Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O šiaip tai.. sprindininkių sekta, raminkitės, šabas gi!

Pavasaris  :sokiai2:  :leb:​ 

Atsakyti

Šabas ir pavasarį šabas.

Ar tu naujo vaiko vietoj sukatėjusio Emilio ​jieškaj???

Atsakyti

Mama, kai išmaudė ir prasuko džiovyklėj Ristinos lininį grožį, išėmus apsiverkiau. Vėl buvau nakčiai pamerkus. Kai išdžiuvo, žymiai mažiau, bet vis tiek siūlės na lievo pasidavę.

Garink. Karštais garais sugrįžta į protą :) 

Turėjau bliuskę kuri skalbiama skalbinkėj suskersuodavovo. O rankom skalbiant - gražiai elgdavosi.

Atsakyti

Man Nitės postą su iliustracija rodo :D

Priedas  Screenshot_20200307_185929.jpg   112,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kai gerumo salotas bendradarbė užrodė :wub:

Rūkytos ausytės lengvai pakepintos su teriaki padažu, tarkuota morkos, agurkas ir sėklų mišinys truputį pasmulkintas.

Priedas  IMG_20200307_184443_resized_20200307_070123857.jpg   228,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

:)

Liniuka, su amžium proto ir aš daugiau turiu. Bet jai kurios situacijos jam nepasiduoda. Širdis ima daužytis, kvėpavimas padažnėja. Reikia labai konkrečiai ir sąmoningai kažkokius pratimus atlikinėti, norint susivaldyti. 

Atsakyti

Rimtose situacijose sugebu išlikt rami, šalto proto.
Bet vat kokiose bereikšmėse - imu ir suputoju :D :rolleyes:

Mano sprindis net 15 cm :unsure: mažarankė  :huh2:  grojant, sudėtinga būdavo. Neapimdavau klavišų tiek kiek reik :D :D

Atsakyti

Man anksčiau buvo nepažįstama Restar aprašyta būsena, nors ir nebuvau šaltų nervų.bet kai tai įvyko vieną, po to.kitą kartą, tai kažkaip net baisu pasidarė. Ir lygioj vietoj sakyčiau. Vistik tai matyt kažkokie cheminiai procesai organizme,nes kito paaiškinimo neturiu.

O šiandien labai noriu žiedų.Gėlių žiedų.ir kaip tyčia ryt nė vieno vyro akiraty :D  reiks matyt pačiai nusipirkt

Atsakyti

Rimtose situacijose sugebu išlikt rami, šalto proto.
Bet vat kokiose bereikšmėse - imu ir suputoju :D :rolleyes:

Man panašiai :ax: bet man tos "bereikšmės" kaupiasi - pirma nieko, antra nieko, o paskui kai trenkia, tai net pačiai baisu ...

Atsakyti

Man Nitės postą su iliustracija rodo :D

Kol kas atrodo, kad skalbimas problemų nesukėlė :D Bus matyt, kai išdžius. O džius ilgai, nes į džiovyklę nekišau  :rolleyes: 

Atsakyti

Liniuk i jas tinka sezamo seklos dar labai.

Atsakyti

Aš nusipirkau 20 narcizų iš Maxės, nes po 99 ct 10 vnt. Dabar gėriuosi įmerkusi prie kačiukų ir šakelės su lapeliais. Aš tik vakar perskaičiau, kokia ryt diena ir dabar ji man turi prasmę. Tarptautinė moterų solidarumo diena. Jaučiat kampą? Ne raudonų tulpių diena. Švęskim draugystę ir solidarumą.

Iš Kaziuko vyrukas grįžo su panele pavalgyt :), pažaidėm visi Dixit, viešnia laimėjo, įpyliau dar litrą sriubos ir vyras nuvežė abu į Fabijoniškes, kad filmą baigtų žiūrėt. Nu mes tokie, gal durni, bet kitokiems būti neišeina... 

Atsakyti