Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pamiegojau po darbo, atsigavau. Verdu puodą netikrų balandėlių-ramu, kad visi vyrai valgys :)

Tau gerai :B kepiau šiandien varškėiaus. Tai pusė "liaudies" vaipėsi.
O  vienas ir nevalgė :mad2:

Va, mėsos tai gali būti litrais ir kilogramais.

Atsakyti

Restar, aš gi pabėdavosiu ir rasiu tik sau tinkamą sprendimą, tai faktas :D viskas gi pažįstama. Tik šiaip kažkokia svarstykle patapusi esu, vistiek matyt to stresiuko yr. Ir klausimus tik pokalbiui palaikyt iškėliau :D 

O rankšluosčių didelių turiu apie 10,  gal.12 su tokiais budinčiais. Bo nes neturiu džiovyklės,  todėl reik 4 einamų plius 4 pamainai ir dar pora svečiams atsargai. O dabar dar panos gi barake išsivežę. Tai reik bent 2 dar. Ir mes gi be vonios bliūdo-dušas. Tai praktiškai kasdien reikia tų didelių.

Veido-rankų irgi panašiai. Dar tie ir dažniau prašosi keičiami. Dar kojoms tokie kaip kilimėliai prie dušų(gi 2 turim). Nu vat ir reik :D 

Atsakyti

Katuk, kiek suprantu jau visai ant nosies išvykimas :) kuriam laikui? Merginas namuos liks karaliaut ir mokslų krimst? :)

Niuma- net ir su tinginiais balandėliais tu man esi herojus :) aš šiandien pilvus netikro zuikio prikimšau :)

klausimas man kyla kada mažasis pradės kaip žmogus valgyt. Pagerejimas kol kas tik tiks kad kol gaminu- įsitaiso ant apintelės ir besmalsaudamas ką darau priragauja visko kas aplink :) 

mezgiau :) ir netyčia mezgiminį serialą atradau- gal del to ir mezgasi :)

Atsakyti

Kokį serialą, Žuviuk, radai? Nes artėjant rudeniui man reikia kokio naujo. Beje, ar teisingai kažkur mačiau, kad "Downtowno abatijos" bus naujas sezonas? Gal kas tiksliau žinot?

Mano chebra pietums koldūnus valgė. Vakarienei išvažiavom pas dukterėčią, dičkis užsisakė kebabą  :B . Nu dzin, tegu leidžia savo pinigus.

katuk, tai aš irgi pokalbiui palaikyt pasisakiau. Kad tik tokios problemos, ane :)

Atsakyti

Lace... o jau alyvuogių grožis;) kažkaip paskutiniu metu labai man kliūna už akių žali atspalviai. Skaniai atrodo. Net užsimaniau žalios suknelės :) 

Atsakyti

Restar, Širdžių daktaras vadinas. Tikiuosi kad spėsiu per jį megztuko bent jau nugarą pabaigti :) dar šiaip neseniai Big little lies 2 sezona suvalgiau. Kaip ir Tarnaitės padakojimo 3-čią :)Girdėjau gandą kad A place to call home naujas sezonas jau rodomas ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 20 rugpjūčio 2019 - 21:40

Žuviuk, ačiū už serialų rekomendacijas. Kai kada nors MB teiksis pajungti teliką prie mano mezgimo kampelio, tada vėl pradėsiu megzt ir reikės serialo. Ar yra nors vienas vaikas, kuris laukia mokyklos? Maniškės vasaros pasiekimas - išmoko stovėt ant rankų :D

Priedas  IMG_20190820_213056_resized_20190821_073754205.jpg   63,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žuviuk, ačiū už serialų rekomendacijas. Kai kada nors MB teiksis pajungti teliką prie mano mezgimo kampelio, tada vėl pradėsiu megzt ir reikės serialo. Ar yra nors vienas vaikas, kuris laukia mokyklos? Maniškės vasaros pasiekimas - išmoko stovėt ant rankų :D

Mano Luknė labai laukia mokyklos.kasdien dėlioja ir apžiūrinėja priemones,laukia vokiečių būrelio.ne tik dėl draugių,jai tiesiog labai mokytis patinka :)

Atsakyti

Sveikos, mano mažė irgi nori į mokyklą. Tas pats su priemonėm. Ir mokytoją ji dievina. Ir mokytis patinka. Vokiečių irgi prasidės mokytis, tai bus nauja ( pernai anglų pradėjo būrelį, bet jis kaip pamokos su savo mokytoja).

Jaučiu, laiminga Miglė dėl baseino. Ir vasarą labai dėkinga juo mėgautis. Mano dvynė irgi mėgėja ant rankų vandeny pastovėti.

Aš tai sapnavau, kad apsidžiaugiau man patinkantį serialą radus. Nusivyliau, kai supratau, kad ne. Bet bus iš jo pasirinkt, ačiū. Kažkada nesupratau, kam jūs su tais serialais mezgat. Man buvo gera vienai su savim. Dabar jau supratau...

Atsakyti

Niuma- net ir su tinginiais balandėliais tu man esi herojus :) aš šiandien pilvus netikro zuikio prikimšau :)

:unsure:  o dėl ko? Juk labai lengva pagamint. Ir gana greitai. Va netikro zuikio- niekada neesu darius. 

Aš pati visiškai nelaukiu mokslo metų. Nei mamų. Nei mokytojų. Nei susirinkimų. Nei priežiūros. 

Gytis su Vilium jau klausia, kada mokslo prekes pirksim, nes mato, kad mama visai atipūtus tuo klausimu :D Nu rūbus supirkau ir užtenka  :rolleyes: 

Alyvuoginių siūlų noriu. Bet suprantu, kad kieniečių neturiu ir niekas nesumegs turimų siūlų. Išsipardavinėt nenoriu. Tai laikinai vėl drakių užkimšau. Na prieš tai pirkau prieš 4 mėn šilkus. Ir dabar - trukumą kelių kamuoliukų prie margio. Ir pro Cotonwoolą prasinešiau. 

Lėėėėtai dryžuoju Emiliui :) 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Šiandien vos nedraudiminio įvykio nepadariau  :oh: Visą didelį puodą darbinės rytinės kavos išpyliau ant stalo.  :frusty: Laimei, kompas, klaviatūra, telefonas visai nenukentėjo, tik vos apsitaškė, daugiausiai kliuvo mano mėgiamam užrašų sąsiuviniui.  :(

Lace, ar jau žinai, ką megsi? Gražūs pirkiniai. Nors nesujaudino, kad bėgčiau pirkt iš paskos :).

Aš išimtinai retai perku siūlus konkrečiam mezginiui  :ax: ir šis kartas - ne išimtis  :bigsmile: Konkrečiausia vizija alyvuogėms, turbūt replikuosiu Rūtai No frills megztuką  :unsure:  O mocheros noriu pridėjimui prie mano audros debesies spalvos šilko (kur šaliką mašininį mezgiau) - jo vieno neįmanoma nešioti, žiauriai kimba prie menkiausių atsikišimų.  :huh2:

O šiandien dar jūrbangio šilkmocherio (50/50) nusipirkau iš 9 gijų.  :B

Atsakyti

Kas šilkmoherius perka, kas Jūras mezga  :wub: su knyga, be serialo.

Turiu visiškai neaiškių priejūrinio kelių dienų megztuko fuotuo ir laiminfą vaiką. Megztuko tikv  vakare prireikė gi, tai ir foto - begęstančios saulės fone  :wub: 

Tuoj apkarpysiu ir įdėsiu. Bus ir tikrų spalvų foto, bet vakarinė priejūrinė - fajniausia.

Gaminau miso sriubą. Vakar.

Šarange  :4u: 

Mano vaikai į mokyklą nesiveržia, priemonėmis jau pasirūpino, liūdi dėl nesudilusių kuprinių (nori naujų). Dar reiks sejuoną pasiūt, nes pirkti už 30e...

Atsakyti