O šiaip tai.. sprindininkių sekta, raminkitės, šabas gi!
Pavasaris
Mama, kai išmaudė ir prasuko džiovyklėj Ristinos lininį grožį, išėmus apsiverkiau. Vėl buvau nakčiai pamerkus. Kai išdžiuvo, žymiai mažiau, bet vis tiek siūlės na lievo pasidavę.
Garink. Karštais garais sugrįžta į protą
Turėjau bliuskę kuri skalbiama skalbinkėj suskersuodavovo. O rankom skalbiant - gražiai elgdavosi.
Man Nitės postą su iliustracija rodo
Screenshot_20200307_185929.jpg 112,79KB
0 Parsiųsta kartų
Kai gerumo salotas bendradarbė užrodė
Rūkytos ausytės lengvai pakepintos su teriaki padažu, tarkuota morkos, agurkas ir sėklų mišinys truputį pasmulkintas.
IMG_20200307_184443_resized_20200307_070123857.jpg 228,08KB
0 Parsiųsta kartų
Man anksčiau buvo nepažįstama Restar aprašyta būsena, nors ir nebuvau šaltų nervų.bet kai tai įvyko vieną, po to.kitą kartą, tai kažkaip net baisu pasidarė. Ir lygioj vietoj sakyčiau. Vistik tai matyt kažkokie cheminiai procesai organizme,nes kito paaiškinimo neturiu.
O šiandien labai noriu žiedų.Gėlių žiedų.ir kaip tyčia ryt nė vieno vyro akiraty
reiks matyt pačiai nusipirkt
Aš nusipirkau 20 narcizų iš Maxės, nes po 99 ct 10 vnt. Dabar gėriuosi įmerkusi prie kačiukų ir šakelės su lapeliais. Aš tik vakar perskaičiau, kokia ryt diena ir dabar ji man turi prasmę. Tarptautinė moterų solidarumo diena. Jaučiat kampą? Ne raudonų tulpių diena. Švęskim draugystę ir solidarumą.
Iš Kaziuko vyrukas grįžo su panele pavalgyt
, pažaidėm visi Dixit, viešnia laimėjo, įpyliau dar litrą sriubos ir vyras nuvežė abu į Fabijoniškes, kad filmą baigtų žiūrėt. Nu mes tokie, gal durni, bet kitokiems būti neišeina...