Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

(yra dar ir seneliai, ir stovyklos), 

niu, o seneliai kaip užiminėja anūkus? :)

mano vaikinai  dideli jau,o užaugo be senelių (  t.y. jie toli buvo), bet  tik viena močiūtė (mokytoja), kai atvažiuodavo  vis  bandydavo juos aktyviai užimti, tai vaikai nelabai jos laukdavo, kada atvažiuos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 13 kovo 2020 - 18:50

Qqte, vyrą į jutūbą. Ten sportų daug. Sportų su istorija. :D

Va pas mus didesnė problema - sporto klubai uždaryti.

Atsakyti

Maniškis šiandien išreiškė pasipiktinimą Kinija, nes per ją negali eiti į mokyklą. :) Užsirašiau. Sakiau parodysiu po kokių 5 metų, kai kitą nuomonę apie mokyklą turės.

Nors, dabar pagalvojau, kad aš visą laiką mėgau eit į mokyklą.

Atsakyti

Nu aha mūsų pilatesas ant plauko pakibo, niekaip įsivažiuot nespėju.

Smalsute raminkis  paskaityk protingų straipsnių jei netiki bet vaikams nesveika nuolat tėvų būt užimtiems. Ypač tokio amžiaus kaip taviškiai. Aš tau rimtai sakau, jie turi panuobodžiaut ir PATYS sugalvot kuo užsiimt bent dalį laiko.

Nuolat su vyru šia tema kariauju bet čia rimtai.Jis kai pamato vaiką svajonėm užsiėmusį tuoj susinervina ir ima veiklas galvot. 

Kompiuteriniai žaidimai maniškiui netinka nu čia kaip iš mūsų mezgimą atimtų ir pasiūlytų kažką į to vietą pvz siuvinėt. 

Atsakyti

Ačiū už siūlų dalinimosi pažadą

Tikrai oras tobulas, šuniuka parsivedžiau

Kažkada sakydavau jei reiktu pasirinkti visam gyvenimui viena vaisiu, tai obuolys. Nes ju buna ananadiniu, kriausiniu, persikiniu😂😂😂

Jei viena uoga tai avietes

Ir tada dar sakydavau jei maista tai kiaušinį😂😂😂

Dabar ko gero soja, ji gali tapti bet kuo.

Daržovės sunkiau. Visos skanios.

Svogunai, kopustai, pomidirai, agurkai, lapai, brokai, salierai visos visos.

Atsakyti

Nu mėgti visas daržoves ne problema- čia privalumas. Aš net briuselio kopūstus pamėgau.

Atsakyti

Dar slyvos jokio artimo kontakto su WC man neiššaukia😂😂😂

Atsakyti

As irgi juos labai net megstu

Atsakyti

Smalsute, turėjau momeny, kad duodi užduočių, nebūtinai mokyklinių, jie dirba,tu dirbi. Po to pakontroliuoji, ką padirbo. Va tau ir mokykla.

Neturiu jokių mėgstamų valgių šiuo metu. Neišsirinkčiau kažko vieno

Atsakyti

Kompiuteriniai žaidimai maniškiui netinka nu čia kaip iš mūsų mezgimą atimtų ir pasiūlytų kažką į to vietą pvz siuvinėt. 

:D

Kairės rankos toj vietoj kur siūlas eina buvau prapjovus pirštą, gydžiaus gal mėnesį ar pusantro :oh: nei megzt nei nert, tai siuvinėjau :ax: nu o kas beliko :unsure: skaitymo gal savaitei užteko :D Gerai, kad randas netruko megzt :rolleyes:

Atsakyti

Tiesa, vis noriu siuvančių paklausti. Kur geriausia važiuoti pirkti medžiagų? Reikia kokybiškų, kad būtų iš ko pasirinkti.

Atsakyti

Aš skaityčiau.

Ir vyrui pasiūliau kai atsibodo skundai apie nutrauktys sportus.

Įsižeidė kad nesuorantu aš jo. 

Atsakyti