Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos.

Parpūčiau

Susiradau Movalio, išrašyto mano uodegos skausmams, voltareno dukra įtrynė, nu ir kažkur už Kauno skausmas aprimo.

Restar-o nuo ko tau tokie skausmai? Tepalai visokie ten turėtų apramint?

O tai ant alkūnių ir kitų kūno dalių virusas neišgyvena? Nes man rodos reiktų apskritai vengti artimo kontakto,netgi sakone mažiau 1 metro atstumu

Atsakyti

Lazerinės depiliacijos norėčiau :rolleyes: bet nesidarysiu, nes man niekur nieks nemaišo.
Kažkaip sugebėjo beveik visusos galuos itin sumažėt plaukuotumas :D
Labiausiai maišo kai einu pas ginekologą.
O šiaip, į baseinus nevaikštau, jūros, ežerai - irgi nepatinka. Tad galiu gyvent taip kaip yra :rolleyes:

Aš pati sau darydavausi depiliaciją cukraus pasta. Visur. Skausmingas - pirmas plėšimas. Paskui jau dzin  :irnesakyk:

Atsakyti

Katuk, kas čia žino. Gal nuo sėdėjimo gavosi uždegimas... Kažkada bendrai prieš 8 metus, kai su mažąją atostogose buvau ir Kalėdoms daug mezgiau, tai buvau įsitaisiusi kažką panašaus. O šiaip juosmuo mano achilo kulnas. Dar nuo vaikystės... 

Ačiū už priminimą apie tepalus. Atrodo, kad skausmas ir smegenis suparalyžavo  :oh: . Deep relief ir Deep heat namie yra. Dabar jau degina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 kovo 2020 - 20:36

Ko čia visiems tos nugaros parėjo. Maniškis irgi vaikšto susirietęs. 

Atsakyti

O aš sėdžiu pusiau susukta va ne nuo nugaros. Tooks skausmingas ciklo vidurys, uj sėdžiu, nekrutu

Atsakyti

O aš sėdžiu pusiau susukta va ne nuo nugaros. Tooks skausmingas ciklo vidurys, uj sėdžiu, nekrutu

Kaip aš tave suprantu...man obuoliacija 1 dieną būna žiauri, paguldo į lovą susirietusią...padėdavo gulėjimas vonioj, bet kol kas jos neturiu, tai guliu susirietus su šilduku kailiniuotu :)

Atsakyti

Ko čia visiems tos nugaros parėjo. Maniškis irgi vaikšto susirietęs. 

Man tai neparėjo. Pati kalta. Ir svarbiausia net nekėliau nieko,tiesiog norėjau vieną krepšį įgrūst į tinkamą tarpelį ir taip sudiegė kažkur po mente ir ilgai nepraėjo. Bet lyg dabar jau nebejaučiu.

Einu pamegzt. Ir serialo paspoksot. Kaip ramu, kai žinau ką megsiu baigusi haywardą. Ogi miego kojines iš vienetinių siūlų!

Atsakyti

Sveikų nugarų visoms!

Atsakyti

Katuk, ką žiūri?

Atsakyti

Katuk, ką žiūri?

Vis dar 13 reassons why. 

Atsakyti

Aš sėdžiu visą vakarą prie stalo virtuvėj "ant taburetės", gerai, kad maisto vakar buvo likę. Pradėjau vyrui pirštinę megzt, nes pametė vieną. Gerai, kad radau dar siūlų tų pačių - aa Šarangės atiduotų kažkada ...

Kaimynė parekomendavo trenerę, reiks išbandyt, kai praeis ūminiai skausmai.

Atsakyti

Nagams biotinas labai padeda.

O pilvo skausmų, kiek skaičiau, šildyt negalima. Atvirkščiai, šaldyt reikia.

Sveikos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 09 kovo 2020 - 23:19