Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:zoo_taz:  :pleasantry:  :headbang:

:alc:​ 

Atsakyti

džiovyklės norėčiau, ale bet nežinau, kas per moteriškė namus planavo :D kad vietos nenumatė. tai ent keista, vonia didižiulė, tik nors imk ir statyk per vidurį patalpos

o robotukas tai man kažkoks nepatikimas reikalas. aš vistiek turbūt eičiau tikrinti, ką jis ten privalė. nors iš kitos pusės, kai nėr laiko valymams, tai bent toks paviršutinis visai būt neblogai

Gadgetui pavydžiu :B Kerpenai irgi biškutuką. dar Lace  irgi :D

nusipirkau rankšluosčių :B  labai netikėtoj vietoj. HM home. panaudosiu, galėsiu papasakot, bet iš vaizdo tai man pasirodė visai verti dėmesio. ir dar tokių gražių spalvų :D  ir kad nebūt liūdna dar puodukus prigreibiau su lėkštutėm. simply dizaino, ale bet tokie smagūs... dabar reik šaukštukų :D

pliam, man kažkiap atrodo, kad aš tiems dar net neišsirinktiems namams, be to ir laikiniems, daugiau dėmesio skiriu, nei esamiems :D  ale bet rangas įpareigoja, ane :B :D

Atsakyti

:zoo_taz:  :pleasantry:  :headbang:

:alc:​ 

čia tu, ar kas nors tavo paskyrą nulaužė?

paskutiniu metu aš tiesiog nenusakomą kiekį išmečiau nenaudojamų daiktų. ir vis dar metu, ir stegiuosi nieko nekaupti.

tikrai daug šviesiau ir akyse ir sieloj :rolleyes:

Atsakyti

Katuk, čia man stogas čiuožia nuo nieko neveikimo :B

Apie robotus FB Skaiva juokingai rašo, kaip jos taksai kovoja su nauju gyventoju :D​ 

Atsakyti

o kodėl tu nieko neveiki? vėl be darbo?

Atsakyti

Būčiau be darbo tai turėčiau ką veikt :D

Darbe kažkoks štilis. 

Atsakyti

Šiemet nusistačiau tikslą sutvarkyt namus :B

Reik baldus pagaliau supirkt.
Man paprasčiausiai gėda, kai kas užeina į namus :huh2:
Daiktų nėr daug, tik siūlų  :D 
Karts nuo karto pasikėsinu į siūlus. Ir net mečiau lauk, nesąmoningus sintetinius :B

Atsakyti

Blogaj prie jūros sutikti draugus, užsipliurpti ir išbadėti. Planas buvo lengvai nueiti, tai su mezginiu, bet BE PINIGINĖS.

AČD, jokie karšti čeburekai prošal nekvepėjo.

Mmm, kaip gardu ledai su šilauogėm ir Džiugo drožlėm  :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, rimtai be priežasteis pasiautėjai ? :D

Katukui smagu mesti, kad naujų prisipirktų :D.

Ai, aš nesiteisinsiu pas mane kodėl daug visko. Žinoma, reikėtų pramėtyt rimčiau.  Bet kadangi turiu ribotą energijos kiekį (lipdama laiptais šiandien supratau, kad ir su geležim, matyt, ne kas vėl...), tai renkuosi, kam ją panaudoti - pirmiausia eina būtini dalykai (darbas, vaikų priežiūra, maisto gamyba, minimali tvarka), o tada jau ... malonumai: mezgimas, skaitymas, filmai ir pan. Rimtiems esminiams prasimėtymams jos neužtenka. Tiksliau, tai vis po kampą kokį prasimėtau, bet iki galo taip ir neprieinu. Be to - aš labai demokratiška :), leidžiu kiekvienam turėti savo erdvėj savo tvarką. Nieko, užaugs vaikai, išeis, tada jau kvėpuosiu :). O didesniuose namuose, tai pasimestų tie mano turtai, baikis.

Gadget gražus pajūrinis vaizdelis. 

Mano džiovyklei atsirado vietos, kai miritnas poreikis iškilo. Irgi tamsiam kambary. Kaimynei nusibodo manęs prašyti džiovinti striukes ir patalynę tuo met, kai šalta, bet dar nešildo, tai pati nusipirko ir pasistatė koridoriuj tiesiog. Neatsidžiaugia. Lauke man irgi patiktų kartais džiovinti, kitas kvapas. Bet nėra to lauko.

Atsakyti

Savo lėtu mezgimu šiaip taip įveikiau skraistę mažajai dukrai. Iš rogutinio kašmyro.

IMG_20190822_144320_small2.jpg

IMG_20190822_144517.jpg

IMG_20190822_144415.jpg

Atsakyti

Labai faina skraistė. Ankstyvą rudenį, kol striukės nereikia liuks. 

Atsakyti

Net susimąsčiau, jei taip mirtinai prireiktų, džiovyklės, ar rasčiau kur pastatyt. Nebent salione ir tai sunkiai. Tamsus kambarėlis yra, bet jis toks mažas, kad nelabai sutalpinčiau. Nebent būna kokių siaurų, tai gal tada koridoriuj tilptų.

Liniuka, man irgi visai nieko ta skraistė. Dabar vaikštinėja, tai kai rankas nuleidus, atrodo lyg oversaizinis megztinis.

IMG_20190822_151518.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 rugpjūčio 2019 - 14:33