Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma tau draugystė su Gadget ne į naudą kažkaip jau ir tu kodais kalbėt imi

Atsakyti

Labos, 

Rytas už vakarą protingesnis :).

Kas apie lieknumą, kas apie triznumą  :D.

Liniuka, suintrigavo. Ar tik neįsitikinsi, kad visgi didžiausias gėris paprastume :). Kaip kad tavo paskutiniam megztuku.

Smalsute, pažiūrėk šeimos gidas.lt, ten 50 rekomendacijų, ką daryt per karantiną. 

Atsakyti

Aj.vieną kojinę numezgiau

Megztinio neišploviau.

O apie tą žalsvą megztinį mandagiai nutylėjot,nes baisus, ar tiesiog mezginiai neaktualu

Atsakyti

apie tą žalsvą megztinį mandagiai nutylėjot,nes baisus, ar tiesiog mezginiai neaktualu

Man baisus, bet kartais būnu mandagi  :D​ 

Atsakyti

Katuk, man jis nelabai, bent toje foto, todėl ir praleidau

Atsakyti

Nu jo ir man pobaisis :)

Atsakyti

Katukai, kad jis ten toks... negražus tiesiog. Arba aš nesuprantu pečių linijos nugaroj. 

qqte, nu ne apie svorį Gadget komentavo. Apie triznumo lygį. Tą ir parašiau Ingriduškai, nes Ingriduška vis dar kūno svorį įžvelgia daugumoje pasakymų. Ir komentarus taikosi sau asmeniškus. Jautrus jai šitas klausimas. Suprantama. 

Atsakyti

Dėkui už vertimą, nėr ko meluot, aišku kad svoris man tiek gyvenimo sugadino, taio greit nebus norma.

Katuk neturiu kaukes😂

Atsakyti

Tai jei ji būtų nerašius apie lieknumo lygį tai turbūt niekas ten tokio jautraus ir neįžvelgtų, nemanai?

Ar jei parašo lieknumas tai reikia skaityt triznumas?O jei parašys triznumas ką tada skaityt tarp eilučių?

Nu žo aš perskaičiau taip kaip Ingriduška :) tiesiogiai kas parašyta be jokių tarpeilučių

Atsakyti

Katuk, baisus.

Restar, tu visiškai teisi. Taip ir bus :B​ 

Atsakyti

Nu bet tai o ko tylėt :D jeigu klausiu, tai reik nuomonės. Nusimegzčiau po.to baisuoklį ir visos džiaugtumėtės tyliai ir mandagiai tylėtumėt.

Niuma,pečių linija tai tokia kaip Girlfriende. Ten visai patogi.

Esmė tame,kad ieškau kažko medvilniniams siūlams. Aišku, kad ardytiems :D pirty rodžiau tą nevykusį spuoguotą. Nu vat.sunkus siūlas, ne visi modeliai gerai atrodys...

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

šiandien ilgiau pamiegojau, vaikams į mokyklą nereikia, vyras pusryčius pats susirado  :wub: 

Šiandien einu plaukų tvarkytis  :rolleyes: kol dar neuždarė kirpyklų  :D 

Atsakyti