Nu dėl Liniukos alergijų gal konciliumo nedarykim ![]()
Rankšluosčiai Nostroj. Dar ikejos visai padorūs, tik spalvų pasirinkimas nedidelis.
Šarange
Pasirodyk vis.
Aš į Palangą iš Ikėjos rankšluoščius pirkau. Daug skalbimų atlaiko puikiai ![]()
Puodai. Hm. Priklauso nuo jų kainos-neprisvilimo-kokybės. Jei kažkokie special - tada vežkis savo. Aš planavau iš zana.lt Tramontinos puodus susipirkt. Ale pakolkas tik vieną patį pirmąjį, kurį pirkau turiu. Fainas. Dažiausiai naudojamas.
Šarange
Pasirodyk vis.
Aš į Palangą iš Ikėjos rankšluoščius pirkau. Daug skalbimų atlaiko puikiai
Puodai. Hm. Priklauso nuo jų kainos-neprisvilimo-kokybės. Jei kažkokie special - tada vežkis savo. Aš planavau iš zana.lt Tramontinos puodus susipirkt. Ale pakolkas tik vieną patį pirmąjį, kurį pirkau turiu. Fainas. Dažiausiai naudojamas.
tai esmė visa tame,kad reikia ir čia palikti. turiu aš visai neblogus, pirkau tam pačiam Kaliningrade anoj kadencijoj, parsivežiau ir pakeičiau savo senuosius.
bet dažnai tuose nuomojamuose butuose būna šiek tiek indų, bet man gal smagiau savus naudoti. tai vat sprendžiu, ar pirktis tokius tik laikinus, ar ieškoti geresnių, va kame klausimas
rankčluosčių šiam gyvenime irgi turiu, ale bet ne tiek, kad užtektų per kelias gyvenamas vietas.
esu pirkusi jau tikrai senokai, gal prieš kokius 8 metus, Gariūnuose, bet nepigius. tai tikrai neturiu ką pasakyt blogo apie juos - nieks jiem nesidaro skalbiant, ir per tiek metų net nesusinešiojo. visai sutikčiau tokius pakartot, bet faktas, kad Gariūnuose lokacijos neatseksiu
Gal kokį papildomą puodą įsigyk svetur
Kaip sakai, ir smagiau, kad savo turėsi, ir mažiau mantos vežiotis. Ten nuvažiavus nusipirk, turiu galvoj.
Koks man miegas užėjęs. Tempiu paskutines minutes iki darbo galo. Naktį buvau prabudus, pablūdinau. Dabar visai prigulčiau.
A tai neturi bile kokio puodo, kad turėtum dėl visa ko? Kiek ten jums dviese reikia. Gi ir pati sakai - koks nors greičiausiai vis tiek bus. O geresnį nusipirksi artimiausiu metu, bent turėsi kuo užsiimt
. O kiek jūs rankšluosčių naudojat šiaip? Nes mes turim visi po vieną didelį maudynėms ir gerai. Išskalbiu, išdžiovinu ir vėl naudojamas. Kol nesutrinam mirtinai/neatsibosta. Tada naujus nusiperkam. Bet aš tuo klausimu neišranki absoliučiai, man visokie geri, nusausina svarbu ir tiek, nevaikščioju aš jais apsisupus, chalatų irgi nenaudoju, apsirengiu iškart.
Šarange - nuolat apie tave pagalvoju
. Dažniausiai, kai viskas nurimsta, t.y. jau gana vėlokai, kai lyg ir nebepadoru skambinti. Kažkaip Gadget avataras man su tavo kažko tavaruojasi, tai ją pamačiusi vis pagalvoju, kad tu parašei. Pamažu pamažu ir atsigausi
.
Lace, ar jau žinai, ką megsi? Gražūs pirkiniai. Nors nesujaudino, kad bėgčiau pirkt iš paskos
.
Mes su vaikais visgi sulakstėm greit šiandien iki Žaliųjų. Taip smagiai išsimaudėm
. Toks gražus man tas vanduo, jo spalva. Taip gera atsigaivinti, gana ramu, žmonių nėra daug. Dievinu tokius staigius pabėgimus. Maudymuką dukra prisitaikė senesnį (nors raukėsi, bet dar visai tiko), sūnui nupirkau greituoju būdu, nes jo turimos "plavkės", pasirodo, po stovyklos jau suplyšo
. O mažoji net 2 turi, bet greit išlindo iš vandens ir čipsais žuvis šėrė
.
Dabar dar ruošiamės dukterėčią aplankyt jų nuomojamam bute, išsiprašėm į svečius, tuo pačiu su gimtadieniu pasveikinsim. Taip norisi mėgautis kiekviena likusia laisvės/vasaros diena
.
Šarange - nuolat apie tave pagalvoju
. Kažkaip Gadget avataras man su tavo kažko tavaruojasi, tai ją pamačiusi vis pagalvoju, kad tu parašei.
Man tas pats
senai jųdviejų maišau.
Pamiegojau po darbo, atsigavau. Verdu puodą netikrų balandėlių-ramu, kad visi vyrai valgys