Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš tai baigiu nuauginti sugadintus nagus  :unsure: buvo baisiai nuplonėję, lūždavo net su geliniu užlakavimu.  :oh: ir šiaip man dabar tas periodas, kai gražiausiai atrodo tvarkingi natūralūs nagai  :mirksiukas: 

aš tai vat kaupiuosi tokiai moteriškai procedūrai - noriu lazerinės bikini zonos depiliacijos  :ax: gal net ir pažastų.  :unsure: nepigus reikalas, bet komforto turėtų daug suteikti  :B 

Atsakyti

Seviko:s :) aš nelabai... kosulys jau su temp dabar draugauja. Sedžiu prie gyd kabineto laukiu verdikto- krypties biuletenio link :)

nagus šiuo metu irgi natūralius bandau atauginti - tada vėl lakuot gal ant vasaros reiks :)

megztukas ne man :) kolegei narplioju :) pamatavau - reik rankove patrumpinti.

Atsakyti

Ale tai kokia tu pasiaukojanti kolegė, Žuviuk. Nebent ji dėl tavęs darbe aukojasi arba gerai sumokėt ketino :). Nes taip neturėdama laiko sau, dar mezgi kitoms... Sveik  :4u:​ .

Atsakyti

Gavau tyrimo rezultatus, viskas ok.

Lazerinė depiliacija skamba patogiai, nors ir skausmingai :unsure:  Ir aš turiu baimių lazeriavimų tokių vietų kaip pažastys, kur šalia limfmazgiai arba bikini zona su visa moteriška aparatūra :B Va kojų ir rankų tai norėčiau. Turėtų mažiau skaudėti negu veido :B​ 

Atsakyti

Laikykis, Žuviuk, neįsisirk!

Katuk, man daili tavo suknia, tikrai nešiotina, o ir dailiai tinka, kaip ten su tuo šiltumu, tai jau čia kiti reikalai.

Užsirišo pas mus glėbesčiavimaisi ir rankų spaudimai, gavom oficialų nurodymą to vengti, tai ir gerai, dingo visos manipuliacijos, saugotis, nesisaugoti, mėgstu ar ne... Nu bet nėr padėties be išeities, prisijuokiam, su kai kuriais susitrenkiam alkūnėmis, su kitais pėdomis 😄Sūnus sakė, kad jau sklando kažkur klipas apie tai internete. 

Atsakyti

Aha, mačiau sveikinimąsi pėdom, prikolnas :).

Atsakyti

Nemačiau  :rolleyes: Paroooo :angel2:​ 

Atsakyti

Nu kas čia dabar suras FB platybėse...

Sėdžiu namie ant kėdės, daugiau nieko daryt negaliu. Gulėt dar nenoriu. Judėjimas apsunkintas, o kryptelėjus cypiu iš skausmo. Kelnes dukra numovė... Gal suveiks koks vaistas. Gal buvo kada taip, gal ne, nebepamenu.. Tėtis taip atrodydavo, kai jį radikulitas ištikdavo. Visiška kryperė :D

Atsakyti

Gavau tyrimo rezultatus, viskas ok.

Lazerinė depiliacija skamba patogiai, nors ir skausmingai :unsure:  Ir aš turiu baimių lazeriavimų tokių vietų kaip pažastys, kur šalia limfmazgiai arba bikini zona su visa moteriška aparatūra :B Va kojų ir rankų tai norėčiau. Turėtų mažiau skaudėti negu veido :B 

sveikinu su gerais rezultatais  :4u: 

Iš kur ištraukei, kad skausminga?  :unsure: Mano Rūta darėsi, sakė, kad visai neskauda, vos juntamas dilgčiojimas.  :huh2: Nors skausmo slenkstis pas visas skirtingas  :) Žodžiu, as tai jokių baimių neturiu, reikia tik prisiruošti ir padaryti. Nes aš realiai neturiu jokios kitos alternatyvos - nei skust, nei depiliuot negaliu, gaunasi baisi alergija, plaukeliai įauginėja  :oh: 

Atsakyti

Aš darausi veidui, tai žiaaaauriai skauda :B​ Pasiskiepijom šiandien visi nuo erkinio encefalito.

Atsakyti

Restar, megztukas turi kainą turi :) kauopiuos rankovės trumpinimui...

širdelėm mažuosius primaitinau :) Grikis irgi kėsinosi :)

Ikriukas tai atejo bebaigiantis dinozaurui kaklą nugraužt... visas liūdnas... rodo susikrimtęs kad anas vos besilaiko... nu sakau, kad jau taip gyvenime būna, kad jei kandi tai ir įkandi... ir net nukandi. :)

pagalvojau kad su Niuma galėtume knygą iš vaikų bajerių rašyt. Niuma, ką manai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 09 kovo 2020 - 19:55

Aš vieną kartą depiliaciją vašku esu dariusis. Labiausiai skaudėjo žemiau kelių prieky. Galvojau nudaušiu ką nors......

Atsakyti