Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Baikit panikuoti!!!  :mad2: ir mažiau skaitykit visokias statistikas ir juo labiau visokių "self-appointed expert" komentarus  :oh: O nuo streso dar ir imunitetas silpsta  :mirksiukas: plaukit rankas ir nesibūriuokit. V I S K A S -  daugiau nieko negalim padaryti.  :mirksiukas: 

Pasidaviau sektos įtakai - pagaminau Ingriduskos desertą. Ir jau gamindama supratau, kad skonis tikrai draugų neturi  :oh: Man tas kokoso kremas - weu :wacko:  o ir kepinti riešutų miltai :wacko: Galvojau, iš karto pilsiu lauk kaip visai nevalgomą daiktą  :oh: bet vis tik sudėjau į šaldytuvą, gal kam nors iš šeimynos pasirodys valgoma.  :dry2:  Aš tai galvoju, kad man iš esmės nepatinka gaminti iš kažkokių alternatyvių produktų kažką, kas bandytų apsimesti kažkuo kitu  :oh: Jau geriau kai labai norėsiu deserto, pasidarysiu kokį klasikinį riebų saldų su miltais tortą ir pasimėgaudama jį suvalgysiu, o ne apgaudinėsiu save su a la sveikom alternatyvom  :B 

Atsakyti

Lace, skonis draugų neturi tai faktas.

Bet dabar būčiau tikra melagė, apgaudinėčiau save, jei sakyčiau kad tos alternatyvos man neskanu.

Man kaip sykis žiauriai skanu.

Kokoso pienas man tooks skanus, kad nėr ko lygint nei su grietinėle, nei su maskarpone. Miltai rieśutu, ypac pacios malti su gabaliukais irgi pasaka.

Aš neapgaudineju saves, man realiai skanu.

Ir tai vel sako ner pakeleiviu situose reikaluose.

Norejau pasakyt kad negalvotum jog visi kam skanu save apgaudineja ir tu saunuole juos demaskavai.

Yra matyt tokiu kvankt kuriem skanu. Skaniau uz iprastus tortus

Atsakyti

Tai štai ko pamiršau nusipirkt - kokosų pieno  :oh: . Bet tai pardės ir ryt dar neužsidarys. Nors jautėsi nerimastingas pirkimas Užupio Rimi... 16 val, o aikštelė beveik pilna, žmonės perka ne po vieną pakuotę kažko.  Pirkau ir aš, bet į rankinį krepšį. Ko labiausiai reikia gi neprisipirksi ilgam - mėsos, pieno produktų, šviežių daržovių...  

Man galva net sukasi nuo mažai miegojimo ir greito visa ko sukimosi, šiandien atšaukinėju vis kažką arba planuoju tą daryt...

Reikia eit siūlus prasiplėšti gal, prasidžiugint.

Atsakyti

Ingridėle, tai aš tau netaikiau, tikiu, kad tau skanu  :D ir tikiu, kad kitoms išbandžiusioms irgi buvo skanu  :D Šiaip tai reikėjo numanyti, kad tai ne mano skonio maistas - nemėgstu kokoso pieno, toleruoju jį tik tailandietiškoje sriuboje, man patys neskaniausi saldainiai visada buvo Rafaelo   :oh: 

Džiaugiuosi, kad atradai savo būdą ir tau nereikia “cheat day”.   :) Kad tiesiog gali kiekvieną dieną mėgautis valgomu maistu  :wub: 

Čia aš tik apie save, nes gamindama tą desertą turbūt turėjau tokį lūkestį, kad kažkokiu pakaitalu sugebėsiu apgauti “tikro” torto reikėjimą.  :oh: 

Turbūt bet kokios pakeistos mitybos tvarumo pagrindas - tau turi būti skanu, ką valgai. Nes jei man labai norisi duonos, o aš kurį laiką bandau save įtikinti, kad keto duona gana panaši į paprastą ir beveik tokia pat skani, vieną dieną ateina supratimas, kad nė velnio. Tiesiog, arba surandi, kas tau iš tiesų skanu, arba tik laiko klausimas, kada “cheat day” virs “cheat week” ar “cher month”  :rolleyes: 

Atsakyti

Man tai keto desertai su tikra grietinėle ir mascarpone žiauriai skanu

Dar šokoladinius keksiukus kepiau irgi

O va kokosų pienas anei grietinėlė nepaėjo. Buvau chia pudinga su juo pasidarius tai geriau jau kefyrą būč pylus. Ingriduškos deserto dar negaminu. Bet gaminsiu kažkada kai skanaus norėsiu, tik ne su kokosais

Dar baisiai noriu džiovintų slyvų tai įtariu patiks man

Atsakyti

Tikrą tortą valgiau aną savaitę, skanų, bet kai aš ne tortinė tai nebuvo man skaniau už keto desertus.

Nors pats skaniausias desertas vis dar kava su plakta grietinėle

O mėsainio ir bulvyčių žavesys tai visai dingo, paragavau, nusivyliau, geriau jau kotletas su salotom

Atsakyti

Oj Lace, as pagalvojau, kad tu pagalvojai😂😂😂😂

Nu čia būna kai skaitai taip

Bet tu teisi

As taip su keto bandziau itikint save, kad kiausiniai su šonine yra skaniau nei kiausiniene su daug pomidoru🤣🤣

Nė velnio

Man ne mesiniai buvo tragiska visos tos sonines, sonkauliai, mesos.

O dabar savo rogese

Atsakyti

keto rafaelo kepiau per savo gimtadieni :)  keto sokoladini  torta  kepiau per sunaus gimtadieni :) jei nebuciau  pasakius is ko, nekas nebutu suprates, kad kazkas ne taip :) ( na  migdolinius biskvitus dar mano a.a. smetonine mociute kepdavo) :D   kovo 8 proga padariau ta riesutini sluoksniuoti su grietines  kremu .  man visai  skanu tik nezinau geris cia ar blogis  bet  diena suskanavus maza stiklinaite deserto,  apie vakariene nei as , nei vyras pagalvot net nebegalejo baisiai riebiai sociai tas desertas sulindo . speju daugiau nebedarysiu nu arba padarius, valgysiu ne daugiau  kaip sauksta skais reik padaryt du saukstus :D  nors vyras speju antra kart net neberagautu :)

Atsakyti

Sveikos, 

Stresuojat, man tai kaip koks siaubo filmas atrodo  :oh: 

Atsakyti

Kokosas ir man nedraugas (nors Rafaelo  mėgstu, o Bounty šokoladų niekad nevalgiau). Nei pieno, nei jogurto neragavus, nors kolegė tik tokį jogurtą perkasi.

Atsakyti

Kelionių reportažus, kol kas tik SM, bet rimtai galvoju apie blogą arba FB puslapį.

Kas geriau? Na žiūrint koks tikslas: jei tiesiog smagu pasidžiaugti šviežiais įspūdžiais, susilaukti didesnio, bet deja trumpalaikio dėmesio – geriau FB, o jei norisi, kad įdėtas darbas turėtų tam tikrą išliekamąją vertę – tuomet blogas. :4u:

Atsakyti

Niuma man kokosų drožles, aliejų normaliai. Blenderiuodavau tas drožles ir tokį kremą valgydavau. O va pieno  nevirškinu. 

Ingruduška ai aš tai daržoves bele kokias valgau, ir paprikas ir pomidorus ir net morkų šiek tiek :) nesėdžiu ant mėsų nes net man mėsėdrai užsikemša nesinori. 

Nors už paskrudintą šoninę skaniau nieko nėr..bet ne taip jau ir sveika...

Atsakyti