Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, ne durni, geri jūs, o ir savo jaunų dienų dar nepamiršę😁

Atsakyti

Restar,,normalūs.

Aš Ugniaus mergaitę lepinu kaip galiu ir kaip moku.

Net kai dar negyveno kartu.

Vaiksciodavom tyliai, kad ilgiau pamigdyti.

Uzupio Tery kepyklelej pripirkdavau krusosuntu ir bandeliu.

Masina savo duodavau.

Parvezti nuvezti jei tik galejom tai ir vezem.

Ne is pareigos, man toks kaifas, taio grazu, taip gera matyt ta meile ir draugyste.

Atsakyti

Labos. 

Suskaičiau viską. :karsta: 

Apie kaziuką ir išmatavimus man toli kaip iki mėnulio.

Pasisvėriau tai siaubas 98 :blink: 

Gerai kad mano nusiteikimas rimtas, dar tik pradedu lieknėjimo kelią. Su monacofit.

Ir šiandien netgi veganiška (gal?) dienelė išpuolė. Pirmą kartą dariau falafelius ir gavosi skanučiai ir minkštučiai :rolleyes: garnyrui tarkuota morkytė, pjaustytas burokėlis virtas, rukola.

Nėra meilės mezgimui: pilnos pakampės pradėtų mezginių ir nieko nenoriu. 

Laukiu ir aš siuntinuko su dundagom, bet jokio nr siuntos neturiu anei nieko. Tai tipo negausiu? :unsure:​ 

Atsakyti

Meškut, parašyk jai. Man tai buvo atsiuntusi siuntos nr. 

Atsakyti

Labas rytas :)

su mūsų solidarumo diena!!!

Restar aš irgi pati save pradžiuginau narcizais ;) tik kad peėmiau biškytį daugiau :) dabr žyyyyydi ir bent namuose pavasarį vaidina :)

mezginiai jautri tema - norisi pabaigti bet ne visalaiką turit laiko yra didis įkvėpimas mezgimui :)

Atsakyti

Ingriduk, vyksta kavos gėrimas ir tavo deserto ragavimas!!! OMG koooks jis geras :)
kaži dar kiek kolorijų jame. ar patrisina ta sskaičius jo gerumą :) :)

oficialiai pareiškiu, kad ieškosiu ir seksiu visus tavo desertus!!! Nes nu tiesiog fantastiška!!!

Atsakyti

Labas rytas, 

Su Kovo 8 diena, keliu kavos puodą už išpuolusią laimę būti moterimis. Pasisekė😍😍😍gi mums.

Žuviuk, 

Ačiū tau mieloji už pagyras.

Kalorijų jame aišku yra, bet gerų, ne tuščių,,būsi soti ilgesniam laikui.

Saldiklis 0

Riesutu miltai tarp 600-800kcal 100g.

Kokosų pienas,irgi nuo jo riebumo, bet taip svyruoja nuo 80 iki 250, 100ml

Slyvos koks iki 400 šimte g. Naudojai tai keletą, riesutų sviestas apie 600-800kcal.

Bet buna vietoj pietu suvalgau tokį ir soti soti.

Dar Žuviuk ne visi mano desertai būna tokie skanūs. Būna dar paprastuoliški.

Atsakyti

Meskute, drąsiau. Mano kelias prasidėjo nuo 95,5. Dabar tarp 79- 81. Noriu 72-74. Tekėdama svėriau 68- šitam skaičiui irgi neprieštaraučiau :D 

Vaikams manų košė su cinamonimėm šypsenėlėm ir saulytėm patiekta. Pati kavą lovoj geriu. Einu pabaigsiu atnaras ir apačiai iš daugiau eilių atnarą permegsiu (riečia) ir galėsiu nešt summerį maudyt. Tikiuosi - šiandien. 

Atsakyti

Labas rytas  :D 

Su mūsų dienele  :angel2:​ 

Atsakyti

Pas mane pusryčiams irgi Ingriduskos desertas :wub:​ 

Atsakyti

Mmm

Pas mane tai tortas su maskarpone ir juodu šokoladu beigi vaisiais. 

Mezgam liežuviais su mamma ir kaimynais, laaabe gera moterų solidarumo diena!

Atsakyti

Labas rytas, Moterys 🌷🌷🌷

Na, pas mus irgi Ingriduskos receptai bandomi. Pusryčiams kepėm tas duoneles. Tik neradau tų nei svogūnų nei česnakų dribsnių. Bet vaikai ir sesė sužavėti :D 

Nors aš kai ragavus pačios Ingriduskos keptų, tai maniškiai ne tokie skanūs. Reiks dar paeksperimentuot :hmm: 

Desertas dar laukia. 

Atsakyti