Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na taip, kažkokia tokia  :wub:  nors pas mane namie maistinės kandys labai panašios spalvos skraido  :D 

o šiaip tai su mano siūlų biblioteka antrą kartą megzti iš tų pačių siūlų....  :B  tikrai įvykis  :D 

Paskutinį kartą maistinę kandį mačiau daugiau nei prieš šešerius metus, dar bute gyvenom :huh2:

Vat tas tai jooo :D šiek tiek ir mane nustebino :rolleyes: Nors :hmm: mano gal biblioteka mažesnė, bet ir aš turiu panosėj pasidėjus ardytų siūlų, iš kurių ketinu megzt :D

Atsakyti

Acha aš tą spalvą prie kandinių priskiriu. Patinka ana ir man nežinau ar tinka bet gražu.

Zumboj  nebuvau, bet įtariu man patiktų. Bėda kad ko gero neatlaikyčiau intensyvios kardio treniruotės. Senatvė škias. Anksčiau gi step  aerobiką lankiau ir nedusau. Tiesa kalorijų ten gal ir daug sudegdavo bet taip gražiai figūros nesuformuodavo kaip pilatesas. Šitas yra tikrai mano, nors kartais trenerę ir keikiu

Atsakyti

Lace aš irgi iš ardytų dabar mezgu. Nu pusiau ardytų, balti dryžiai ardytų žydri naujų. Kažkaip pagailėjau kašmyro lentynoj nenešiojamo

Atsakyti

Katuk pas mus tai ana personalo valdyt atėjo bet tavo darbe kaip supratau su pirkimų sutartim dirbo.

Nu gal ir ten pateko jau tau išėjus

Na pirmiausia, jeigu su sutartim, tai jau po pirkimo, ir tas vyksta bele kuriam skyriuj. 

Antra, dažniausiai.niekas tokios vienos funkcijos neturi, t.y. su vienu pirkimu nedirba.

Gal su kokiu nors konkrečiu personalo tobulinimu, pvz, anglų k. mokymais dirbo. 

Atsakyti

Nu gaaal aš ką ten žinau. Žinau vardą pavardę ir tiek :)

Atsakyti

Gal kas netyčia turi Ray Bradbury Pienių vyną? Uždavė mokykloj perskaityti, bibliotekoje nėr.

Atsakyti

Gal kas netyčia turi Ray Bradbury Pienių vyną? Uždavė mokykloj perskaityti, bibliotekoje nėr.

PDF tinka?

(Jei neištryniau....)

P.s. Turiu. Tik ne pdf, o word formatu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 10 kovo 2020 - 20:12

Liniuka, Sudervėj yr :mirksiukas:  gal surastų dvi tų namų gyventojos.

Atsakyti

Sekta yra gėris :wub: 

Terezza, gal gali persiųsti vaitkiene_lina@yahoo.com Ačiū :4u: 

Katuk, sakė mieliau kentėtų prie kompo, o ne popieriaus :B​ 

Atsakyti

Sekta yra gėris :wub:

Terezza, gal gali persiųsti vaitkiene_lina@yahoo.com Ačiū :4u:

Katuk, sakė mieliau kentėtų prie kompo, o ne popieriaus :B​ 

Išsiunčiau  :4u:​ 

Atsakyti

Mano jaunuolis irgi pdf fotmata mieliau nei popieriu vartoja :) vis siunciu uz 1 eu knyga kai prisireikia :)

o aš save pagsunu skaitanti gyva knyga mieliau nei rlektronine ;) noors elektroniniu irgi nemazai suskaityta :)

Atsakyti

Mano mažasis jaunimas tik popierines knygas, aš irgi nesu elektroninių skaičius, nes ir taip prie kompo/telefono prabūnu per ilgai.

Užsikabaliavau už: "This is us". ne tai, kad negali sustoti žiūrėti, bet gerai mezgasi, įpusėjau vyrui pirštinę. Ant sofos jau 2 dienas nesėdėjau, keičiu įpročius :).

Atsakyti