Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kad buciau prie chebros tai irgi ka tik  sudeliojau i dvi stiklinaites :) https://www.youtube....ESYpOw-_ivh2y5Q

Atsakyti

Lusasita, vat nuo to pradejau ir butent toks koks cia gavosi labai labai be skonio.

Paturbibtas gerokai praturtejo skoniu

Atsakyti

ingriduk, tu ko gero grietines nenaudoji :)

Atsakyti

Nu ne, bet ir su grietine net cinkelio.

Toks pensininku tortas.

Grietinė ką, riebi rūgstelė.

Kokoso riebioji dalis su citrinos sultim labai arti to skonio

Atsakyti

Pas mane pusrytukai vakar buvo tokie skanus kad kartojau šiandien  :wub: 

Vienas sluoksnis graikiškas jogurtas.

Antras sluoksnis pakepinti avižiniai dribsniai su graikiniais riešutais, sėlenomis ir pamaišyta su medum.

Trečias sluoksnis braškės.

Šiandien cheating day, bet visai nesinori nuodėmaut nes meniu skanus :angel_not:​ 

Atsakyti

88236429_2810608009020983_59835694096654

jau viskas, ir man labai labai reikia to nepakartojamojo Ingriduškos deserto receptuko :birthday2: .... :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 08 kovo 2020 - 13:17

Laba solidarosios!

Kokioj ten šaly tai visas mėnuo moterim skirtas.

Na, bet švęskim tą šventę. Taip gera mieste, pilna gėlių, visi vyrai su jom. 

Teko laimė ryte 8tą važiuoti, tai pirkėjų dar nėr,bet visos pakelės tulpiuotos. 

O Gariūnuose kokia šventė :D vieni sveikina, kitos vaišina, laimingos visos :wub: 

Narcizų glėbys ir mano svetainėj kelia nuotaiką :wub: 

Nusipirkau striukę iš tos laimės :D 

Nesektiškai pusryčių nevalgiau, va dabar sulapnojau kruasano sumuštinį su krabų mėsa. Nu visai nesektiškai :B​ 

Atsakyti

Žirnių sriubytė chebrytei jau suskanauta :)

vištytė jau baigia kepti. 

rytinio deserto tikrai i valias :) nes dar ir dabar nemirštu iš alkio :)

Atsakyti

nu as irgi dar be pusryciu ir nenoriu :D  nesektiska irgi , ane :) 

ir deserto nenoriu, bet turiu.  nu reiks paragaut koki ten penciniyyyyyykai  valgo :D  kaip bebutu, bet KETO anas :)

dar nesektiska, nes sakiau jokiu geliu. Namie 2 kates, tai  valentinkes geles, paskui gimtadienio   kvietkai, uzdarytoje  vonioje ZYDEJO . issinesdavau  pasidziaugt i kambari, tik su prieziura , ir   ilgiausiom tiradom "mano gelytes, negalima.... "  nu vieni  nervai :D  dukra  gitadienio proga   citrusini medeli padovanojo, tai  vat tas dziugina ir kates neliecia :)

Atsakyti
Pagaliau išsiruošėm į T. Ivanausko muziejų- Gyčio piešinys kabo su Dailės būrelio paroda. Plansvau dar vaikus į piceriją su desertais nuvest, bet išėjus pasirodė, kad oras smagus, tai dar pasikarstė žsidimų aikštelėj, gavo desertų iš Cafeino, o aš kavos. Su tulpės piešinuku :) . Picas kepsis namie. Prisilaužėm sausainių- tinginį kartosim. Nuodėmiauju. 
Atsakyti

as riesutaijums issitaskiau :) katik.

Atsakyti

Lusasita, aš kartais naktim pvz nuo grindų tulpes susirenku (kai lakdamas vandenį iš vazos dugeba apverst ją). Bet man vis tiek gražu. Dar turiu vieną tokią stoooro stiklo pasunkintą vazą. Tos neįveikia :D 

Atsakyti