Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai man irgi įdomu naujo ką išbandyt. Tik kai net nežinai, kas tas naujo, tai :). Tavo dėka šiandien 2 dalykus jau sužinojau  :super: . Mezgant pagal aprašymą visada ko naujo išmokstu, man ta stačių pečių nuo viršaus formavimo technika visai nauja.

Ai, tiesa, tie youtube filmukai, tai mane užknisa, ypač ilgi, nu protingi, detaliai šneka, bet jau taip neturiu kantrybės klausyt, o dar reikia bandyt iškart, nes kitaip veltui klausymas, tai kažkaip man laiko gaila. Pasižiūriu tik labai trumpus kažkokios konrkečios technikos. Niekaip negaliu eprsilaužti nei su teta Olga, nei kuo kitu. Nes žiūrėdama negaliu megzti, reikia susikaupti...

Pirmą kartą "žiūriu" megzdama. t.y. labiau klausau, apie ką, nei žiūriu. O va jei prisireikia kažko konkrečiau, tada jau ieškau tos vietos ir žiūriu atidžiau.

Atsakyti

Restar, garsiai šauksiu kai gausiu :D išsiuntė 4 siuntiniais, tai net nežinau, kaip čia gausiu, ar visus kartu, ar po vieną.

Net nusišypsojau, kai Lace įdėjo filmuką pradedantiesiems. Atrodo, kad ji tai viską turi mokėti. :)

Atsakyti

Tiksliai, gi jie ten ne vienu siuntiniu dar siunčia, pamiršus buvau :). Einu ieškot kelnių , jeigu nerasiu tinkamų, o gausi kelnes iki rugsėjo, tai teks  2 kartus susitikti :).

Terezza, aš norėčiau tą reglaną taisyklingai su tuo "rostok" išmokti, o ten beveik valandą aiškina, paišo, skaičius detaliai, tai kokia prasmė klausyti, reikia iškart gilintis, nes kitaip 2 kartus sugaištas laikas bus.

Džiaugiamės vasara - vėl spontaniškai sulakstėm su vaikais prie ežero to nelemto, kur bernas kulną paliko :). Gera atsigaivinti. 

Aš tai sunkiai penešu ilgas keliones mašina, skauda nugara ir šiaip vaikai užknisa, kai pervargsta, tai tie barniai, ui... Nors šiaip mašininės kelionės fainiausios, keliauji savo ritmu, kur nori stoji, keik nori būni, daugiausia įspūdžių taip keliaujant.

Atsakyti

Terezza, aš norėčiau tą reglaną taisyklingai su tuo "rostok" išmokti, o ten beveik valandą aiškina, paišo, skaičius detaliai, tai kokia prasmė klausyti, reikia iškart gilintis, nes kitaip 2 kartus sugaištas laikas bus.

Na, tokiu atveju jau reikia sėst su paišeliu ir popierium, bei būt iš anksto mėginuką pasimezgus.

Bet šiaip nesudėtinga ten.

Atsakyti

Tai nesudėtinga, man tik laiko gaila tokio koncentruoto, kurį galiu skirti, pvz mezgimui ir filmui :). Žodžiu, čia, kaip ir su visu kitu - kai yra begalinis noras, tai ir sprendimas atsiranda. Ale rimtai, vat reikės susikaupti, išklausyti ir nusimegzti kokį paprastą megztuką su iškart apykakle megzta, reglano takeliais naujoviškais ir apsiskaičiuoti viską pačiai. Nes turiu tam siūlą, bet galvojau, kad riekia kokio gatavo recepto pasiieškoti (tinginė...)...

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vakar tokį visiškai mezgiminį vakarą prie TV turėjau  :wub: Namie viena karaliauju, tai nei kam valgyt gamint, nei kuo kitu rūpintis. Tai kaip sėdau 17.30, tai iki kokių 11 ir mezgiau.  :rolleyes: Užkibau už Tarnaitės istorijos  :) 

Net nusišypsojau, kai Lace įdėjo filmuką pradedantiesiems. Atrodo, kad ji tai viską turi mokėti. :)

Toli gražu ne viską aš moku  :rolleyes: Ir iš tiesų mane tai džiugina, nes mezgime vis dar ištinka visokie pirmi kartai  :wub: 

Aš šiemet pasiruošimo mokyklai klausimais esu visišlai apsileidusi - nieko nedariau, nieko neprikau, net nežinau, ar Vaivai uniforma dar gera.  :oh:​ 

Atsakyti

Vaikai panikoj, kad mama sąsiuvinių vis dar neperka :D 

Rūbai supirkti. Reik sumatuot. Naują kuprinę Vilius Lenkijoj išsirinko. Ir treningus (H&M - ką ir Kaune nusipirkt galėjo).

Išardžiau visas Emilio megztuko rankoves vakar. Per siauros. Nes vienas siūlas už kitą čiut plonesnis pasirodė. Tai praktiškai kaip tris megztukus numezgus būčiau :D Tik jų nėr. Kūną - du kartus ardžiau, rankoves- pusantro. Bet fainas siūlas, tai net nervas nejama.

Šįmet mezgime ir man naujovių įvyko. Ir kad dviem būdais apsukus akis sutvarkyt galima, jog skylės nebūtų. Ir du skirtingus nuokaklinius būdus. Dar Lace vakar naujovių prirodė. Smagu.

Tik sirgt vasarą nesmagu  :mmm:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Tarnaitės pasakojimas ir mano eilėje.

Aš irgi mažai ko pirkus: aplankų vadovėliams, vieną kitą sąsiuvinį gražiu viršeliu, trintukų... Dvyniams įtaisėm banko korteles, sakiau - nuvažiuosit ir patys nusipirksit, ko reikės.

Neapsisprendžiu, ar stengtis visus siūlus sumegzti ir vėl masyvią skarą Įsitaisyti, ar greičiau ją baigt (pagal aprašą jau būtų gana rašto pasikartojimų), kad būtų mažesnė, tai ir mergaitėms tiktų?

Niuma, tu susirgai??? Ale tas mažas megztukas kaip užkeiktas tau... Beje, tos Vernito pusalpakės jau nebebūna? Labai smagiai mezgasi anglišku raštu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 rugpjūčio 2019 - 09:25

Man gal kiek perspaustas tas tarnaitės pasakojimas. Peržiūrėjau vieną sezoną, įtraukė, bet per daug niūrus, kad žiūrėčiau kitus sezonus... 

Mes su MB buvom labai užsikabliavę už panašiai Draugų stiliaus serialo Cougar town. Bet deja visą sužiūrėjom.

Atsakyti

Niuma, tu susirgai??? Ale tas mažas megztukas kaip užkeiktas tau... Beje, tos Vernito pusalpakės jau nebebūna? Labai smagiai mezgasi anglišku raštu. 

Jep. Peršalimas. Bjaurus.

Važiavau kažkada pro Vernita, buvo kelios spalvos, bet nekeliančios susižavėjimo. Ružava su ryža, bet lyg tos čiut storesnės. Ir dar kažkurios iš rudų.

Atsakyti

Niuma  :4u: , kaip čia tu taip, laikykis stipriai, pavartok kokių vasaros gėrybių daugiau, ant saulutės pabūk  :4u: .

Ale tikrai, pačios baisiausios spalvos... Nors man nieko gal ir netrūksta, tik šiaip įdomu žinoti galimybes. (Ar man, ar drakiui, kas čia žino :) ).

Atsakyti

Drakius ganot po vilningas vasaros pievas?

Manasis džiaugiasi poppy spalva.   Foto kambarėlyje. Eis trūkstamo kamuoliuko pirkti, navy. Grįžau nuo jūros su nenumegztom keturiooom rankovėm - tik todėl, kad pro Kauną prasukau  :wub: 

Labas

Kerpena,  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  su praėjusiu gimtadieniu. O dukra kokia talentinga, labai daug meilės atvuruke.

Lace, gražiai pamezgei brandžios undinės pozoj ;) Vincis siūlus dažo jau tobulai. Smagi išvyka, matosi, buvo!

Katuk, sveikinu supakavus drakių. O kojines mezgi?

Atsakyti