Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kodel juokinga zinot savo matmenis?

Nejuokinga zinoti batu dydi? Arba rūbų dydi? Tai yra priimtinas matas, suvokti ar Aleksiuko suknios reik L ar XXXL. Arxpardėj matuotis 56 ar 42 dydi.

Gal jūsų matmenys nusistovėjě, tai ką ten matuoti. Bet man nei kg nei cm juoko nekelia. Nejuokinga nei spinteles matuojant, nei šiknas, nu pimpalo neturiu nuosavo, tai svetimo nematuosiu. Bet anokia cia paslaptis, kad myletis su 3cm nepavyktu, vistiek primeti iš akies. Nu nes ne vakar gimei zinai kad sprindis apie 15cm, tai plius minus😎

Žinot nejuokinga :D lygintis juokinga  :D

O ant drabužių kas parašyta, tai dar juokingiau :lol: nes savo spintoj galiu rast ir L ir Xl, ir taip toliau   :lol: ir nežinia kiek dar XXXX ..

-Kokio dydžio drabužius nešioji?

-XZ ...(chrenznajet :unsure: )

O pardėj - matuotis pradedu nuo didžiausio esamo  :lol: 

Atsakyti

Joa, turiu Xs ir XL ;)

Atsakyti

Dėvimus miniu.

Atsakyti

Katuk, mane draugė iš namų susirinko ;) 

Atsakyti

aš manau, kad gal nei nuo cukraus, nei nuo druskos. 

kopūstai- kryžmažiedės daržovės, turinčios rafinozės, fermento, kurio mūsų organizmas neskaido. Bet tą rafinozę skaido pūvimo bakterijos, kurių yra žarnyne... :D Bet apvirus ar apkepus ta rafinozė suyra, todėl to proceso nebūna   :)​ 

Nee, procesas man vyksta nuo raugintų. Ir nesvarbu ar tiesiog rauginti ar troškinti. Panašus veiksmas kartais nuo raugintų agurkų. Toks jausmas kad išeina kiaurai 

Atsakyti

Sveikos, tai bent padiskutavot apie cm. Net aš pasimatavau ryte. Bet mano juostelė tik metrinė, tai klubai netilpo :). O kadangi lygintis, sutinku su Nite, juokinga, tai nieko ir nesakysiu :). Gali būti ir geriau, bet aš savim patenkinta, ir taškas. 

Prasiėjau pro trugų, 2 maisto pardes, skuduryną, sėklų parduotuvę, paštą, padai atkalti, nuovargis, taip mielai čiupinėčiau naujus siūlus. BET - kol ėjau iš pašto net garavau iš piktumo. Vietoj diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelės pakuotės siūlų (nes nu apie 10 gijų turėjo būti Dundagos ir Kauni) paduoda man mažulytį paketėlį.... Negaliu patikėti, čiupinėju, gal nors viena gijelė įdėta, bet bloga nuojauta neapgavo.... Įdėta man skara  :B . TAI KUR PYP PYP PYP NUKELIAVO MANO SIŪLAI????? Aiškiai supainiojo siuntas, nu žiauriai nusivyliau.... Praeina ir vėl užkyla nervas ir nusivylimas. Nu tik siūlų maniakės ir tesupras. Lyg šiaip neturėčiau iši ko megzti, bet vsais jau atsidžiaugta  :B​ .

Atsakyti

Oj , Restariuk, siaubazzz.

Atsakyti

Nu, sudužę lūkesčiai... Ale jau viską išsiaiškinau. Mano siūlai Plungėj  :B . Kas kaltas? Diedas  :B . Paduok vyrui keletą siuntinių, tai jis lipdukus ant jų suklijavo kaip jam į galvą šovė, matyt. Spėju, kad moteris skarutę gal kokiai mamai kovo 8-tai siuntėsi ar kokiai progai. Kadangi paštas greitas kaip sraigė, pasistatatęs naują logistikos centrą, tai teks abiems palūkėti po savaitėlę dar....

Atsakyti

Nu bet tai juokas sveika :D  Tai tom, kam labai juokinga, pasisekė :D 

O nuo padidėjusio jautrumo gal kokio B vitamino pavartoti galima :D 

Restar, nu ko tu putojiesi. Gi nervinės ląstelės neatsistato. Lygtai neturi iš ko megzt :B  Jei neturi, tai knygą paskaityk :4u:  Ar verta taip sureikšmint tokius menkus nesusipratimus  :4u: 

Atsakyti

Aš dabar pamislijau, kad mūsų cm tai daug nuo maisto priklauso. Vyrų - tai nea... toliau minties netęsiu.   :rolleyes: 

Atsakyti

Aš dabar pamislijau, kad mūsų cm tai daug nuo maisto priklauso. Vyrų - tai nea... toliau minties netęsiu.   :rolleyes:

Tai ir mes turim cm, kurie nuo maisto nepriklauso :D pvz tas pats, jau minėtas, sprindis  :lol: 

Atsakyti

Nematuojam mes sprindžio... nematuojam.... :lol:  :lol: 

Atsakyti