Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažin kodėl kai vyrai cm lyginasi,  būna labai juokinga ar net nemalonu, o kai moteirškės, tai viskas ok? :D​ 

Atsakyti

Kažin kodėl kai vyrai cm lyginasi,  būna labai juokinga ar net nemalonu, o kai moteirškės, tai viskas ok? :D​ 

Priklauso nuo to, kurią vietą matuoti.

Atsakyti

Nu kriūūūūtinė apie 105, klubai apie 110. Čia iš pometies. Liemuo- įvairuoja lengviausiai. NERANDU dviejų savo cm juostelių  :rolleyes:  kad ir po 1,5 metro jos. Aga, bei cm, nei pliki kg vaizdo neparodo. Man senai sako, kad sveriu daugiau, nei atrodau. Bet taip yr. Aišku, yra kur tobulintis ir daug. 

Su triukšmais butas aptvarkytas. Nu - bernai irgi čia gyvena. Neleidžiu cik pramogaut.

Mezgu. Gal net šnd baigsiu summerį. 

Atsakyti

Aš gal nenormali, bet man labai juokingi ir tie, ir tie :lol:

Atsakyti

Jei viduriavimas užpuola, realiaudiai kas padeda- enterolis. Turėjau vargo su Emilio pilvu prieš savaitę. Jam- milteliai. Sau- kapsules. 

Atsakyti

Aš gal nenormali, bet man labai juokingi ir tie, ir tie :lol:

Tai ir man :D 

Šilinge, a koks skirtumas? Ta prasme, (.)(.)? (..)? 

Atsakyti

dar biskis, ir ingridukas aplenks mane. ugiai  toki patys mudvieju . galim LYGINTIS :) nu metu desimcia tai niekaip  nepasivys :)   is matavimosi istorijos, tai zinau, kiek cm per liemeni, tiek kg ant svarstykliu, tai galiu  nesisvert, o tik matuotis. o matuotis ir zinot savo matmenis  mezgejoms, tai sakyciau butinybe, juk ne is  lempos sau tinkamus rubus mezgam.

as aptingau su mezgimu, kai supratau, kad jau reik daryt savo spintos ispardavima. budintis mezginys guli  lagainelyje ant sopkutes, bet kokia eilute pajudinu karta per savaite :D

Atsakyti

Katuk dabar perku lidle tie su cukrum, iki tol buvau atradus  maksimoj vienus be cukraus

Bet  ir is mamos buvau parsivezus

I visus reakcija vienoda- daug garso burbuliavimo ir finalas kelios valandos wc

aš pasidariau isvada kad ne nuo cukraus o nuo druskos, nes ypatingai reaguoja ituos katrie sūresni

Atsakyti

Lusasita pas mane tai cm ant klubų svorį atitinka, nu desimciu neskaiciuojant pvz svoris kai būna 55 tai per klubus 95

Atsakyti

aš pasidariau isvada kad ne nuo cukraus o nuo druskos, nes ypatingai reaguoja ituos katrie sūresni

aš manau, kad gal nei nuo cukraus, nei nuo druskos. 

kopūstai- kryžmažiedės daržovės, turinčios rafinozės, fermento, kurio mūsų organizmas neskaido. Bet tą rafinozę skaido pūvimo bakterijos, kurių yra žarnyne... :D Bet apvirus ar apkepus ta rafinozė suyra, todėl to proceso nebūna   :)​ 

Atsakyti

o matuotis ir zinot savo matmenis  mezgejoms, tai sakyciau butinybe, juk ne is  lempos sau tinkamus rubus mezgam.

Nematavau savęs nuo tada, kai paskutinį kartą sau kažką siuvau, o tas buvo turbūt praeitam amžiuj :D

Visada matuoju megztinį, kurio plotis-ilgis man patinka. Be to, ilgis ir plotis gali būt skirtinguose megztiniuose :D

Atsakyti

Kodel juokinga zinot savo matmenis?

Nejuokinga zinoti batu dydi? Arba rūbų dydi? Tai yra priimtinas matas, suvokti ar Aleksiuko suknios reik L ar XXXL. Arxpardėj matuotis 56 ar 42 dydi.

Gal jūsų matmenys nusistovėjě, tai ką ten matuoti. Bet man nei kg nei cm juoko nekelia. Nejuokinga nei spinteles matuojant, nei šiknas, nu pimpalo neturiu nuosavo, tai svetimo nematuosiu. Bet anokia cia paslaptis, kad myletis su 3cm nepavyktu, vistiek primeti iš akies. Nu nes ne vakar gimei zinai kad sprindis apie 15cm, tai plius minus😎

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 07 kovo 2020 - 13:03