Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Danesa?

Mados garaže yr kažkiek

Atsakyti

Aš savo rūbam visas medžiagas perku Danesoj.

Pilna geros kokybės.

Itališkų, geros sudėties

Atsakyti

Nemaciau filmuko su itale. Padidalinkite prasau

Atsakyti

Tiesa, vis noriu siuvančių paklausti. Kur geriausia važiuoti pirkti medžiagų? Reikia kokybiškų, kad būtų iš ko pasirinkti.

Mane labai trikdo ta sąvoka - kokybiškas :hmm: koks audinys kokybiškas?

Kuris neplyšta paėmus į rankas, kurį galima pradurt adata ar dar koks kitas? O dar? nu dar kad nebluktų skalbiamas :B

Man rodos, visos kitos audinio savybės pagal poreikius - storis, plotis, sudėtis. Viena kartą ta pati savybė gali būt privalumas, kitą kartą trūkumas :rolleyes:

Atsakyti

Mano audinių poreikius pilnai patenkina audinių pardė prie Kalvarijų turgaus. Pirmu numeriu ten, o antro ir neprireikė nė karto :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 13 kovo 2020 - 19:23

As pasigendu Kerpenos, pražuvo visişkai ir Limituks dingęs.

Nite ten esu buvus, pigiau nei Danesoj, bet va pamirštu kad yr.

Nu o dėl kokybės, tai kaip ir siūlai juk 

Yra girgždantys, kandantys, švelnus ir t.t

Atsakyti

Jei Danesa, tai Danesa. Ačiū! ;) Reik nuvažiuoti nusipirkti, kol dar tokio tipo parduotuvių karantinui neuždarė. Šiandien bosas sakė, kad Norvegijoje tik maisto prekių parduotuvės dirba, visos kitos uždarytos. Pas juos ten didelis infekuotų skaičius procentine išraiška nuo bendro gyventojų skaičiaus, bet tyliai, ramiai, be panikos.

Atsakyti

Man kokybiškas - kuo natūralesnė sudėtis ir tinkamas tankumas.

Atsakyti

Nite, o ta legendinė prie Kalvarijų turgaus dar yra? Tam pačiam pastate, per 2 aukštus?

Atsakyti

su Livijos įgarsinimu: https://www.facebook...56216/?vh=e&d=n

https://www.facebook...38464/?vh=e&d=n

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 13 kovo 2020 - 19:42

Nite, o ta legendinė prie Kalvarijų turgaus dar yra? Tam pačiam pastate, per 2 aukštus?

Antram aukšte, kita dalis po Humana

Atsakyti

Man kokybiškas - kuo natūralesnė sudėtis ir tinkamas tankumas.

Nu tikrai aišku, ko tu ieškai.

Žinau, kur yra pvz gražios flanelės :wub: ji gali būt belekokio kokybiškumo ir netikt visiškai, jei ketini siūtis sijoną  :lol: 

Atsakyti