Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, aš egoistė... sau . Dukros dar turi kuo apsirengti.

Atsakyti

Kerpena <3 eina sau kokį grožį darai <3 aš gal kada tokioms irgi susikaupsiu iš nekandančio siūlo :D

Atsakyti

Aš pati tai irgi skraisčių nemėgėja. Nemoku jų nešioti, nerandu kada ir dažniausiai nepatogiai jaučiuosi.

Šarange, smagu girdėti, kad atsigauni ir smagu, kad čia užeini.

Atsakyti

LR!

futbolistas išbučiuotas ir išlydėtas į Lenkiją. Oras puikus- straukia pasiplaukiot į Trakus :)

Nors dienos dar kepina, bet man jau galvojais apie tokius jaukius mezginius    

Priedas  A40AA9F5-580C-45AC-9906-AFFDF1E434AE.jpeg   440,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 23 rugpjūčio 2019 - 08:37

[sub]Labos :4u:[/sub] Linkejimai iš karštosios Kroatijos, tooookiu oru tik gulėt po skėčiu ir nieko neveikt reikėtų o ne maltis su mašina, bet tyliu tyliu tyliu, vaizdai geras maistas ir vynas viska atperka :wub: Lace, jum tikrai medalis už mašiną be kondicionieriaus :4u: . Restar, kaip džiaugiuos kad turi megzteli sau!!!! Pasirodyk. Aš va antrą dublį iš Cariaggi kašmyrėlio nuirklavau :D , nerealus siūlas, įsimylėjau :wub:

Atsakyti

[sub]Labos :4u:[/sub] Linkejimai iš karštosios Kroatijos, tooookiu oru tik gulėt po skėčiu ir nieko neveikt reikėtų o ne maltis su mašina, bet tyliu tyliu tyliu, vaizdai geras maistas ir vynas viska atperka :wub: Lace, jum tikrai medalis už mašiną be kondicionieriaus :4u: . Restar, kaip džiaugiuos kad turi megzteli sau!!!! Pasirodyk. Aš va antrą dublį iš Cariaggi kašmyrėlio nuirklavau :D , nerealus siūlas, įsimylėjau :wub:

Atsakyti

iki Užkanavės "karšti čeburėkai ir skani  kepta duona" ateidavo kelis kartus per diena :D :D :D

Mano krašte karštų čeburėkų nesitikėk :D - žmonių per mažai net per masinius savaitgalius. Galvojom, kad jų nebenešioja, bet prie tilto išgirdom ir ne vieną tą ilgąjį savsitgalį :)

Atsakyti

Gal iš kitos pusės ėjo? Prie vyrų pliažo- ramu :) Kunigiškėse daugiau žmonių, nei prie manęs. Sesuo ten bazuojasi.

Iš kitos pusės- visą dieną pliažo nesaugau. Būnu maždaug porą valandų iki pietų miego. O po jo- pagal vaikų nuotaikas kažką veikdavom.

Penktadienis. Didelį darbą darbe nuveikiau. Galiu eit namo :D Ale nieks neišleidžia.. 

Atsakyti

Niuma zinok buvo cebureku kai mes buvom kai diena grazesne

Atsakyti

Supratau :) aš per 4 savaites/savaitgalius nesusidūriau.  Laikas nesutapo vadinasi.

Šiaip pagalvojau, didžia dalim šita vasara lepina orais. O per mano pagrindines dvi liepos savaites-pralijo. Bet daug apylinkių aplankėm užtai.

Qqte, kiek mezginių baigei? Atostogų pabaiga? 

Aš kažkaip visai neturiu laiko megzt paskutiniu metu. 

Atsakyti

Sveikos, o mane kolegos šiandien išspyrė laiku iš darbo, tiksliau tik su valandike viršvalandžio😃negaliu atsidžiaugti savo laikinu skyriumi, visai kita atmosfera, bus liūdna, kai reiks grįšti į senąjį... Ta proga prisėdau saulėtoje terasoje, oras lyg užsakytas savaitgaliui, nors jau preitą savaitę buvo aplankiusi rudens nuojauta. Tad griebiausi vilnų.

Priedas  IMG_20190817_162644_medium2.jpg   216,51KB   1 Parsiųsta kartų

Per savaitę deja daugiau nepajudėjau.

Prieš tai buvau gavusi užsakymą iš krikštadukros inspirai, tai galima sakyt atostoginis/kelioninis mezginys gavosi, paveikslavau tiesiai nuo virbalų, tik galiukus suslapsčiusi.

Priedas  IMG_20190807_132803_medium2.jpg   253,68KB   1 Parsiųsta kartų

Kerpena, labai girtina skraistė, tikrai tokią mielai priglausčiau, na gal tik drugelis man nebūtinas, bet jaunai mergaitei, labai, labai gražu... 

Atsakyti

Aha nepasisveikinau gi

Laabos :)

Jo atostoga i pabaiga,palikom vaiki kaime, važiuojam namo ruoštis baidarėm. Mezgiau. Mezgiau. Mezgiau

Net ranka paskaudo

Bet nebaigiau, liko rankovės čaikai

Serialuose prasmegau, žodžiu atitrūkau kaip reikals

Kaip čia teks i normalų gyvenimą grįžt

Atsakyti