Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, išprovokavai, tai prisipažinsiu.

Aš esu gėjė, man visus ısimylėjimus sukelia tik vyrai🤣🤣🤣.

Bet tai netrukdo matyt ir gražių moterų, detalių jų rūbuose ar išvaizdoje. Apskritai moteris moterį ir įvertina ir kritikuoja🙂

Vyrai dažnai tik visumą pastebi.

Nu vat galvoju kad vyrus reik įsimylėt ir mylėt, neprianaluzuosi jų,  moterys va daugiau puzle detaliu, daugiau vertinimui dirvonu.

Atsakyti

Nu aš irgi gėja :D nu ta mez-gėja

Bet vat pamenu iš studentų laikų kelias drauges, kurios vis gulinėdavo apsikabinę. Turi vyrus ir vaikų, tai matyt irgi gėjos, bet tada tai visaip atrodė.

Qqte, ta spalva vadinasi kirpėja Greta :D nežinau, nei ką nei su kuo ji ten makaluoja. Kartais pati nustemba :D  dabar biškį kažkokios ružavos buvo primaišius, bet vat atrodo tai ryžoka. Žodžiu pakartot neįmanoma.

Atsakyti

Tai vaa mzlan su ružava ryžoka gražu bet kirpėja sako kad turėčiau džiaugtis tuo ką jinai man čia išgauna nes atseit kitiem tokį rezultatą išgaut daug pastangų reik o ant mano makaulės pavykst nelabai stengiantis.  Nu gerai džiaugiuos, bet vistiek  noriu ružavai ryžos

Atsakyti

Spalva Greta ir “gėjė” taip pralinksmino :) 

spalvos ir aš noriu ryžavotos - persikikinės kaip prieš kokius 5 metus... bet kas dabar tokią išgaus?

ir dar... ieškau motyvacijos savo -5 metai atgal talijos paieškai... ir metodų kurių nepamesčiau vos pradėjus...

Atsakyti

Katukaaaai, kai gražu  :wub:  :wub:  :wub: 

Dabar pasimečiau, kokia sekanti mano suknelė bus- planavau kišenėtą (nemezgus) arba summerio viršaus. O dabar šitos užsimanisu. Siūlus senai turiu. Bet su mano stipriai kriaušės figūra, gražisusisi atrodytų kišenėta. Tokia- pasidarau labiau fidesnė dėl klubų apimties ir paslėpto liemens. 

Atsakyti

Ir aš jau galvoju apie naują suknią iš siūlų kurių dar negavau :) tik klausimas kokio modelio suknią

Atsakyti

Prisiuvau rankovę!!! Liko viena! Bet ryt nešiu pamatyot ar dabartinė tinka ir ar netrik permegzt :)

katuk- tik dabar susivokiau kad cia tavo megzta suknia - galvojau kad ir striukę ir suknelę pirkai. Labai neblogai atrodo ir spalva labai man skani :)

Atsakyti

Labas rytas,

Koks gražus rūkas šįryt prie upės. Paupiu važiavau link Antakalnio, tai turėjau progą pasigrožėt. 

Vakar Rusnė buvo ekskursijoj Vilniaus legendos. Labai patiko. Gaila, negalėjau prisijungt, bet gal dar bus proga. 

Paskui Kaziuku su tėčiu dar praėjo. Saldainių, baronkų pripirko :D

Niekaip nuo saldumynų bent jau didelių kiekių neatauklėju  :oh: 

katuko suknia :bigsmile:  :thumb_yello:  Man gal irgi toks fasonas tiktų. Ir spalva faina. 

Lace, baigiau ir tavo knygą. Vienu ypu pravariau 🙂 Ačiū!

Sudėjus dabar daug visko laikau iki galėjimo susimatyt :D

Ingriduskos tos duonelės tai pas mus tik parūko ir dingo. Antrą dvigubą partiją kepiau. Bet pati negaliu atsitraukt. Reik kažkaip nuo savęs slėpt ir normuot. Vakar apsivalgiau su visokiom užtepėlėm  :essen: 

Atsakyti

Rūkstančios duonelės :wub: Limituk, miela tave skaityti.

Katukas kokia savo odoje su ta suknia  :wub:  :angel2:  :4u:​ Laaabai daili Gretos spalva.

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

ką namų šeimininkės?  :mirksiukas: Mano TO DO sąraše - išvalytas šaldytuvas  :rolleyes: check!  :P  Labai savim didžiuojuosi - vienas iš nemaloniausių darbų...  :D 

šeštadieį buvom iki sodybos nuvažiavę, jau vandenį pajungėm, neužilgo bus galima sodybos sezoną atidaryti.  :) Taip anksti dar niekada nebuvo.  :unsure: 

užtai vakar beveik visą dieną lovoje pragulėjau augindama drakonus (žaidimas toks planšetėje)  :oh: 

Nebeturiu normalaus mezginio, paskutinę “budinčią” kojinę baigiu numegzti, o tada jau tikrai bus ragas.  :oh: neišsigimdo galutinė idėja.  :mad2: 

Katuk, man tavo striukė graži  :wub: Dėl suknelės neturiu nuomonės, turbūt vis tiek nori-nenori kiekvieną mezginį ant savęs “ pasimatuoji”, tai man tokios rankovės iš karto tramdomųjų marškinių jausmą kelia, primana, kaip nepatogiai aš su Summeriu jaučiuosi. Bet čia matyt mano figūros ypatumai, kitos nešioja ir džiaugiasi. Jei su juo jautiesi gerai, nieko daugiau ir nereikia  :4u:  spalva pavasarinė narcizų puokštės  :wub: 

Atsakyti

Sveikos,

Vakar pati pirma parašiau po Katuko suknia, bet žiūriu, kad nieko nėra :). Tai gal nepaspaudžiau atsakyti... Juokingos Katuko foto, bet suknia graži, ypač deriny su striuke. Striukė čia specialiai suknelei, ar ne, buvo? Kiek kainavo, ar ji pavasarinė skaitosi, ar dar šiltesnė?

Bręsta ir man poreikis į Gariūnus važiuoti, kur nemėgstu, bet... panelei striukės pavasariui reik, vyrukui džinsai susibaigę, o ir pastorėjęs nuo gulėjimo/sėdėjimo/bulkų, vyrui kostiumo ar bent švarko, tai čia tik tiek, kiek ant greitųjų prisimenu.

Mums 2 partijos Ingriduškos duoniukų irgi rūkte parūko. O dabar ar kepti tingiu, ar ką, nežinau.  Limit, man viskam (ir duoniukam) patinka Chimichuri prieskonių mišinys, kur yra ir svogūnų, ir česnakų, ir petražolių. Tik siūlau pirkti, kur be druskos, nes būna ir su. Mes perkam prieskonių parduotuvėse dažniausiai, bet matau, kad yra ir čia: https://riesutaijums...mi-churi-0-5kg/.

Mezgiau tik šaliką, motyvacijos tai lygus 0, tik tiek, kad užbaigti reikia.

Žuviuk, o kam tu ką mezgei - ne sau, kad matuosi neši?

Atsakyti

Už pagyras tai ačiū. 

Bet matyt jau šansų nėr man pagamint gerų foto :oh: 

Restar, striukė tokia dabartiniam orui, ne žieminė, bet čiut čiut yr kažko viduj. Aišku, kad poliesterio. Mano kasdieniam vaikščiojimui bus pats tas. Lengva ir nestora. Ne specialiai suknei, nes kaip ir minėjau, suknė man jau per šilta. Bet kaip matom, viskas tinka, tai gal kokį kartą ir apsivilksiu. 

Ta va, turbūt pavasarinė skaitos ta striukė :hmm: su tais orais pas mus nesuprasi, kada koks sezonas.

Kainavo,  manau, normaliai šiems laikams-65. Pardavė už 63. Tom Tailore kažką padoraus buvau radus už 100. Dar kažkas Aprangoj patiko už 70. Nu tai vat panašiai ir Gariūnuos. Tik kad modelių įvairesnių yra.Tik dar nelabai asortimentas iš žieminio pakeistas.

Susikroviau daiktus į bagažinę. Ir sugebėjau taip kvailai nugarą pasitempt :oh: sėdžiu ir skauda.... tai kaip.man nuvairuot daba 6 valandas.....kokia čia nuskausminantys padėtų?

Atsakyti