Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, ką tu vartoji, kad tokia rami visada? O jei prigimtis  tokia - tai ne tavo nuopelnas, kaip ir mano jautrumas  ne mano kaltė :). Man reikėjo papildomo stimulo nuotaikai pasigerint. Tai vis tiek pasigerinau  :B. Nulėkiau iki pašto, kuris ilgiau dirba, išsiunčiau tą skarą, užsukau į Humaną ir... radau nemažai sau patinkančių rūbelių. Ir spalvos dauguma, kaip tų negautų siūlų  :D. ir dar už pusę kainos, tai ir prisipirkau. Ir visi derėtų prie nuostabaus sijono, kurį užmačiau pardufkėj prie pašto :B. Tingėjau matuotis ir kaina jo daugiau kaip dvigubai didesnė už visą maišioką pirktų humanoj... Bet, matyt, teks man prie jo sugrįžt. Tiksliau, tai 2 sijonai ten man patiko  :B. Bet reiks eit geros nuotaikos, tai gal vieno užteks.  Grįžau, o vyras poguliuko primigęs, taip ir nuplaukė Kaziukas šiandien. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 kovo 2020 - 16:44

Kaziukas šiandien, kiek girdžiu, tsi bukvaliai nuplaukė.

O šiaip tai.. sprindininkių sekta, raminkitės, šabas gi!

Atsakyti

Oras visai neblogas vaikščiojimo buvo, bet... 

Gaminau paštetą su triušių kepenėlėm ir galvojau, kad turbūt jis labai keto - ir sviestas, ir šoninė, ir kepenys, ir grietinėlė. Na, ir svogūnas bei prieskoniai. Bus rytais vyrijai sumuštiniam.

Atsakyti

Nematuojam mes sprindžio... nematuojam.... :lol:  :lol:

:D kaip nori  :D

Aš saviškį išsimatavau ir labai naudoju, kai reik staigiai kokį baldą ar rakandą pamatuot :D

Labai statybininkai žvengdavo, o paskui stebėdavosi, kad atitinka :B

Atsakyti

Suintrigavo su tuo sprindžiu  :rolleyes:​, maniškis 21 cm. 

Atsakyti

Liniuka, ką tu vartoji, kad tokia rami visada? O jei prigimtis  tokia - tai ne tavo nuopelnas, kaip ir mano jautrumas  ne mano kaltė :).

Nežinau. Gal dalis prigimties, o dalis su metais atėjusio supratimo, kad nervintis reikia tik dėl rimtų dalykų. O ypač nėra prasmės nervintis dėl tų, kurių negali pakeisti. Pvz. kur nors vėlyvoji, nes įstringi kamštyje. Kelias vienintelis, susitikimas labai svarbus. Seniau būčiau trydaliojus kaip reikalas, o dabar tiesiog pasigarsinčiau radiją ir pasimėgaučiau. Juk vis tiek nieko nepakeisi. 

Atsakyti

Suintrigavo su tuo sprindžiu  :rolleyes:​, maniškis 21 cm. 

20 :D

Atsakyti

Nu va, pabaigiau aš savo  mezginį - savaitę mezgiau pusę rankovės :oh: Maudosi skalbyklėje - lauksim stebuklo :lol:

Atsakyti

saviškį išsimatavau ir labai naudoju, kai reik staigiai kokį baldą ar rakandą pamatuot :D

Mmm... Nuo bobutės Onutės naminių raugintų kopūstų pošlumas sukilo.

Atsakyti

Sprindis jau geriau :D  bet tyngiu matuot. Nes dar savo nuovargį padidinau parduotuvių lankymu. Ale prisipirkau visokio š.... ir tik vieną skuduriuką. Bet jau tokio gražumo mėlynos spalvos :wub: kad pirkau tik dėl to. suknelė. Orsay. Bet visiškai simply, be jokių razinkų. Nu kokiam nors vietiniam baliukui tiks.

O daugiau tai... visokie konservai, buitinė chemija... ir viskas aniems namams.

Ir dar gavau vaistus urmu :D  nu nes vis nerasdavau išrašyto 3jų mėn kiekio.

Tai liko ryt nusipirkt batelius, ir būsiu visus reikalus atlikus.

Apart maloniųjų :B masažus dovaninius vis dar nepanaudojau

Atsakyti

Ajo, nusipirkau ir magnio. Su B vitaminais ir folio rūgštim. Sakot, gerai nuo nervų?

Atsakyti

Nu va, pabaigiau aš savo  mezginį - savaitę mezgiau pusę rankovės :oh: Maudosi skalbyklėje - lauksim stebuklo :lol:

Mama, kai išmaudė ir prasuko džiovyklėj Ristinos lininį grožį, išėmus apsiverkiau. Vėl buvau nakčiai pamerkus. Kai išdžiuvo, žymiai mažiau, bet vis tiek siūlės na lievo pasidavę.

Atsakyti