Niuma tau draugystė su Gadget ne į naudą kažkaip jau ir tu kodais kalbėt imi
Labos,
Rytas už vakarą protingesnis
.
Kas apie lieknumą, kas apie triznumą
.
Liniuka, suintrigavo. Ar tik neįsitikinsi, kad visgi didžiausias gėris paprastume
. Kaip kad tavo paskutiniam megztuku.
Smalsute, pažiūrėk šeimos gidas.lt, ten 50 rekomendacijų, ką daryt per karantiną.
Aj.vieną kojinę numezgiau
Megztinio neišploviau.
O apie tą žalsvą megztinį mandagiai nutylėjot,nes baisus, ar tiesiog mezginiai neaktualu
apie tą žalsvą megztinį mandagiai nutylėjot,nes baisus, ar tiesiog mezginiai neaktualu
Man baisus, bet kartais būnu mandagi
Nu jo ir man pobaisis ![]()
Katukai, kad jis ten toks... negražus tiesiog. Arba aš nesuprantu pečių linijos nugaroj.
qqte, nu ne apie svorį Gadget komentavo. Apie triznumo lygį. Tą ir parašiau Ingriduškai, nes Ingriduška vis dar kūno svorį įžvelgia daugumoje pasakymų. Ir komentarus taikosi sau asmeniškus. Jautrus jai šitas klausimas. Suprantama.
Dėkui už vertimą, nėr ko meluot, aišku kad svoris man tiek gyvenimo sugadino, taio greit nebus norma.
Katuk neturiu kaukes😂
Tai jei ji būtų nerašius apie lieknumo lygį tai turbūt niekas ten tokio jautraus ir neįžvelgtų, nemanai?
Ar jei parašo lieknumas tai reikia skaityt triznumas?O jei parašys triznumas ką tada skaityt tarp eilučių?
Nu žo aš perskaičiau taip kaip Ingriduška
tiesiogiai kas parašyta be jokių tarpeilučių
Katuk, baisus.
Restar, tu visiškai teisi. Taip ir bus
Nu bet tai o ko tylėt
jeigu klausiu, tai reik nuomonės. Nusimegzčiau po.to baisuoklį ir visos džiaugtumėtės tyliai ir mandagiai tylėtumėt.
Niuma,pečių linija tai tokia kaip Girlfriende. Ten visai patogi.
Esmė tame,kad ieškau kažko medvilniniams siūlams. Aišku, kad ardytiems
pirty rodžiau tą nevykusį spuoguotą. Nu vat.sunkus siūlas, ne visi modeliai gerai atrodys...
Labas rytas
šiandien ilgiau pamiegojau, vaikams į mokyklą nereikia, vyras pusryčius pats susirado
Šiandien einu plaukų tvarkytis
kol dar neuždarė kirpyklų