Liniuka, ką tu vartoji, kad tokia rami visada? O jei prigimtis tokia - tai ne tavo nuopelnas, kaip ir mano jautrumas ne mano kaltė
. Man reikėjo papildomo stimulo nuotaikai pasigerint. Tai vis tiek pasigerinau
. Nulėkiau iki pašto, kuris ilgiau dirba, išsiunčiau tą skarą, užsukau į Humaną ir... radau nemažai sau patinkančių rūbelių. Ir spalvos dauguma, kaip tų negautų siūlų
. ir dar už pusę kainos, tai ir prisipirkau. Ir visi derėtų prie nuostabaus sijono, kurį užmačiau pardufkėj prie pašto
. Tingėjau matuotis ir kaina jo daugiau kaip dvigubai didesnė už visą maišioką pirktų humanoj... Bet, matyt, teks man prie jo sugrįžt. Tiksliau, tai 2 sijonai ten man patiko
. Bet reiks eit geros nuotaikos, tai gal vieno užteks. Grįžau, o vyras poguliuko primigęs, taip ir nuplaukė Kaziukas šiandien.
Kaziukas šiandien, kiek girdžiu, tsi bukvaliai nuplaukė.
O šiaip tai.. sprindininkių sekta, raminkitės, šabas gi!
Oras visai neblogas vaikščiojimo buvo, bet...
Gaminau paštetą su triušių kepenėlėm ir galvojau, kad turbūt jis labai keto - ir sviestas, ir šoninė, ir kepenys, ir grietinėlė. Na, ir svogūnas bei prieskoniai. Bus rytais vyrijai sumuštiniam.
Nematuojam mes sprindžio... nematuojam....
![]()
kaip nori
Aš saviškį išsimatavau ir labai naudoju, kai reik staigiai kokį baldą ar rakandą pamatuot
Labai statybininkai žvengdavo, o paskui stebėdavosi, kad atitinka
Suintrigavo su tuo sprindžiu
, maniškis 21 cm.
Liniuka, ką tu vartoji, kad tokia rami visada? O jei prigimtis tokia - tai ne tavo nuopelnas, kaip ir mano jautrumas ne mano kaltė
.
Nežinau. Gal dalis prigimties, o dalis su metais atėjusio supratimo, kad nervintis reikia tik dėl rimtų dalykų. O ypač nėra prasmės nervintis dėl tų, kurių negali pakeisti. Pvz. kur nors vėlyvoji, nes įstringi kamštyje. Kelias vienintelis, susitikimas labai svarbus. Seniau būčiau trydaliojus kaip reikalas, o dabar tiesiog pasigarsinčiau radiją ir pasimėgaučiau. Juk vis tiek nieko nepakeisi.
Suintrigavo su tuo sprindžiu
, maniškis 21 cm.
20
Nu va, pabaigiau aš savo mezginį - savaitę mezgiau pusę rankovės
Maudosi skalbyklėje - lauksim stebuklo
Aš
saviškįišsimatavau ir labai naudoju, kai reik staigiai kokį baldą ar rakandą pamatuot
Mmm... Nuo bobutės Onutės naminių raugintų kopūstų pošlumas sukilo.
Sprindis jau geriau
bet tyngiu matuot. Nes dar savo nuovargį padidinau parduotuvių lankymu. Ale prisipirkau visokio š.... ir tik vieną skuduriuką. Bet jau tokio gražumo mėlynos spalvos
kad pirkau tik dėl to. suknelė. Orsay. Bet visiškai simply, be jokių razinkų. Nu kokiam nors vietiniam baliukui tiks.
O daugiau tai... visokie konservai, buitinė chemija... ir viskas aniems namams.
Ir dar gavau vaistus urmu
nu nes vis nerasdavau išrašyto 3jų mėn kiekio.
Tai liko ryt nusipirkt batelius, ir būsiu visus reikalus atlikus.
Apart maloniųjų
masažus dovaninius vis dar nepanaudojau
Ajo, nusipirkau ir magnio. Su B vitaminais ir folio rūgštim. Sakot, gerai nuo nervų?
Nu va, pabaigiau aš savo mezginį - savaitę mezgiau pusę rankovės
Maudosi skalbyklėje - lauksim stebuklo
Mama, kai išmaudė ir prasuko džiovyklėj Ristinos lininį grožį, išėmus apsiverkiau. Vėl buvau nakčiai pamerkus. Kai išdžiuvo, žymiai mažiau, bet vis tiek siūlės na lievo pasidavę.