Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho, Kerpena, koks didarbis. Įdomus modelis, šiltas, patogus. Bet tu ir nestebini, visada originali. Iš kelių čia siūlų? 

Mano megztinis irgi džiūva, vakar iki 12 pribaigiau tą rankovę su Žuviuko serialu :). Dabar galiu kitą pradėtą varyt, bet knieti naują mėginuką prasimegzti. Dar skarą estei Annai įsipareigojau numegzti (skara sau, bet aprašymą gavau, tai reikia paskubėti). Tai pamanšu, kad šitas pradėtas lygiuoju mezgimu bus toks budintis, kai nesinori nieko galvoti ir tarpuose tarp projektų.

Atsakyti

Pas mane kaledu senis atvilko skalbykle ir dziovykle. Po 8kg abi, tai istrauki ir sukisi dziovintis. Nereik apsistatyt dziovyklem tom isskleidziamom visokiom😊  

Atsakyti

Laba,

Neturiu laiko, ale bet parašysiu, kad geriau jau indaplovės neturėsiu, bet džiovyklę būtinai :D

Atsakyti

Kerpena, labai fainas daiktas. Ir jau įsivaizduoju, koks šiltutėlis :wub:

Atsakyti

Restar, iš 3 giju kašmyro ta skraistė. Ne kažin koks diddarbis. Siūlas storas, virbalai dideli, šiaip greit mezgės, tik, kad dar vėlimo turejau, arba šiaip nemezgiau. Apie 500 g. turėjau ir sumezgiai viską. Gslvojau, kad bus mažai, bet visai gera išėjo. Vyresniosios didesnė, bet šita irgi patenkinta.

Limit, aš nei indaplovės, nei džiovyklės neturiu, tai negaliu lygint.

Mezgu pirštinę. Kažkada čia medžių pirštines mezgiau ir numezgiau vienas mažokas, tai jis dukrai atiteko. Bet šią žiemą vieną pametė. Labai gailėjo. Tai žiūriu ar galiukų tų siūlų likę, galvoju pabandysiu bent panašią numegzt. Gal per šias dienas kaime ir numegsiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 rugpjūčio 2019 - 16:53

Diena pralėkė akimirkaniu :) futbolistus su draugais pamaitinu bulvinukais blynais, kruasanais ir ledu kokteiliu :) 

pažaidėm futbolą smagiai :) ir tikrą ir stalo :)

o dabar mano laikas- lekiu klausyt Štrauso ant vandens ;)

Atsakyti

Gerų stručių ant vandens!!!

Priedas  Screenshot_20190822-083851__01.jpg   78,2KB   0 Parsiųsta kartų

Kerpena, taigi su ta skraiste dar ir vidurnaktį KARŠTOKA!!!

Atsakyti

Ramiai sėdint, tai ryte vakare ir dabar lauke nekaršta. O dukra labiausiai norėjo žiemai, apsigaubti, kai sėdi ir mokosi.Priedas  LRM_EXPORT_2480103952309058_20190822_184531533.jpeg   306,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

AČD, jokie karšti čeburekai prošal nekvepėjo.  

Mano krašte karštų čeburėkų nesitikėk :D - žmonių per mažai net per masinius savaitgalius. Galvojom, kad jų nebenešioja, bet prie tilto išgirdom ir ne vieną tą ilgąjį savsitgalį :) 

Atsakyti

Išdžiūvo - greitas džiūvimas dar vienas to siūlo privalumas. Tiesa, nesumezgiau nei 4 matkelių, įdomumo dėlei reikėtų pasverti net. Ech, kaip smagu, kad bus nešiojamas rūbas  :wub: .  Vertas gražios fotosesijos :)

Atsakyti

Restar, tai dukrai, ar  sau numezgei? Turbūt sakei, bet susimakalavau.

Atsakyti

Sveikos, 

Šiandien jaučiuos kalnus nuvertus, buvau Kaune, viena savarankiškai! 

Turiu intaplove,  neturiu dziovykles ir roboto ir nepasigendu, gal dziovykle del patalynes but gerai, nes vasara nesu i lauka, kas faina, ziema nlb yr kur dziaut. Daiktu gal irgi ne tiek daug, bet as kazkaip atsilikus ir manes visokie modernai ir robokopai nevylioja. 

Palangoj ceburekus net valgem, visai skanus ir visi gyvi dar :)

Kerpena, diddarbis! Ir gerai atrodo, nors is principo nemegstu skraisciu. 

Atsakyti