Katuk, tai akda išvažiuojat? Ir vyrui jokių atostogų, tik iš vieno darbo iškart į kitą? O šiaip dviese gi galit bet kur imti ir nuskristi, yra nebrangių kelionių, kad tik noro būtų
, nebūtina vienu maršrutu maltis.
Lace - ech, aš turbūt niekada neturėsiu tiek smegenų visokiems patobulinimams, man gaunasi na ura arba ne
. Beje, tei takeliai tikrai kažkokie nematyti, gražūs.
Ačiū už pagyras, bet viskas apgaulė
. Nesidažius, nesikirpus nuo vasaros pradžios, o šypsena, kaip ir sakiau - juokinga stengtis fotosesintis, norint išlaužti kažkokį rezultatą. Trečiasis fotografas pats kantriausias, gaila, didžiają dalį nevykusių foto ištryniau - tai išraiškos klaikios, tai kupra mano pernelyg matosi, tai pečiai vos ne trigubai platesni už apačią (reikia sugebėti tokį kampą paimti, bet kadangi žinau, kad tai nuolat nutinka - perspėjau, o vis tiek...), tai megztinio nesimato visai, nors visi žino, kad fotografuoja megztinį, o ne mane... Žodžiu, parodyčiau realybę, tai neakčiotumėt
Tai vyrui nepatiko apatinė koralinės spalvos maikutė, išvis nieko po apačia nepasivilkau - buvo tragiškas vaizdas, tada netyčia sode radau dar salotinę, žodžiu, gali pradėt arba nervintis, arba juoktis. Tai va, iš kur tos šypsenos valiūkiškos
. + dar vienas ingredientas yra vakarinė saulė, ji visada pagražina foto, iškart prisiminiau, kad reikia nusifotkinti, kai pamačiau, kad ji tuoj pasislėps už medžių viršūnių. Būčiau drąsesnė, tai susikurčiau kokį FB puslapį ir kelčiau savo negražias foto - "mano bjaurusis aš". Nes juokinga nuolat žiūrėti į tas tik gražiąsias visų puses. Bet ir pati tokia
. Labiausiai man tas matosi pas vieną FB draugę, kuri mano metų, gal kiek vyresnė, irgi turi 4 vaikus, neseniai išsiskyrė su vyru ir kone kasdien deda pripozuotas jaunatviškas foto... bet aš ją ir gyvai ne taip seniai mačiau... Ir kažkada kalbėjomės, kad ji beprotiškai bijo pasenti, tai tas karštligiškas noras bent foto išsaugoti jaunystę, tai ką aš žinau - kitus gal ir gali apgauti, bet save...
O dėl rankovių ilgio - gal tu, Niuma, ir teisi, ką aš žinau, gi ne veltui klausiau
. Nors man va toks ilgis visai nieko, gerai su juo jaučiuosi, t ir paliksiu, matyt.