Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mezgu... :D nugaros neskauda, tik užpakalį nuo sėdėjimo :rolleyes: kaip jums mano naujas projektas? :ax: mezgu iš išardytos medvilnės :mirksiukas: mane kažkaip keistai pavasaris veikia - užsinori ne ryškių spalvų, o bespalvystės :unsure: Priedas  D82734F2-3402-4753-86DF-EF5D371A1E20.jpeg   302,13KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti

Kam atiteks šis projektas?

Spalva tai jo... jokia :D​  bet darbas tai kruopštus.

Atsakyti

Man Lace gražu

Atsakyti

Spalva tai jo... jokia :D​  bet darbas tai kruopštus.

Spalva šita žiauriai graži  :D​ 

Atsakyti

Lace man gražu

Nors aš tai pomidorinių siūlų parsinešiau. Net šviečia kai raudona

Bus nagla suknelė. Ko gero heywardo tipo.

Katuk pas mus tai ana personalo valdyt atėjo bet tavo darbe kaip supratau su pirkimų sutartim dirbo.

Nu gal ir ten pateko jau tau išėjus

Atsakyti

Spalva tai jo... jokia :D  bet darbas tai kruopštus.

gal man-brangiausiai  :rolleyes: o spalva tokia man tinka, net Nitė kažkada pripažino  :D 

Atsakyti

Tai čia ta kandžių?ar mano telefonas iškraipo?

Atsakyti

Tai čia ta kandžių?ar mano telefonas iškraipo?

čia ta kandžių  :rolleyes: 

Atsakyti

Spalva šita žiauriai graži  :D 

tu juokauji?  :hmm: Paprastai tokios spalvos nematai  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 10 kovo 2020 - 18:15

tu juokauji?  :hmm: Paprastai tokios spalvos nematai  :unsure:

nieko aš nejuokauju :B Viską aš matau :D, tik ne viską komentuoju :D Visų pirma, aš tą spalvą mačiau gyvai ir man ji tikrai patinka  :D antra - ji ne kandžių, bent jau mano atminty kandys tikrai ne tokios  :rolleyes: nors labai jau seniai aš nemačiau kandžių :D

Šita spalva - eeh  :hmm: ne pilka, ne ruda, gal balintos kakavos ir atspalvis toks šiek tiek į rausvumą ir su labai subtiliu blizgesiu

Atsakyti

Man sportas patinka. Zumba nėra sportas. Nu ciprąšąu,šokimėt ir rėkaut uū uū cik maaa sesė gali.

O nėr ko šūkaut. 'Mano laikais to nebuvo'.  Nuo trenerės priklauso. Ir dar koks sportas. Lankiau.

Buvau metiniam pokalby. Planavau valandai, gavos virš 3...

Gaminu cepelinus (antra savaitė noriu). Ir alų šaldau. 

Atsakyti

Šita spalva - eeh  :hmm: ne pilka, ne ruda, gal balintos kakavos ir atspalvis toks šiek tiek į rausvumą ir su labai subtiliu blizgesiu

na taip, kažkokia tokia  :wub:  nors pas mane namie maistinės kandys labai panašios spalvos skraido  :D 

o šiaip tai su mano siūlų biblioteka antrą kartą megzti iš tų pačių siūlų....  :B  tikrai įvykis  :D 

Atsakyti