Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kad tų paskaitėlių priskaitot man rodos šiom dienom iš visur. Nieko naujo nepasakysiu.

Galiu tik paakcentuot, kad pandemijų metu visada ženkliai svarbiau kaip elgiasi kiekvienas individuliai, o ne kokius sprendimus priima valstybė.

Plaukit rankas sąžiningai ir dažnai, jei turite, naudokit dezinfektantus, namuose, darbuose, pavalinėkit rankenas ypač. Nesimyluokit, ypač su sloguojačiais, venkit didesnių susibūrimų (turgus ir maxima taip pat "renginiai"). 

Visada atsiras "protingesnių ir svarbesnių" už kitus, kurių dėka infekcija plinta, nes jiems negalioja jokios rekomendacijos, nes jų darbai ir asmenybės nepakeičiami (kaip tas direktorius kur ingriduska pasakojo....). Tai būkim protingos ir sąmoningos pačios su savim ir savo artimaisiais. Ypač saugokim vyresnius ir turinčius gretutinių ligų, nes Italijos patirtis baisi. O mes irgi ne Kinija, robotų kurie mums padės rūpintis ligoniais neturim, teks pasikliauti žmonių pajėgumais.

Dar linkėčiau sveiko proto nepamesti, bet ir išlikti budriems.

Atsakyti

Vakcina pakeliui, bet labai abejoju ar mus pasieks kol dar bus aktulau

https://nature-resea...V4hKIi3Nhw6D6dE

Atsakyti

Abelo, ačiū  :4u: . Žinai, kur perskaitai, o kur pasako savas balsas - visai kitaip išgirsti ir klausai :4u:​ .

Atsakyti

Žinant kiek trunka klinikiniai tyrimai...

Pypec 5 savaičių karantinas :B​ 

Atsakyti

Jo. Ką tik dukra skundės, kad atšaukia paskaitas iki balandžio 17. 

Nu bet nejaugi tas jaunimas sėdės užsidarę tiek laiko...

Bet nepanikuojam, plaunamės rankas ir... 

Nu aš tai vakar buvau masiniam renginy.rankų niekam nespaudžiau, kabinėjausi tik prie nuosavo vyro....

Atsakyti

Nu aš tai vakar buvau masiniam renginy.rankų niekam nespaudžiau, kabinėjausi tik prie nuosavo vyro....

o jis prie nieko daugiau nesikabinėjo? :)

Atsakyti

o jis prie nieko daugiau nesikabinėjo? :)

Jau kalbėjom, kad jis darbe kasdien pavojų turi nemažai.

Bet turėjau momeny, kad buvau arčiau nei per metrą tik prie vyro.

Nu bet ir Maximoj buvau, ir Ikejoj ir Kaune Megoj

Tai ir nemanau, kad tas paleistas jaunimas sėdėsužaidarę namuose....

Atsakyti

blyn, 5 savaitės tai ne 2, ko bijojau....

Visi tai dar dzin, bet abiturientas beveik praranda šansus išlaikyt egzaminus... Nors panelė sakė muš mano vyruką, jeigu nesimokys :D, tai gal jie ten bendrom jėgom, Ir reikės korepetitorių virtualių ieškoti...

Ir greičiausiai mano greitai skaičiuojantis vyrukas, šiemet pirmas atrankų etape buvęs, jau nebeturės savo šlovės valandėlės...

Na, svarbu sveiki gyvi liktume.  Gerai, kad anyta beveik ir neina iš namų, nors apsipirkt tai išeina...

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Jaunimui 5 savaites bus sunku išsėdėti namie  :D Skambina šiandien Aušra - "mama, ar galėtume šiandien nulėkti į Akropolį megztuką ir batus nupirkti, nes paskui gi viską uždarys"  :oh: Sakau - "nevažiuosiu, galim užsisakyti internetu". Tada kita idėja - "rytoj į mokyklą jau nebereikia, tai mes šiandien po pamokų su Gabija sušių nuvažiuosime suvalgyti"  :frusty:  Išrašiau velnių, liepiau tuoj pat namo važiuoti, kad mokyklas uždaro ne tam, kad vaikučiai po Akropolius ir sušines trintųsi.  :oh:  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 12 kovo 2020 - 14:24

Sveikos. Sėdžiu ir galvoju.... Tipo su vaikais į kiemą visiškai ne?  Kaip čia su maziais elgtis?

Atsakyti

Ramintas-į kiemą manau kad nieko tokio. Geriau nesilankyti uždarose patalpose, ypač kur daug žmonių.

Atsakyti

Tai į kiemą galima, po laukus, miškus vaikštinėt. Man tai gerai, šalia kaip tik miškeliai visokie. Tik orai tam nelabai.

Maniškiai namisėdos, tai pasėdės. Bet kai pagalvoju, kiek visko keičiasi... Ot pamegsim, ane :D. Siūlai pašte guli, bet oras toks, kad nosies kišti nenoriu.

Atsakyti