Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mezgu, liko vos 3 kamuolaičiai ir gal net ilgos rankovės bus. Bet 3/4 man gal labiau tiktų, nebus taip karšta. Lįsiu kur į pievą pozuoti savaitės pabaigoje :)

Pietums man grikiai su feta, kitiems-žemaičių blynai su pakepinta vištiena ir svogūnais.

Ryt manikiūras, tad su naujais nagais dar smagiau megsiu :)

Atsakyti

Susikroviau daiktus į bagažinę. Ir sugebėjau taip kvailai nugarą pasitempt :oh: sėdžiu ir skauda.... tai kaip.man nuvairuot daba 6 valandas.....kokia čia nuskausminantys padėtų?

Dicloberlas  :mirksiukas: jis pailginto veikimo

Atsakyti

Olaiva - klijuosiesi naujus nagus? :D

Katuk, kalbėdama apie striukę suknelei, turėjau omeny, ar patogiai telpa suknelė po ja. Nes buvai sakius, kad nei viena kita netinka šiai suknelei.

Man žiauriai nugarą skauda po 2 dienų darbo iš namų (sėdėjimas ant sofo) + mezgimo su filmu (sėdėjimas ant sofos) :(. Ir mankštinuosi po truputį, ir vaikštau, bet reikia rimtesnių priemonių ir mažiau sėdėt... Tiesa, šeštadienį net mezgiau ant kėdės sėdėdama...

Atsakyti

Olaiva - klijuosiesi naujus nagus? :D

Katuk, kalbėdama apie striukę suknelei, turėjau omeny, ar patogiai telpa suknelė po ja. Nes buvai sakius, kad nei viena kita netinka šiai suknelei.

Man žiauriai nugarą skauda po 2 dienų darbo iš namų (sėdėjimas ant sofo) + mezgimo su filmu (sėdėjimas ant sofos) :(. Ir mankštinuosi po truputį, ir vaikštau, bet reikia rimtesnių priemonių ir mažiau sėdėt... Tiesa, šeštadienį net mezgiau ant kėdės sėdėdama...

5 sluoksnius užtepė visokių marmalų, puikiai mėnesį atlaikė  :B​ 

Atsakyti

Man Nimesilis labai gerai veikė.

Atsakyti

o tai nenuauga per mėnesį tie nagai?

mano gal labai greitai auga bet jau po 2 savaičių toks nekoks vaizdelis būna

Atsakyti

qqte, turbut pas tave labai greitai  auga. nu arba  neuzlakuoji labai giliai po odelemis. man dvi savaites, tai   koks puse milimetro pradeda matytis . po menesio tai jau nebegrazu .

Atsakyti

Lėtai auga maniškiai ;) bet va aliejuką odelem parekomendavo, tai liux, kaip susitvarkė  :wub:​ aišku laikau jį po pagalve ir tepu knygą skaitydama :)

Atsakyti

po odelėm laabai giliai nelakuoju, bet ir tarpelio nebūna, nu normaliai taip

plaukai nagai mano greit auga, galėtų geriau stipresni būt ir lėčiau augt

bet po mėnesio vistiek neįsivaizduoju kad kam nors jau taip lėtai augtų :)

Atsakyti

olaiva o kokį aliejuką parekomendavo?vis ieškau to patis stebuklingiausio

Atsakyti

Man po savaitės norisi viską nusilupti tiesiog, po 2 jau ir reikia.

Atsakyti

nu aš stengiuosi nelupti

nelakuotų nagų negaliu visai pasiaugint, ploni ir minkšti, tenka lakuot bet kai pagalvoju kad kas 2 savaites pas manikiūrininkę tektų eit tai uj..geriau pati darausi

nu o daugiau nei 2 ant mano rankų neestetiškai atrodo

sesės pvz taip neauga, jai kas 3 savaites reikia tvarkytis

su plaukais analogiškai, per mėnesį  beveik 1,5 cm atauga

Atsakyti