Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget, kuri vieta iš žodžių junginio " nemezgu visai" nesuprantama :D  supakavau netgi ir virbalus.

pasilikau dar vieną tą nelaimingą margutį dukrai, bet jis man toks atgrasus, kad vistik ardysiu. reiks kažką kitokio galvot, nes nepatinka būtent modelis o ne spalvos. ir faktas, kad jau kitam sezonui, o ne šiam

Atsakyti

Čia, katuk, kaip ukrainiečiai, vegetarus klausia, ar tie bent jau dešrą valgo ;)

Atsakyti

Arba kaip tele2 konsultantė prieš kelias dienas. 

-Laba diena, jums kaip ilgametei klientei siūlome puikų planą su daug interneto. 

-Ačiū nereikia, planu naudojasi senas žmogus, interneto nenudoja.

-Supratau. Interneto su šiuo planu gausite net 10 GB... 

Ačiū viso gero :D 

Atsakyti

niuma, sveik greitai, tikrai nėr ko vasarą sirgt. :mirksiukas:

Liniuka, turbūt tie konsultantai būna tiek atidirbę savo kalbą, kad negali sustot ir prisitaikyt prie aplinkybių.

Mes irgi dar nepirkom mokyklinių prekių. O prisimenu, kai pradinukų turėjom ne vieną, dėžėmis prieš rugsėjį pirkdavom. Kuo didesni, tuo mažiau tų priemonių. Net pratybų mažėja gerokai. Nebent kokio vadovėlio prireikia, pvz. užsienio k., tada būna didelė kaina.

Paskutinę atostogų dieną baigiau atostogoms planuotus rankdarbius. Va kaip tik antra pirštinė vietoj pamestos. Neišėjo tiksliai atkartot, nes galiukai tik buvo, bet bus gerai. Dešinėje nauja, dar drėgna, kairėje sena. Dar vieną vėlimą turiu, bet tą gal kada nors parodysiu vėliau.

Priedas  IMG_20190827_131433.jpg   163,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 rugpjūčio 2019 - 12:33

Čia, katuk, kaip ukrainiečiai, vegetarus klausia, ar tie bent jau dešrą valgo ;)

nereik nei ukrainiečių, su kazachstanu panašiai. tikras nutikimas. viena pažįstama išvažiavo ten, kaip ir aš panašiai. ji irgi vengia mėsos. klausia kavinėje padavėjo, ką galėtų pasiūlyti be mėsos. tas pamastęs sako, kad tada lieka tik vištiena

Atsakyti

Kerpena  :wub:  nu koks grožis. Vėl priminei apie norėjimą- reikėjimą.

aš po atostogų jau pirmą dieną padirbus :) blyn supratau kad mažoja tų atostogų :)

Ir dar poreikį kokiai naujai knygai tokio kultinio gerumo pajutau :)

jei turit kokį super duper pasiūlymą- welcome ;)

Atsakyti

Beje, po gumos skonio ledų poros kaušelių jau esu pasirengusi ardyti megztuko kaklo apdailą. Taip kad Niuma nesijausk vieniša ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 27 rugpjūčio 2019 - 18:52

Aš mušu rekordus, 19.30 jau lovoj.

Atsakyti

nusipirkau šiandien naująją Sabaliauskaitės knygą, nežinau, ar šita bus tokia gera, kaip Silva Rerum  :wub:

į lovą ir aš noriu, nuo karščio kojos, kaip kaladės... :huh2:   

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 27 rugpjūčio 2019 - 19:44

Aš tai apie 16 val išlūžau vidury eilės... Padėjau galvą ir amen. Paskui buvau nelaiku pažadinta, tai kol atsigaiveliojau... Dabar planuoju megztelėt mažumėlę, bet jaučiu, kad planetos sukasi...

Atsakyti

Aš vaikus sugaudžiau, atploviau, suguldžiau... Megzt negaliu (siūlai baigėsiiiii), pasivaikščiot jau tamsu.

Atsakyti

Aš irgi imperatorienę šiandien gavau. Bet eilėj du detektyvai, tai palauks ji savo eilės:)

Atsakyti