Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man smagu kad jūs desertą pavadinot Ingridos ir duoniukus ir kepat. Nes kiekvieną dieną nutariu neberašyti, nes atrodi niekam nereikia, jau tiek visko visur prirasyta.

Iskepiau desertui čeeskeiką. Žiūrėsim kokio skanumo gavosi.

Pietum pica, padas brokolio kotas ir lęśių miltai.

Duoniukų partiją irgi tuo pačiu orkaitės jungimu.

Vyras Kijeve.

Diena mano. Lyt gal nustos eisiu ratą apeiti

Atsakyti

Ingriduska, rašyk, smarkiai viską stebim ir naudojamės. Net mano sesė tavo sekėja, tu jos įkvėpėja, nors nei karto niekur nepakomentavus, gal net nepalaikunus :D Bet tarpusavy aptariam ir receptus bandom :)

Atsakyti

Labas,

Ajooo, Kaunas planuose.

Gerai jau gerai. Pasakei A, pasakau B.

Kartojam mudviejų pasimatymo Trakuose antrą dalį :D kas norit ir galit- nuo 12 val Akre renkamės kavos porai val. 

Paskui aš ją konfiskuodiu, nes pati kalta, kad prisižadėjo mano direktoriukui jį aplankyt. 

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

su laisvės diena visas!  :lietuva: 

oras visai nebjaurus, netgi maloniai drėgnas, taip lengva kvėpuoti  :wub:  Nuo ryto po miškus su džipų kompanija važinėjamės  :rolleyes: 

Atsakyti

Jou, jau gavau skambutį, kad matysmos kaip Trakuos, mudvi abidvi ir dar kelios labai fajnos moterys.

Direktoriukas  :wub:

Atsakyti

Su švente  :lietuva: 

O oras.......kaip laisvadienis, tai toks, kad bjauriau nebūna:)...Vėjas galvą rauna, apniukę, protarpiais padulkia...

Atsakyti

Darbinėmis kėdėms ranktūriai būtini, kitaip jos neergonomiškos. Tik ranktūriai turi reguliuotis.

Turi. Ir reguliuojasi. Bet man vis tiek netinka. Sėdynę keliu aukštai, nes kojos ilgos ir su žemiau nuleista sėdyne jos labai sulenktos gaunasi. Pats torsas trumpas, bet žąstai ilgi, (kai sėdžiu, alkūnės siekia klubikaulius) todėl net maksimaliai nuleisti ranktūriai man būna per aukštai, per juos pakyla alkūnės, o nuo to pakyla ir pečiai bei imu kūprintis. Todėl ne ne ne, jokių ranktūrių. Jų funkciją man atlieka pats stalas - atrama dilbiams.

Neturiu jokių skausmų, jokių stuburo iškrypimų ar problemų. Tiesiog sudėjimas mano ofisinėms kėdėms/stalams nepritaikytas  :D​ 

Atsakyti

Priedas  received_714168462454017.jpeg   60,14KB   0 Parsiųsta kartų

Va.

Valiūkiškoji direktoriuko mamma  :wub:

Atsakyti

O ne šito megztinio rankovės turėjo būt vienspalvės?

Atsakyti

Turėjo, neturėjo... :D aš atvira pokyčiams ir netikėtumams  :lol: 

Netikėtai siūlų užteko. 245 gramai kokie. Nes mažutėlis kamuoliukas liko. Iš  5 sruogų.

Atsakyti

Kaip gerai, kad nepaskaiciau laikų, buc norėjusi. O vaikai kosuliniai, dar pas odontologė bėgti. Širdis būt skaudejusi. Labos.

Atsakyti

Parėjau šlapia, išėjau su saule, paskui prasidėjo lietus, nu ie kultūringi vairuotojai nepasikuklino, kai varo per balą, tai aš kaip po dušo srove.

Guliu lovoj, telikas eina, kavike geriu, picike suvalgiau.

Pamegsiu.

Atsakyti