Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O tai ar nevertėtų dabar tiesiai kad ir pas tą pačią kineziterapeutę žingsiuot ir atnaujint mankštinimąsi praleidžiant visus neveiksmingus etapus?

Nevertėtų :). Nustojau lankyti, kad man emociškai ji nepatiko ir tie pratimai man buvo per sunkūs - tuo metu pagrinde ėjau dėl peties skausmų, bet jie nei kiek nesumažėjo, eidavau ir į individualias konsultacijas pas ją, mokėjau po 40 eur už vizitą, bet vis neatitaikydavo metodo man. Nei vieno kartelio nepajaučiau jokio džiaugsmo ar malonumo ten dalyvauti, visą laiką buvo jausmas, kad neatsižvelgiama į mano pajėgumus. O dabar ji dar ir persikraustė į kitą, man netinkančią vietą, atidarė savo studiją, kur ir masiškumas didesnis, tai ir kolegė metė lankyti. Iš esmės lankiau tik dėl to, kad ėjom kartu su kolege, tai kaip ir legalu buvo tai daryti darbo metu :). Nepametu vilties, kad mankštintis gali būti ir malonu, ne tik privaloma.

Atsakyti

Nevertėtų :). Nustojau lankyti, kad man emociškai ji nepatiko ir tie pratimai man buvo per sunkūs - tuo metu pagrinde ėjau dėl peties skausmų, bet jie nei kiek nesumažėjo, eidavau ir į individualias konsultacijas pas ją, mokėjau po 40 eur už vizitą, bet vis neatitaikydavo metodo man. Nei vieno kartelio nepajaučiau jokio džiaugsmo ar malonumo ten dalyvauti, visą laiką buvo jausmas, kad neatsižvelgiama į mano pajėgumus. O dabar ji dar ir persikraustė į kitą, man netinkančią vietą, atidarė savo studiją, kur ir masiškumas didesnis, tai ir kolegė metė lankyti. Iš esmės lankiau tik dėl to, kad ėjom kartu su kolege, tai kaip ir legalu buvo tai daryti darbo metu :). Nepametu vilties, kad mankštintis gali būti ir malonu, ne tik privaloma.

Makes sense.

O/bet/tačiau, ieškotis kitos kineziterapeutės tai gali gi. Ir mankštą, esu tikra, atsimeni kaip daryt (ypač kai sakei, kad padėjo). :4u:​ 

Atsakyti

Taigi darau šį tą, ką atsimenu. Per ilgai buvau užmigusi, kol buvo gerai, faktas...

Pabandysiu dabar čia lankyti: https://sumaya.lt/, kaimynė vakar atsiuntė nuorodą, sakė, kad jai labai patiko. Kai girdžiu, kad kažkam patinka, tai ir aš viliuosi, kad įmanoma ne per sukąstus dantis, o su džiaugsmu.

Jeigu nepatiks, tai šalia darbo yra sveiko stuburo studija, ten grynai kineziterapeutės dirba. Kodėl taip ilgai ten nėjau - nes viena pažįstama su išvarža, kuri nuolat kažkur vaikščioja, sakė, kad jai ten buvo pernelyg intensyvu ir kai žmogus turi problemų, jie nelabai atsižvelgia. Ir man vis grafikas nepatikdavo.

Taip, aš esu atidėliotoja  :B  ir veiksmų imuosi, kai nėra kitų išeičių.

Atsakyti

Nubudot, skauda, valio, reiškia gyvos.

Gražus oras.

Atgavau save, liūdesys atsitraukė.

Vaikstau.

Atsakyti

Nu man tai kažko atrodo kad retai kas kaifą jaučia sportuodamas. Jei bus lengva tsi nebus progreso. Man sveikai kartais noris bumptelt trenerei per galvą, nu nes negalima taip žmonių kankint. Džiausmas ateina paskui.Aišku jei jau stiprus skausmas kyla tai gal ir ne. Bet gi visos reabilitacijos irgi per skausmą daromos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 kovo 2020 - 16:19

Nežinau, paa kokius ten reabilitologus mėnesius reik laukti. Kai.gavau jau siuntimą reabitacijai, užsirašiau po savaitės, ir tai rinkausi tinkamą valandą. Veiksmas-Santariškės. Na, gal to siuntimo reik biškį palakstyt, nes turi būt diagnozė kokia tai. Bet jeigu ji nustatyta anksčiau, tai manau, gauti siuntimą jau paprasčiau, nes tokios diagnozės ilgalaikės.

Kad paskui procedūroms reikia laiko, tai faktas. Nu bet tie skausmai irgi laiko netaupo. 

Kad nepadeda, nu irgi nėr ko stebuklo tikėtis po vieno ar kelių kartų. Bet bent jau man buvo smagu, leidau sau pasidžiaugti laiku,skirtu tik man, įsivaizdavau, kad spa :D nu nes vandens procedūros, masažiukai, mankštos

Dėl invidualumo, nu tai iš kur tos trenerės žino, kuri vieta nuo kokio veiksmo paskausta.mūsiškė mankštų vedėja sakydavo, jei jaučiat skausmą-nedarot arba darot mažiau,lengviau. Bet jei pakentėsit, vėliau skaudės mažiau. Ir dar-geriau mažiau, bet teisingai.

Nu žodžiu-viskas mūsų galvose.

Ir Restar tikrai ras išeitį.

Ir aš prasiėjau. Viskas būt gerai, bet momentais toks vėjas, kad visas ausis išpūtė. 

Atsakyti

Man sportas patinka.

Zumba nėra sportas. Nu ciprąšąu,šokimėt ir rėkaut uū uū cik maaa sesė gali.

Pasisakiau.

Dirbaudirbaudirbau.

Einu poguliuko.

Atsakyti

Na, neturi būti per skausmą, kiek man kineziterapeutai akcentavo.

O man tenka girdėti, kad žmonės jaučia kaifą :). Noriu malonumo gal bent jau bendravime, dėmesyje ar tai daug?

Katuk, mano nervai nelaiko į Santariškes važiuot, tai ten net nesidomiu. Renkuosi Antakalnį, kur man arčiau, patogiau ir taip toliau :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 kovo 2020 - 16:46

Restar o kaip pvz su peties mobilumu? Gi būna kad negali rankos pakelt nes skauda bet jei nekelsi tai toliau tik labiau skaudės. Užburtas ratas. Kolegė mano nevaikščiojo rankų nejudino. Skaudėjo labai mankštą daryt. Bet darė. Dabar vaikšto dirba ir dar man stiklainį atsuka. Aišku skausmas skausmui nelygu.

O kaip ten su tuo malonumu sako visi malonumai arba nelegalūs arba kenkia sveikatai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 kovo 2020 - 16:42

Ai, Dovilė M. negirdėta.iš kokios operos, t.y.skyriaus atėjo? Nes daug yr tokių, su kuriais praktiškai keliai nesusikirsdavo niekaip.

Atsakyti

Tai gal yra skirtingai su tuo skausmu, nes ir priežastys skirtingos. Petį ir man teko išjudinti. Irgi negalėjau net apsirengti normaliai. O pratimai vis tiek buvo tokie, kad nebūtų per skausmą.

Ar taip jau tikrai visi nelegalūs arba kenkia sveikatai tie malonumai?  :hmm:​ 

Atsakyti

Maistas, miegas, seksas ir narkotikai :D kai kam ir sportas.

Atsakyti