Mano sutuoktinis, pasimatymų laiku, atvilko man Rafaelo saldainių dėžutę
kaip jau labai puikią dovaną
o aš jų pakęst negaliu
o tąsyk ir Augustas jų dar nevalgė ![]()
Neatsimenu, kur padėjau. Gal pečiun įmečiau
Daržoves valgau su mėsa.
Na, bulvių ir šiaip ne mėgėja. Tai dzin man jos ir jų patiekalai
vat žalių morkų ar burokėlių salotas valgau. Nors jos ir ne keto.
Duonos bulkų atsisakymui manyčiau reikia ne griežtai keičiant mitybą, bet dar iki perėjimo.
Gal metai iki griežto mitybos pakeitimo pradėjau karą su kviečiais
padėjo knygos "Kviečių pilvas" paskaitymas. Absoliučiai nepasigendu jokių kepinių.
Maniškiai namisėdos, tai pasėdės.
Pasidalinkit kas turite kokių gerų idėjų, kuo užimti vaikus namuose tas kuklias penkias savaites (pradžiai...)
Knygų partįsti iš bibliotekos šiandien ekstra tvarka spėjau, dar turime didelę neišmėgintą dėlionę, vieną kitą stalo žaidimą (tik "Pandemijos" gal geriau nereikia
), na aišku kompas, kurio sveikiau būtų nepadauginti, valandžiukė kita su dviračiais kieme, jei oras pakenčiamas. O kas dar?
Vyrui namuose tai dirbti reikės, o ne atžalas linksminti... Mažu kokių tikrai neblogų filmų galit rekomenduoti ar šiaip ką naudingo, kad nebūtų toks vien tuščias smurksojimas laikui prastumti?
Kokosai man skanu visokie
Bendrai megstu riesutus
Bet vat to kremo sintetinio kuris saldainiuose Rafaelo, nebenorečiau.
Kaip ir miltų.
Bulves ne toks blogis jei ne kilogramas ir ne kasdien
Makaronai skanu alternatyvus
Duoniukai grikiu skanus man
Na lyg netruksta nieko
O tai tie vaikai neturės mokytis?
Gi čia ne atostogos.
Keista, kodėl Vilnius iškart 5 savaites šovė.
Ingriga-kas per siaubo filmas?
MB kai žiniasklaidos paklauso, vėl supanikuoja. Man rodos tiesiog reiktų naujų įpročių išsiugdyt-kaip Lace sakė-plautis rankas ir nesibūriuot. Dar kažkaip mažiau liesti veidą, burną, nesiglėbesčiuot atidėt visokias keliones, teatrus, koncertus, net kino teatrus.
Čia jau mėnesio pradžioj buvo apreikšta ![]()
Visai norėčiau, kad rekomenduotų visai nesirinkti
O tai tie vaikai neturės mokytis?
Gi čia ne atostogos.
Keista, kodėl Vilnius iškart 5 savaites šovė.
Mokytis turės, bet laisvo laiko bet kuriuo atveju bus gerokai daugiau, nes atkrinta visi būreliai, kelionės į/iš mokyklos. Na ir šiaip vaikai juk yra vaikai – neįsivaizduoju saviškių visą dieną užgulusių vadovėlius, ypač kai atsiskaitymų virtualiai vis tiek matyt nebus.
Smalsute, primink, kokio amžiau tavo vaikai? Maniškiai 8, 13, 13, 18.
Visai nesu susirūpinusi jų užimtumu, niekuo tikrai nelinksminsiu. Knygų namie kalnai, žaidimų irgi. Ruoš pamokas, bus priversti skaityti, panos groti, lindės telefonuose ar kompe, aišku, išvysiu į lauką/mišką, kai užknis, o šiaip - susigalvos patys, kai nuvysiu nuo elektronikos. Padės daryti valgyti, siurbs namus, valys dulkes.
Biau, kad per 2 sav tikrai niekas į gera nepasikeis. Italijos statistika plaukelius ir man ant kūno pastato.
Katuk, tai nebebus nei kinu nei teatru
Tiesa juos savo noru apribojau jau seniau
Skaityt reik maziau, faktas
Nes kaip Restar šiaušiasi viskas
O dar kai Lansbergis pasidalino kaip viskas vyksta su tuo tyrimu. Tai eina na.....
Sedesi be vandens kurio reik gert daug ir be nieko
Reikės pažiūrėt ar atostogas (pavasario paankstintas), ar mokymą formins. Kai gripo karantinas buvo, lyg kėlė pamokas į vasarą.
Patys neišmoks- nesimokys. Darbe būdama - nepamokysiu. Dirbt mokytoja po darbo
nu, pagyvensim, pamatysim.
Patys neišmoks- nesimokys. Darbe būdama - nepamokysiu. Dirbt mokytoja po darbo
nu, pagyvensim, pamatysim.
Va būtent...
Vyrs namie, tai jie susėdę Uno lošia. Kol nusibosta.
Na, o tas kol nusibosta apie 30-40min.
Dar laivų mūšį žaidžia.