Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, ir blogai darai, kad apie savo hobį nepasakoji visiems. Pabandyk. Pamatysi, kaip būsi maloniai nustebinta.

Aš, jei galėčiau, iš Ingriduskos atimčiau televizorių, internetą atjungčiau, gal net ir telefoną ribočiau iki vieno skambučio per dieną. Nu, kad žmogus ramiai gyventų.

Mano pirmokas tai nuliūdo, kad nereikės į mokyklą eiti.

Atsakyti

Jurgitak😍

Leisciau tau ir net dekociau

Atsakyti

Mokykloj patvirtino, kad pertrauka atostogų sąskaita. 

Bandau Emiui kiepkos akis paskirstyt kai vietoj 78 yra 115, o rastas eina per 7 skirtingus tarbus. Kažką buriu. 

Atsakyti

Aš atskiriu asmeninį ir darbinį gyvenimą dažniausiai ir dažniausiai kalbam apie darbą. Kai išeina iš kalbos - apsidžiaugiu, nes su kai kuriais darbiniais kontaktais ir artimesni santykiai/pokalbiai užsimezga.

Dundagos baisiai manęs nenudžiugino, kžkokios murzinesnės spalvos, nei foto pasirodė. Bet gal dienos šviesoj dar kitaip pasirodys. Teks megzt :).

Atsakyti

Nu neturėtų. Bet aš su kokiais svarbiais asmenim kalbėdama nesigiriu, kad va lasivalaikiu mezgu. Nes nu, gal reikėtų protingas knygas skaityti, tobulėti visaip kaip dvasiškai, sportuoti ir pan :D. Tiesiog jauti, kad kai kada neverta prasitarti, nes gali tavo reputaciją sumažinti. Specialiai ir neslepiu ir sąmoningai nesigėdiju. Tiesiog nesigiriu.

Ir labai be reikalo nesigiri. Galėjimas dirbti tokius smulkybinius darbus vienu metu naudojant abi rankas (skirtingai) rodo ypatingus gebėjimus. 

Atsakyti

Kvyyyyy

Joa, ingriduskos trydos lygis jau net linksmina. Jurgitak veiksmingai patarė.

Lace, parašei mano mintis.

Neturint gyvenime problemų, galima mikliai prisimislyt kokios trydos.

O aš noriu renovuot virtuvę. Ir sauną vistik teks įsirengti, nes Impulsą nuo ryt uždaro su visa pirtim.

Restar, mano patys fajniausi darbiniai kontaktai - iš pašnekesių prie kavos apie kalnus, mezgimą, poeziją, "ir  kur pirkai šytus barus aš nūmireuuu".

Atsakyti

Visi mes žmonės yra ne tik žurnalo reklaminis šūkis bet ir tiesa.

Atsakyti

Ajo, siūlų, maisto ir lentynų (maistui, siūlams ir knygoms) nusipirkau.

Atsakyti

Bet pas mus tai tikrai uraganas. Paskutinis aukštas,jau kokius tris kart galvojau, kad stogo nebeliko....

Pas mus miesto centre moterį nuplėštas stogas užmušė  :oh: 

Atsakyti

Na, aš esu dažniausiai klausytoja ne pasakotoja. Introvertė. Tai apie savo asmeninį gyvenimą tikrai mažai kam pasakoju, nes ir tokio poreikio neturiu, va.

Atsakyti

Na, aš esu dažniausiai klausytoja ne pasakotoja. Introvertė. Tai apie savo asmeninį gyvenimą tikrai mažai kam pasakoju, nes ir tokio poreikio neturiu, va.

Labiausiai man čia patiko žodelis "va"  :D​ 

Atsakyti

Ajo, siūlų, maisto ir lentynų (maistui, siūlams ir knygoms) nusipirkau.

#messiūlųneperkam. Abi.

Aš tai nors parodžiau, o tu kokį lobį kur jamei? Jug nesenai gavai babinų siuntinį iš Anykščių  :blink:​ 

Atsakyti