Niuma, apie džiovyklę tai aš kol kas tik svajoju ;) bet kaip sakant vieną dieną.....
Kerpena
taip man
o linksmiausia, kad kai pasiėmiau medžiagą tai paaiškėjo kad lapės sidabrinės mėlyna fone ![]()
Liniuka, turėtum biškį daugiau vaikų, gal kitaip sakytum
. Nes mano tokie patys žodžiai buvo ir apie skalbyklę ir apie džiovyklę, kol buvo 1 vaikas. Kai gavome iškart +2, per pusmetį pakeičiau nuomonę, viską įsigijom ir gyvenimas pagražėjo. Tiesa, siurblys robotas guli neišpakuotas ( gavome bonusą su dideliu šaldytuvų, kai šiemet pirkom), neprisiruošiu parduoti. Nes perdaug pas mus daiktų ir mėtosi nuolat kas nors, tai šitas tikrai ne mums. Gal jam reikia?
Pažiūrėčiau modelį, Samsung kažkoks.
aš- didelė stagnatorė matyt...
turim džiovyklę, seniai..pirkom, kai dar vaikai į darželį ėjo, kad reikalui esant skubiai praskalbt ir pradžiovint...
bet naudoju retai...vasarą patinka lauke džiovint, žiemą kartais jungiu...Nervuoja tai, kad netelpa visi skalbiniai iš džiovyklės, reikia per du kartus kišt džiovinti, tai užtrunka ilgokai..
Mano 2in1džiovyklė žuvo šiemet, po10mečio darbo. Lauke džiovinti fajniau, bet rankšluosčiai iš džiovyklės... Mmmmm
minkštuliukai.
Screenshot_20190822-112448__01.jpg 579,07KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos
Vakar parsinešiau alyvuoges
Neiškenčiau ir vieną sruogą susisukau, net mėginuką prasimezgiau - poruosiu su Siūlo galo šilkmocheriu.
Labai rankos niežti pradėti
Aš tai labai noriu ir džiovyklės ir robotuko
Ne tai, kad be jų negalėčiau gyventi, iš tiesų tai labiau "noriu" nei "reikia".
Džiovyklės kol kas pagrindinis stabdis - vonios kambaryje šalia skalbyklės jinai netelpa, reiktų statyti rūsyje, tada protingiau būtų ir skalbyklę ten iškelti. Žodžiu, per daug dedamųjų.
Restar, pažiūrėk, kas ten pas tave per robotukas
aš dar iki gilesnės rinkos analizės nepriėjau, reiktų prisiruošti...
Kol neturėjau džiovyklės, nereikėjo.
Dabar su 3 vnt lakstančiais, ypač žiemą, kai striukes per vakarą išskalbiu ir išdžiovinu, visas uniformas per vakarą į parodų vaizdą grąžinu, patalynių jau ne 1 vnt....
Gėris ir džiaugsmas man ji. Dėl vietos neturėdavau. Dabar sėkmingai stovi tamsiam kambariuky ir niekam nemaišo.
Dar nereali funkcijaž Refresh. Kai bet kokius mezginius, trikotažines bliuskytes iš spintos, įmetu, prasuka ant garų, nelieka jokių perlenkimo žymių. Iškedena.
Rinkomės pagal talpą. Lyg 8 kg. O gal dar didesnė. Gal AEG.
IMG_20190822_125733.jpg 149,45KB
0 Parsiųsta kartų Grybavau ne aš, ryte atsikėlus jau radau. Tik išdoroti teko.
Nei džiovyklės, nei robotuko neturiu. Kolegė, kur kabinete kartu sėdim turi robotuką, tai labai džiaugiasi. Aš gal ir norėčiau, nes pas mus amžina nešvara, ypač šuns plaukai. Bet matyt, kaip ir Restar sako, per daug visko visur prikrauta. O su džiovykle nesu susidūrus, tai net neįsivaizduoju kas tai. Tai ir neiškilo poreikio.
Pas mane tai kaip tik robotui pritaikyta, nes niekur nieko neprikrauta. Jau ko negaliu pernešt, tai prikrautų namų. Suprantu, kad jei plotas mažas, o žmonių daug kitaip neišeina, bet net ir užėjus į svečius į tokius namus turbūt galėčiau pusę daiktų išmest ir jų niekas nepasigestų
Grigaičio namų dizainas man yra total košmar
Vyras savo kambary turi vieną lentyną su visokiais šūdukais, su kuria dar nesukovojau, bet čia tik laiko klausimas