Mūsų mokykloj irgi polo marškinėlius padarė. Bet kadangi dėl spalvų george nesu garantuota pirksiu iš didmeninkų.... o tik baltus pirkt su siuntimais nebeapsimoka....
Nusiplovinėju. Nerodysiu ![]()
Kerpena, Vilniuj lyja nuo ryto, tai smarkiau, tai mažiau, bet neskęsta. Tik tamsu. Norisi namo pamegzt:)
Kaunas apsišlapinęs. Ryte čiurkšle. Dabar - purškalais .
Hm, sakot pavojinga dažytis..? Šnd užsirašius. Bet ir namie turiu dažų. Pati moku.
Aga, Vilma jau panelė
Tokia paaugliukė.
helou,
sektinis kirpyklų lankymas
einu šiandien, spalvos keist neplanuoju.
Gadget panelė kokia didelė. ir megztukas labai geras
mane užvaldžiusi dėlionė iš 1500 detalių
per piet šlaisčiausi po miestą, tai pusė velnio, yra balų, bet praplaukiamų. ir labai džiaugiausi, kad būtent šlaistymosi metu nelijo. aišku, plaukams vistiek ta drėgmė nepatiko, sėdžiu visa pasipūtus
Gal kas turi/matė peleniniai rožinio moherio, nelabai plaukuoto?
Wooly turi kažkokio

Laba,
Aš nors ir iškritus ir sektos, bet sektiškai vakar buvau kirptis, nusitrumpinau nes lb slenka... Nedažiau.
Šiandien labai niūru... Žiūrim filmus su Dž, o Lu tipo tvarkosi stalčius. Mokylos vaikai nelabai laukia, Lu tai tik nori apsipirkinet mokyklai, o Dž nezino dar ko tiketis, tai tik draugu laukia, o skaityt tingi.
Wooly tolokai. Man labiau patiktų tikslinis papirkimas to 120 g. O wooly yra pavojus prisipirkti dar šiobeito kokius 2 kg. Iš rudeninio pirkio dar liko nesumegzta babinaitė, nes Liniuka man numezgė tai, ką buvau sugalvojusi babinaitei.
Skaičiuojam akordeonus. Purkštelėjo nedidukas lietutis, ir vėl saulė skverbiasi pro debesis.
Pasigooglinau, tai ne naujas sezonas, o tiesiog "Dauntouno abatijos" filmas bus 09.13 Uk kino teatruose. Tai trumpas malonumas
.
Tuo pačiu ir apie "Ten kur namai" pasiieškojau info. Tai visgi 6 tas sezonas paskutinis ir neplanuoja būti daugiau, Žuviuk. Nebent tu 6-ą nauju laikai. Bet aš visus pažiūrėjus...
Šarange, iš sektos niekas neiškrenta, jei tiesiog nemezga
. Yra ir daugiau gi sektiškumo bruožų. Svarbu gi nors kartais vienaip ar kitaip pasirodyti. kas gyvai, kas čia, kas FB, kas tieisog į susitikimus atvažiuoja. Kažin, ar mes apie kokį tradicinį metų galo suvažiavimą galvojam? Lyg ir ankstoka, bet kai vėlai susigirebiam, tai vietų pasirinkimo nebebūna. Nors man ri pernykštė vieta patiko. Liko kubilas nepanaudotas ten dar
.
Kažin, kur Qqutė prasmego? Išlįs tuoj su kokiais 5 mezginiais
, jau Ravelry mačiau vieną baigtą, kitą pradėtą, apie kuriuos net negirdėjau.
Tiksliai, jie mums kubilą skoloj nuo pernai. Tai panašu, kad susitikimo vietos keisti negalima. Tik laiką reikia susiplanuot
galim kokią lapkričio 2
nes aš kaip tik būsiu LT, o kitu laiku net nežinau, matyt teks prisiderinti
Lapkričio 2 nelabai. Vaikų atostogos, tai turim viltį kur nors paatostogauti šilčiau.
Filmas pažiūrėtas. Dėl Vėjo smarkumo šiandien temo mergaitei vienai popcorn'ų pirkt...
kirba mintis susikirpti suknelę iš mėlynų lapių... rudeniui ;) gal net spėčiau pasisiūti...
mazgiminiai rekalai juda
pamažu, o planau jau pagreitį įgauna - 3 mezginiai suplanuoti :)ir visiems siūlus turiu ![]()