Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kapseika su savo spalvų terapija ♥. mane tai bespalvystė ištiko :). Nu tokios gražios pastelės be spalvos man dabar. Ieškojau siūlų skarai, nes ką buvau numačiusi, paaiškėjo, kad trūks metražo.  Knisau knisau savo drakiaus guolius, aptikau, ką jau ir pamiršusi, pasibaisėjau, kad siūlų daug, o megzt tai nėra iš ko :D. Bet pagaliau radau variantą, palengvėjo...

Qqutė kad pasirodys su mezginiais ... Bet tai puiku, kad atitrūkai  :4u: .

Soliuk - smagu, kad įlindai. Pasirodyk ir tu su kačmyrėliais, bent aš neatsimenu, nei ką pirmo mezgei, o jau ir antras dublis ...

Atsakyti

Qqte, tai kokia upė plauksit? Nesakyk, kad Žeimena :)​ 

Atsakyti

Labas vakaras :4u:

Priedas  22D1FB2C-EA8D-4F8B-8492-50EE2AD61BDB.jpeg   118,95KB   0 Parsiųsta kartų

mano pirmas kartas - lėktuve dar nebuvau mezgusi   :B ta proga karbonzus susiradau

Atsakyti

Kapšėika kas per mezginys?? labai graži pradžia :)

Atsakyti

Lace, kur išskrendi?

Atsakyti

Žuviuk, bus kažkas ant kaklo, tik dėl ilgio suabejojau, neaišku ar du kart apsisuks, bet nebeardysiu. Pats procesas smagus, o jau kas bus, tas bus, prisiderinsiu 😃

Jėtau kažkas darosi, taip užsireikė lūpdažių, kad nors pėsčias į Hamburgą eik. Ir reikia ne vieno, reikia visų!!! kai tuo tarpu, paskutinius gal prieš tris metus pirkau. Is to reikėjimo, jau rezervavau vienus lūpdažius ir dvejus blizgius pardėje, kuri pakeliui maniškiui į namus.

Tai sėdžiu visa graži, dažytom lūpom terasoje ir rezervuoju sekančius pirmadieniui🙈

Man toks atradimas, MAC mažyčiai, gal po pusę normalaus lūpdažio, sustabdykit kas nors... 

Atsakyti

Parodyk, kokie tie MAC?

Atsakyti

PS oriflame turi mėginukus, toki lėliško dydžio lūpdažiai ;) po kažkiek centų. Pirkau mergaitiškiems gimtadieniams, buvau superpopuliari teta. Dukrai pirkau, kad turėtų savų (poreikis patenkintas, nedraudžiama ir ne taip įdomu).

Atsakyti

Bandau atsimint, ko į juos nededa, kaip į tikrus lūpdažius... ale pravaly s pamietju :D gėris tie mažučiai.

Šnd greita lazanija su vištiena. Vėl visi laimingi. Savaitgalio meniu-nežinau. Gal šaltibarščiai. Bulviniai blynai. Bus matyt.

Prisėdau pamegzt.

Atsakyti

https://www.douglas....uct_093409.htmlVa šitie 😉 Pas mus žuvies savaitė, kurenam griliu, tuoj pakvips karšiuku. Užvakar lynas orkaitėje

Priedas  IMG_20190821_185927_small2.jpg   87,9KB   1 Parsiųsta kartų

Visą vasarą žuvys mus ratai apėjinėjo, o tabar tiesiog prašosi sugaunamos😍

Atsakyti

o mes su MB parsivežėm kibinų iš senosios Trakų kibininės :) vakarienei tsakant :D aš aišku be tradicinių mėsinių ir su grybais dar ir su šokoladu pasmalsavau pabandyti :)

niam NIAM

einu The heart guy žiūrėt ir megzzzzt 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 23 rugpjūčio 2019 - 19:13

Žuviuk, priminei kibinus su grybais, ommm... Ex brolienė juos special for me darydavo, regis dar ir dabar jaučiu skonį.

Einu ir aš megztelt, kol vakarienė pasiruoš. O ir vėliauppanašu, kad viena prie filmo vakarosiu, MB su mažąja ruošias į naktinę žvejybą. 

Atsakyti