Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes vaikščiojom vakar su nedidele grupele ekskursijoje. Niekas nekosėjo, nečiaudėjo, su niekuo nesisveikinom, nesibučiavom. Lauke ne taip plinta. Nu varyt šitaip ant patriotų irgi negražu, kenkia sveikatai.

Virbalų niekas be manęs nečiupinėjo, tai jeigu sergu, tai sergu. Nebent tu , Olaiva, mano atsiųstus nusidezinfekuok :D.

Barbora nelabai pasiruošus visuotiniam karantinui, turėkit omeny  :B .

Atsakyti

Uoj labai laukiam rezultato 

Bus gražu manau.

Dėl stiprumo nu ir tu būk stipra, taigi sveikai maitiniesi. O ksip sako svarbiausia nesijaudinti ir sveikai maitintis.

Atsakyti

Žmonės yr žmonės. Net ir uždraudus sugebės iškrėst kokią nesąmonę.

Atsiuntė man anyta tipo kažkokio daktaro patarimus, kaip APSISAUGOTI nuo koronos. Juokinga iki graudulio.

Žinot ką reik daryt-valgyti česnaką, būtinai ryte ant tuščio skrandžio, peiliu susmulkint, nekramtyt, užgert vandeniu. Dienos eigoj gerti karštą vandenį, būtinai su avietėm ar juodais serbentais. Viskas. Ir nesusirgsit korona...

Ir žmonės tiki.

Pageria česnako ir varo vėliavų nešiot. Ar slidinėt.

Atsakyti

Kvyy nu česnakas gal ir apsaugos,tik rrik daug valgyt. Tiek kad niekas arčiau nei per 2 metrus ne dujokaukės neprieitų.

Atsakyti

Aha, Ingriduk, megzk, nervus nuraminsi. Iš tiesų man taip džiugu, kad tu to vėl ėmeisi ir taip greitai jau daug numezegi! 

Beje, šiandien susitikime su viena itin  daug pasiekusia persona profesinėje srityje, tokia stilinga moteria, netyčia išaiškėjo, kad ji labai mėgsta megzti :). Kaip man buvo faina tai išgirsti, kad jai ne gėda prisipažinti to :). Nes nu vaikai mokosi brangiausioj LT mokykloj, tai daug pasako...

Atsakyti

O kodėl turi būt gėda ?

Atsakyti

Nu neturėtų. Bet aš su kokiais svarbiais asmenim kalbėdama nesigiriu, kad va lasivalaikiu mezgu. Nes nu, gal reikėtų protingas knygas skaityti, tobulėti visaip kaip dvasiškai, sportuoti ir pan :D. Tiesiog jauti, kad kai kada neverta prasitarti, nes gali tavo reputaciją sumažinti. Specialiai ir neslepiu ir sąmoningai nesigėdiju. Tiesiog nesigiriu.

Oi, prajuokino:

Rytoj:

karantinas

uraganas

13 ir penktadienis

pilnatis :).

Rimtai, reikia biškį atsipalaiduoti ir save pasaugoti.

Atsakyti

Restar-atėjau to paties rašyt :D apie rytdieną

Bet pas mus tai tikrai uraganas. Paskutinis aukštas,jau kokius tris kart galvojau, kad stogo nebeliko....

Atsakyti

Duokit man česnako pavalgyt, o tada pakvieskit skyrybų advokatą  :lol:​ 

Atsakyti

Nite o tai gal pakaks užrakint vyra vonioj :)

Atsakyti

Nite o tai gal pakaks užrakint vyra vonioj :)

Galima pabandyt, darbo tai vis vien beveik nebeliko 

Atsakyti

Kaip jums megztinukas?

Priedas  Screenshot_20200312-213358_Pinterest.jpg   120,91KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20200312-213423_Pinterest.jpg   135,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti