Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pietums šaltibarščiai. Pavakariams dieviško skonio mangas :wub:​ 

Atsakyti

Siaubas kaip nenoriu katės, jei negalėtų būti gėlių.

Pati nusiperku nuolat hiacintų ir pasisodinu.

Vyras vakar glėbį tulpių įteikė.

Kaziuką apėjau.

Siūlų Vincio nepirkau, net netrukdžiau, nes turėjo klienčių.

Pirkau Amšiejų ūkio, be cukraus raugtų daržovių, slyvų, kriaušių, obuolių, tada pomidorų ir šparaginių pupelių. Skanūs, ypač kriaušė.

Dar rūkytų,svogūnų pirkau.

Katuk, slyvų rūkytiškumas atsiskleidžia tarkime troškinyje. Tiesiog wau, kaip tas,dūmelis subtiliai vingiuoja.

Ačiū😘

Atsakyti

Katuk, a Katuk kur foto striukės?

Įdomu labai kokia.

Aš tai labai skaniai pasipyraginau.

Vat tas biskvitas tikrai superinis.

Ypač su citrinos žievele ir saldžiarūgščiu sulaistymų. Ryt tikrai bus plius 500g.minimum🤣🤣🤣🤣

Mažo šmotelio nepakanka,,taip norisi dar🤣.

Tinkamas Keto.

Migdolü miltai

Kokoso aliejus

Tapijokos krakmolas

Citrinos žievelė

Stevija

15 min ir vsio

Liko palaistyt citrinos ir stevijos karstu sultiniu😂

Atvesinti ir valgyti

Dar aguonu desiu kita karta

Atsakyti

Oi pliam....aš ne tik striukės, aš ir suknės foto nepadariau...

Atsakyti

Laukiam pons Katukai, mes kantrios🤗🤗🤗

Atsakyti

Pas mane visi sumigo. Galvoju ar man su jais ar pdirbt...

Atsakyti

Siaubas kaip nenoriu katės, jei negalėtų būti gėlių.

nu, mūsų katunėlis :) anei vienos gėlytės nėr paknebenęs, nei vazoje, nei vazone, nei ant palangės, nei ant grindų stovičios...Nei Kalėdų eglutės žaisliukų, nei citrinmedžio kabaliuojančių citrinų...

Ingriduška, kur rast tavo deserto receptą?  :essen:​  :4u:  

Atsakyti

Guliu po Kaziuko. Smagu buvo pasivaikščioti. Sutikau Ingridušką :). Aplankiau pavargusią Vincį. Mano vyras vis moherom žavėjosi, nesusipratėlis :). Kojininių siūlų gavo išsirinkti. Kadangi nupirko man norimą pakabuką, tai ir aš gera pabuvau. Dar šio to. Gaila man prekeivių, tiek dar visko likę pas daugumą... Megzti irgi tingiu, nebent ką naujo norėčiau pradėt :). Tam desertui ir aš bręstu. Nors reikėtų padaryti migdolų piene išmirkytos čijos desertą su mangu ir braškėm. Pirmąsyk dariausi migdolų pieną. Viskas yra, bet tiesiog susluoksniuoti tingiu.

Katinas tik neužmirštuoles išvalgo ir plukes išmėto iš vazos, daugiau nieko blogo nedaro gėlėms :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 kovo 2020 - 16:48

Vilmak va kur jis

https://www.facebook...36322107894262/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 08 kovo 2020 - 16:49

Lusasita, girdi yra išauklėtų Katinukų😎🤣

Restar kaip man nepatinka, kad nebežinai apsikabinti ar ne.

Mes Kaziuke susitikę apsikabinom su draugais.

Nu negaliu aš taip.

Bijoti apkabint, prieit.

Atsakyti

Ingriduk, aš ne iš baimės, iš to solidarumo, kad saugom vieni kitus. Dabar gal nieko tokio, bet jeigu ateis laikas, kai tikrai rimčiau reikės saugotis  būsim pripratę. Bet, sutinku, keistas tas jausmas, norėjau ir tave, ir Vincį apkabinti... Kitą kartą duosim žaibą :).

Kad nebūtų va taip, kai viena pažįsta FB rašė:

Sutikau vakar vieną pažįstamą parduotuvėje. "Ė! Labas," - vikriai su pilnu vėžimaičiu pririeda, apglėbesčiuoja ir džiugiai praneša: " O aš prieš dvi savaites iš Italijos parskridau! Nebijai manęs? Nebijai?!" Ir smagiai KHE! KHE! nusikosti man į veidą... Labai juokinga...

Aš kaip ir vis dar nebijau, bet augant skaičiams artimojoje Europoje suprantu, kad reikalas gali būti rimtas, jeigu tik lengvabūdiškai visi žiūrės. Manau, kad italai toliau sau glėbesčiavosi ir bučiavosi, ir va kas nutiko. Bet ir Vokietija, kitos šalys auga, tai nebeužteks izoliuoti tik tuos, kurie grįžta iš KInijos ar Italijos...

Atsakyti

kad nelabai kas juos izoliuoja  :unsure:  Draugės vyras furistas, grįžo iš Italijos...bet ne tiesiai, o iš Danijos...

Parskrido lėktuvu. Prisidavė, sakė susisieksim..tai su juo susisiekė tik daugiau ,nei po paros...

Taip, gavo n/l savaitei( nes savaitė jau praėjo, kol jis grįžo iš tos Italijos), bet tirti niekas jo netyrė...

bet gyvena šeimoje, šeimos nariai nėra nei sekami, nei karantinuojami, eina į darbus, kaip ėję...

Taip, simptomų jis neturi, bet, gal jis neserga, o nešiotojas yra? .... :hmm: 

Atsakyti