAAFC1-DF5E-42EE-B32C-7BB9D2449D3A.jpeg   373,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 21 rugpjūčio 2019 - 10:00

Sakau, ko tas busy žuveliukas   toks šnekus - o, pasirodo, atostogos!!!!

Prie jūros mezgiminis oras buvo tik ryte, dabar puikus šiltas tingumas be lietaus.

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 21 rugpjūčio 2019 - 11:07

Gadget, tavo jau tikrai kokia panelė, labai sumoteriškėjus. Bet ji jai juk mažiau nei 12 , ane? Manosios moteriški privalumai vos pradėjo rastis.  Megztinis toks paprastasis/būtinasis  :super: .

Liniuka - kaip šeima ir kolegos sureagavo į spalvos pasikeitimą?

Maniškių, tfu, tfu visų auklėtojos ir klasiokai faini. ir man, ir vaikams, tai dėl to tikrai ramu. 

Man jau kelinta diena ir planetos sukasi, ir visokie širdies daužymaisi,blogas miegas, fui, nors lyg ir nėra tam objektyvių priežasčių. parašiau ir pagalvojau,kad gal, kai daug į tūliką laksčiau ką išgėrus, ėmė ir išsiplovė visokie mineralai, nes ir mėšlungis prasidėjo. Reikia kokio magnio pagert. Paiūrėt ar Neurorubino pas dičkį likę dar. Gal visai banali priežastis, o man papidlomas nerimas dėl tos savijautos...

Atsakyti

Restar, blogai reagavo. Šeima iškart pareiškė, kad blogai. O visi kiti nesureagavo absoliučiai niekaip. Lyg nepastebėtų. Tai iš to sprendžiu, kad tai lengvesnis kelias negu išspaust apsimestinį komentarą :B

Apie išplautus mineralus ir aš vis pagalvoju. Irgi savijauta ne kažką. 

Atsakyti

Galvojau, gal tik tau neįprasta... bet jeigu jau šitaip, tai kirpėja daug karmos taškų neteko.... Aš kaip tik užsirašiau į kirpyklą, dar pavyko užsirašyti kitai savaitei, prieš rugsėjį.  Kadangi dažausi kažkokia ruda spalva, tai man šoko nebus :). Gal neprašysiu pašviesinti :).

Atsakyti

Labas. Kaip miestai, neskęsta šiandien? Mano kaimas tai skęsta. Pila žiauriai gal nuo pusės devynių. Visur vanduo, nors ne asfaltas.   O aš ta proga, kūrenu pečių, marinavau tetai agurkus ir dabar verdu pietus. Neturiu lauko virtuvėj nei radijo, šitame telefone tik su ausinėms jis veikia, tai darbuojuis ir galvoju, jei taip miestuose lyja, turėtų būt potvyniai.

Atsakyti

Vilma vis dar blondinė, gražiai saulės pabučiuota. Jai šiuo metu 10, bet tuoj bus 11.

Per 10 metų natūraliai patamsėjau ;)

Liniuka, nesmagu, kai taip neišklauso. Nusiplovinėji bent? Savo tamsų veidą parodysi?

Gal kas turi/matė peleniniai rožinio moherio, nelabai plaukuoto?

Atsakyti