Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kapseika, mokosi pati, žiūri visokias pamokėles. Labai domisi anime. Kur nors leisti nebelieka laiko. Nes mokosi gimnazijoje, kur nemažas krūvis, dar lanko folklorą  ir muzikos mokyklą, kurioje irgi gerai sekasi.

Atsakyti

Kerpena, wow... Pagarba, šaunuolė vaikas... Pati visad svajojau moket piešti, ar tai pasimokinti, bet vis randu priežasčių ar pasiteisinimų, o čia va gyvas pavyzdys, kaip galima... 

Atsakyti

Ji irgi sako:

- Man draugės su pavydu sako - kaip gerai, kad tu moki gražiai piešti. Betgi kaip jos nesupranta, kad aš negimiau mokėdama, o daug mokausi. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 rugpjūčio 2019 - 12:03

Kerpena, su gimimo diena!!!!
Sveika ir laiminga būk ! :4u:

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Kerpena, su prėjusiu gimtadieniu tave  :4u:  :4u:  :4u:

Bandau sugrįžti į realybę  :unsure: Atrodo, tos pačios dvi savaitgalio dienos, o jausmas, kad nebuvau gerą savaitę ar net dvi.  :wub: Išnuomotu kateriuku plaukiojome po jūrą, Karlskronos archipelagą, kuriame yra virš 1500 salų. Tikrai ypatingas patyrimas  :wub: Didžiausias įspūdis - priplaukti prie kokios akmenuotos salos, prisišvartuoti ir pačilinti ant akmenų...

Priedas  IMG_2797.jpg   179,81KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2807.jpg   162,67KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2879.jpg   129,01KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2856.jpg   137,81KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2899.jpg   162,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Turiu mezgiminį kablį  :yahoo:

Vincio gražieji alyvuogių siūlai virsta megztuku  :wub:

Priedas  IMG_2860.jpg   133,91KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2920.jpg   215,92KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2924.jpg   272,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, tokia dryžuota, tikra jūreivė. Net ir aš norėčiau tokio pasiplaukiojimo po saleles. Ir alyvuogės gražios.

Atsakyti

#mirktsavaitgalioner

Kerpena, su praėjusiu gimtadieniu :) Smagių mezginių, laimingų vaikų ir tau geros nuotaikos.

Restar, megztuką ir tave visą dailią liauną FB apžiūrėjau. Fainutis, ažūrinis, tinkantis Tik kadangi klausei dėl rankovių, į jas irgi žiūrėjau. Parduotuvinis 3/4 ilgis būna čiut trumpesnis- pusę sprindžio nuo alkūnės :) (google įsimesk 3/4 rankovės ir vaizdus paskausk). Manau ir tau toks būtų gal labiau derantis. Nes šitas šiek tiek prie išaugtinio vaizdo  neša. Bet kai pati sakei, neesi nešiojus trumpesnių rankovių- dar atrasi savo ilgį. O šiaip- gražus darbas ir tu visa švyti. 

Atsakyti

laabs

nu ką ėmė ir baigėsi atostogai :)

Kerpena su praėjusiu gimtadieniu :)

Atsakyti

Lace, nuostabus pabėgimas, man kad ir trumpiausia intensyvi išvyka labai padeda atsijungti, kad irgi atrodo, gal savaitę, gal mėnesį nebuvus namie. Judu tik vienudu tam kateryje buvot? Kietas tavo vyras, mums net į galvą nešautų tokia kelionė, nes niekas neaišku nei kur išekot, nei kaip vairuot nei pan. Mezginys tobulai rūtiškas ♥. Naudoji konkretų aprašymų ar ilgametę savo išmintį?  

Paskutiniai pasispardymai bele kokiu režimu. Pati beveik iki pirmos su filmu ir mezginiu, vaikai irgi nenuvaromi niekaip. Reikia iš anksto susirasti uniformas, kad nebūtų streso sekmadienio vakare, kaip kad pernai - niekaip negalėjau rasti penktoko kelnių, naujų... O šiemet stresas dėl to gali būti, kad išaugtos. Bet pirmas dienas kaip nros nueis, paskui jau iš George, tikiuosi, siuntinys ilgai netruks. Jurgitak, švilpk iškart, vos tik gausi žinią :).

Atsakyti

Kerpena, pavėluoti sveikinimai su gimtadieniu :4u:  Dukrytė šaunuolė  :4u:

Mes irgi po tokio savaitgalio, kai reikia dar dienos poilsio nuo poilsio. Plaukėm baidarėm 23 km :B Bet oras tobulas, kompanija gera, o ir šiaip ši vasara pramogom nelepino, tai labai gera buvo. Vakar dar grybaut buvau. Prie to pačio ir pabrukniavau. Pirmą kartą mačiau tiek uogų :blink:

Restar, atrodai super žavingai :wub:​ Ir megztukas atimtinas. 

Atsakyti

Lace, nuostabus pabėgimas, man kad ir trumpiausia intensyvi išvyka labai padeda atsijungti, kad irgi atrodo, gal savaitę, gal mėnesį nebuvus namie. Judu tik vienudu tam kateryje buvot? Kietas tavo vyras, mums net į galvą nešautų tokia kelionė, nes niekas neaišku nei kur išekot, nei kaip vairuot nei pan. Mezginys tobulai rūtiškas ♥. Naudoji konkretų aprašymų ar ilgametę savo išmintį?  

Vienudu plaukiojom  :rolleyes: Viskas gerokai paprasčiau nei manėm - gavom išsamų instruktažą, žemėlapį, GPS'ą ir šiaip gerų patarimų. :D Vyrui gal truputį daugiau įtampos buvo, kol tą laivą "prisijaukino", o aš tai iš viso tik mėgavausi  :D 

Aprašymo beveik nenaudoju, šiek tiek skaičiukus pasitikrinau pagal No frills sweater, bet ir kaklą savaip dariau, ir išėmimą labiau gilinau, ir reglano takelius naujoviškus bandau. Tai galima sakyti, kad be aprašymo mezgu.  :)​ 

Atsakyti