Išbandžiau rusiškus rastegai, visų skonių ir formų: sy grybais, mėsa, žuvim, kopūstais. Mniammmmm
Kapseika, gražūs tavo spalvynai.
Pirštinės taip dar nenumezgiau, tik įpusėjau. Buvo turininga diena. Susitikom su vaikystės drauge. Mes vis vasarą, kai būnu kaime ar pas tėvus, susitinkam. Jau galvojau šiemet nebeišeis, nes ji buvo užsiėmus, bet ryte paskambino ir pakvietė. Paplukdė savo kateriuku ar kuo ten, nežinau kaip tiksliai vadinasi. Dar su vaikais badmintoną pamušinėjom, kai grįžau, nes toks ramus vakaras.
Paskutinis vakaras kaime. Rytoj dar mano tėvus aplankysim ir trauksim namų link.
Jau darosi tamsu megzt ir uodai puola.
Pas mus sušių vakarėlis vyro gamybos. Pietums gaminau įdarytas paprikas. Ryt dar čili sriubos pavirsiu dičkiui palikti.
Mezgu Šervudo šalį pusiau puriais stulpeliais. Smagus mezginys.
Restar nu ir susikeikei, kas tas pusiau papuręs Šervudo šalis, turi gal vaizdo?
LRM_EXPORT_2575484648387733_20190823_211512230.jpeg 37,62KB
0 Parsiųsta kartų
Restar, kuo įdarinėji paprikas? Kaip garnyrą gamini?
Palangoj, kai svečią turėjom, visi Ukrainietiškuose patiekaluose pietavom (nes šiaip, namuose visada valgom). Yyyyypatingai skaniai paruoštą papriką valgiau-su ryžiais, vištiena ir pievagrybiais. Turbūt su grietinėle ryžiai paruošti buvo. Minkštučiai ir birūs.
Kapšeika, o abu bus šaliai? Ar tas purmas melynai geltonas kažkas kitkas- aš tikiuosi megztuko iš jo ![]()
#galimairnemegzti[/quote] #
Gadget, tikrai galima
IMG_20190823_205416_small2.jpg 37,76KB
1 Parsiųsta kartų Nusileidau vistik ir aš į pakalnę. Žuviuk, tas geltonai mėlynas užaugęs ale snūdu turėtu būti😉
Lace, kur išskrendi?
Švedija
savaitgalio išvyjka dviese
Kapseika - šalis va šitas: https://www.ravelry..../sherwood-shawl . MZ buvo pasiūlymas jį megzti, gavau aprašymą. Aš tą anglišką ar švedišką vadinu puriais stulpeliais, angliškai half brioche. Mezgu tankiau ir kita pusė man visada labiau patinka
. Ryja siūlą, bet taip smagiai mezgasi, kadangi nauja
.
Niuma, receptą pasigooglinau, konrkečiai pagal šitą: https://www.moteris....eptos-orkaiteje . Tik be ryžių. Nes viena veikėja nemėgsta mėsos su ryžiais, o be to, vakarykštis likutis šiandien vyro buvo sunaudotas, nenorėjau naujų virt. Garnyras - pakeptos bulvės ir švieži agurkai. Nieko ypatingo, sukuosi su tuo, ką turiu.
Liniuka nu..beveik
Buvo vienas iš dviejų pasirinkimų,bet plauksim Dubinga 😆