Kerpena, aš egoistė... sau . Dukros dar turi kuo apsirengti.
Kerpena <3 eina sau kokį grožį darai <3 aš gal kada tokioms irgi susikaupsiu iš nekandančio siūlo ![]()
Aš pati tai irgi skraisčių nemėgėja. Nemoku jų nešioti, nerandu kada ir dažniausiai nepatogiai jaučiuosi.
Šarange, smagu girdėti, kad atsigauni ir smagu, kad čia užeini.
LR!
futbolistas išbučiuotas ir išlydėtas į Lenkiją. Oras puikus- straukia pasiplaukiot į Trakus ![]()
Nors dienos dar kepina, bet man jau galvojais apie tokius jaukius mezginius
A40AA9F5-580C-45AC-9906-AFFDF1E434AE.jpeg 440,32KB
0 Parsiųsta kartų
[sub]Labos
[/sub] Linkejimai iš karštosios Kroatijos, tooookiu oru tik gulėt po skėčiu ir nieko neveikt reikėtų o ne maltis su mašina, bet tyliu tyliu tyliu, vaizdai geras maistas ir vynas viska atperka
Lace, jum tikrai medalis už mašiną be kondicionieriaus
. Restar, kaip džiaugiuos kad turi megzteli sau!!!! Pasirodyk. Aš va antrą dublį iš Cariaggi kašmyrėlio nuirklavau
, nerealus siūlas, įsimylėjau ![]()
[sub]Labos
[/sub] Linkejimai iš karštosios Kroatijos, tooookiu oru tik gulėt po skėčiu ir nieko neveikt reikėtų o ne maltis su mašina, bet tyliu tyliu tyliu, vaizdai geras maistas ir vynas viska atperka
Lace, jum tikrai medalis už mašiną be kondicionieriaus
. Restar, kaip džiaugiuos kad turi megzteli sau!!!! Pasirodyk. Aš va antrą dublį iš Cariaggi kašmyrėlio nuirklavau
, nerealus siūlas, įsimylėjau ![]()
iki Užkanavės "karšti čeburėkai ir skani kepta duona" ateidavo kelis kartus per diena
Mano krašte karštų čeburėkų nesitikėk
- žmonių per mažai net per masinius savaitgalius. Galvojom, kad jų nebenešioja, bet prie tilto išgirdom ir ne vieną tą ilgąjį savsitgalį
Gal iš kitos pusės ėjo? Prie vyrų pliažo- ramu
Kunigiškėse daugiau žmonių, nei prie manęs. Sesuo ten bazuojasi.
Iš kitos pusės- visą dieną pliažo nesaugau. Būnu maždaug porą valandų iki pietų miego. O po jo- pagal vaikų nuotaikas kažką veikdavom.
Penktadienis. Didelį darbą darbe nuveikiau. Galiu eit namo
Ale nieks neišleidžia..
Niuma zinok buvo cebureku kai mes buvom kai diena grazesne
Supratau
aš per 4 savaites/savaitgalius nesusidūriau. Laikas nesutapo vadinasi.
Šiaip pagalvojau, didžia dalim šita vasara lepina orais. O per mano pagrindines dvi liepos savaites-pralijo. Bet daug apylinkių aplankėm užtai.
Qqte, kiek mezginių baigei? Atostogų pabaiga?
Aš kažkaip visai neturiu laiko megzt paskutiniu metu.
Sveikos, o mane kolegos šiandien išspyrė laiku iš darbo, tiksliau tik su valandike viršvalandžio😃negaliu atsidžiaugti savo laikinu skyriumi, visai kita atmosfera, bus liūdna, kai reiks grįšti į senąjį... Ta proga prisėdau saulėtoje terasoje, oras lyg užsakytas savaitgaliui, nors jau preitą savaitę buvo aplankiusi rudens nuojauta. Tad griebiausi vilnų.
IMG_20190817_162644_medium2.jpg 216,51KB
1 Parsiųsta kartų
Per savaitę deja daugiau nepajudėjau.
Prieš tai buvau gavusi užsakymą iš krikštadukros inspirai, tai galima sakyt atostoginis/kelioninis mezginys gavosi, paveikslavau tiesiai nuo virbalų, tik galiukus suslapsčiusi.
IMG_20190807_132803_medium2.jpg 253,68KB
1 Parsiųsta kartų
Kerpena, labai girtina skraistė, tikrai tokią mielai priglausčiau, na gal tik drugelis man nebūtinas, bet jaunai mergaitei, labai, labai gražu...
Aha nepasisveikinau gi
Laabos ![]()
Jo atostoga i pabaiga,palikom vaiki kaime, važiuojam namo ruoštis baidarėm. Mezgiau. Mezgiau. Mezgiau
Net ranka paskaudo
Bet nebaigiau, liko rankovės čaikai
Serialuose prasmegau, žodžiu atitrūkau kaip reikals
Kaip čia teks i normalų gyvenimą grįžt