Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal man tų chiaogoo reikia, kad vėl megzt pradėčiau :hmm:​ 

Atsakyti

Restar, daug prirašei :D

išvažiuojam gi labai tokią mistinę datą 2019-09-09. MB dirba iki paskutinės dienos, nors ta mistinė data yr atostogos senose pareigose, o sekančią dieną prasideda kelių dienų atostogos naujose pareigose. tai yra vadinama persikėlimo atostogomis, jos į kasmetines neįskaičiuojamos.

apie keliones dviese pamąstau, ir čia ne pinigų klausimas.Va, Lace rašo, kad jau beliko tik mėgautis. Pas mus būtų reversinis variantas :D tiesiog nenoriu būti visų galų meistras, t.y. ir vairuotojas, ir kelionių organizatorius, vykdant visus pono pageidavimus,  ir gyvenamos vietos ieškoti, ir kur pavalgyti ir ką nuveikti ir dar tuo pačiu būti linksma ir laiminga. Na, gal pailsėjus kokį pusmetį ir susikaupsiu šitam reikalui :D  ir nesiūlykit čia kelionių su viskas įskaičiuota,. tas variantas irgi jau šeimoje aptartas :B

žinokit, kai nemezgi, tai nieks ir nelūžta :D bet man karbonzai kojininiai yr labai smagūs

Atsakyti

ačiū, visai smagus toks būdas, gražiai atrodo

Atsakyti

gražūs dryželiai

IMG_7822_medium2.JPG

https://www.ravelry....rary/stripes-25

Atsakyti

Lace, ačiū! Nu tundrų tundra, net nežinojau, kad yra toks būdas nuo viršaus iškart tokią apykaklę padaryti.  Paprastai visada apykaklę paskutinę darau ir tas padeda visokias neapskaičiavimo kliurkas ištaisyt, kai kaklas pernelyg išbliautas, pvz :).

Katuk, kažkaip nemanau, kad tavo vyras toks jau visai neįgalus :). Aišku, nieko nežinau, gal iš tiesų jūs ir nelabai norit, ypač vyras, keliauti. Aš nešiau nešiau tą naštą, kaip ir tu, kol išsekusi vienais metais pasakiau, kad niekur nekeliausim, nes aš neturiu jėgų nieko planuoti. Tai va, jau 3 metai, kaip neatsidžiaugiu, kad ta našta nuo manęs nusiritus - vyras pagalvo kablį :). Galima ir ne viskas įskaičiuota pirkti, sutaupyti kelionėms - paprastai ir kelionių organizatorius vietinių kelionių organizuoja, ir vietose būna, tad nebūtina vairuoti nei vienam, jeigu nesinori, egzistuoja ir autobusai, traukiniai... Juodkalnijoj nuėjom paklausyti Novaturo per pirmą susitikimą, tai prasitarėm, kad patys keliausim, viena  pora norėjo su mumis susidraugauti ir kartu keliauti, bet teko pasakyti, kad mašinoje nebus vietos :(. Būų buvęs visai variantas, išlaidas pasidalinti auto nuomos patogu. O šiaip - nu tu tik viena viską žinai - ir kodėl taip yra, ir kaip galima išspręsti, jeigu tik noras būtų :). Aš tai pasvajoju, kad kai vaikai užaugs ir galėsim vieni keliauti, tai kokį rugsėjį, spalį, ir kainos geros, ir turistų mažiau, o dviese visai net nebrangu.

Atsakyti

Lace, ačiū! Nu tundrų tundra, net nežinojau, kad yra toks būdas nuo viršaus iškart tokią apykaklę padaryti.  Paprastai visada apykaklę paskutinę darau ir tas padeda visokias neapskaičiavimo kliurkas ištaisyt, kai kaklas pernelyg išbliautas, pvz :).

Nesijausk tundra  :mirksiukas: Aš pati pirmą kartą tokią apykaklę išbandžiau. Ir tikrai ne pati sugalvojau, kažkas mezgėjų FB grupėje pasidalino ar nuotraukom, ar filmuku, tai buvo smalsu išbandyti.  :ax: Man mezgime vis reikia kokių nedidelių iššūkių - kokį naują būdą išbandyti, naują konsrtukciją ar mezgimo techniką.  :rolleyes: 

Atsakyti

Restar, aš jokios problemos nekeliu ir nesprendžiu. bent jau dabar. tikrai ne tas galvoj.

o tuos jutubo filmukus galima kur nors kauptis ir saugotis? na, kad nepasimestų?

nes ateity norėčiau išbandyt, bet dažniausiai pamirštu, kol ateina laikas.

pas mane ir Pintereste visiškas bardakas.....

Atsakyti

Tai man irgi įdomu naujo ką išbandyt. Tik kai net nežinai, kas tas naujo, tai :). Tavo dėka šiandien 2 dalykus jau sužinojau  :super: . Mezgant pagal aprašymą visada ko naujo išmokstu, man ta stačių pečių nuo viršaus formavimo technika visai nauja.

Ai, tiesa, tie youtube filmukai, tai mane užknisa, ypač ilgi, nu protingi, detaliai šneka, bet jau taip neturiu kantrybės klausyt, o dar reikia bandyt iškart, nes kitaip veltui klausymas, tai kažkaip man laiko gaila. Pasižiūriu tik labai trumpus kažkokios konrkečios technikos. Niekaip negaliu eprsilaužti nei su teta Olga, nei kuo kitu. Nes žiūrėdama negaliu megzti, reikia susikaupti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 rugpjūčio 2019 - 15:16

Nu apie keliones tai aš jau supratau tiek kad jei pati noriu tai pati ir organizuojuosi, nes MB irgi visai nedega entuziazmu kažką ten organizuot

aišku  bent tiek kad nors vairuotoja būt nereikia

o iš kitos pusės aš tai galiu ir autobusu, traukiniu, lėktuvu...nors automobiliu vistiek smagiausia

pas mus baisiausia kai vyras įjungia skrudžą

iš serijos kaip ir galėtume sau leist kažką bet pinigų jam gaila pasidaro

tada arba susipykstu arba kantriai ir metodiškai dirbu

arba sakau nu aš tada važiuosiu o jūs kaip norit

klausimas tik kodėl jam mažiausiai tas metodiškas auklėjamasis darbas veikia o geriausia veikia kai jau visai savęs gaila pasidaro ir susipykus apsižliumbiu :hmm:

nu šiemet kažkaip tais sutiko kad sausį viskas įskaičiuota pirksim

ar kada ten kai bilietai pigesni

Atsakyti

oj, dar yra kitas dalykas, kad kartais norai nesutampa tų dviejų keliaujančių, tai atsiranda toks nesuopratis ir nepasitenkinimas

arba, kai antrasis toks be emocijų, tipo, ką padarysi, tas bus gerai. nu tai o kam man tas balastas tada

bet tai jo, pas visus savos priežastys, ir daug ilgesnės istorijos :D  nei kad parašom ir paskaitom

bet tai netrukdo pasidžiaugti kitų kelionėmis :mirksiukas:  ne papavydėti, nes niekad nebus taip, kaip pas kitą, o pasidžiaugti

Atsakyti

Jutūbo filmukus galima išsisaugoti.
Aš kai žiūriu kompe, matau ties dešiniuoju kampu "išsaugoti" ir pliusiukas. Paspaudus ties ta vieta, išlenda pasiūlymas "žiūrėti vėliau" arba susikurti savo asmeninį "grojaraštį" :)

Atsakyti

Mes dėl finansų pakolkas tenkinamės šeimos kelionėm LT dažnai, įvairiai. O poreikio-viskas įskaičiota neturim nei vienas.

Mane išleidžia su sekta paskraidyt. Jam dovanojau į Londoną pas draugą skrydį. Kartu buvę Norvegijoj. Kai dirbo-gyvenau 1,5 mėn ir keliavom.

Šįmet norėjo kartu iki kokos Italijos su mašina 10 dienų pasidaryt mudviejų arba su didesniais vaikais kelionę. Jis labai sunkiai skrydžius toleruoja. Bet nepavyko. Matysim, kaip vėliau keliausim. Noras abiejų yra.

Draugė labai fainai su visa šeima šįmet Lenkijoj paatostogavo 12 dienų. Be jokio išankstinio plano. Po Pink konco liko. Planavo trumpiau pradžioj, bet visiem keturiem patiko. 

Atsakyti