Nite, gi nesakiau išrinkt man audinį. ;) Reik pardės su pasirinkimu kuo daugiau natūralių audinių. O toliau, jau kaip nors pagal supratimą, grožį ir piniginę.
iš flanelės tik vystykliukai. ![]()
Labas,
Kerpenos ir aš pasigendu
Jau net neramu kažkaip.
O aš šiandien pas gydytoją buvau. Šiaip jau baisu į tą polikliniką ir eit. Į darbą neleidžia, o į polikliniką reikia. Gydytoja šiandien sako, o jau nebeatrodot taip baisiai
Grįžus atidžiau pasižiūrėjau į save, tai jo, nekažką vaizdas.. Kažkaip net ir grožio procedūrom pasirūpint (tom paprastom, naminėm- kremai ir pan.) nėr entuziazmo, nors va kaip reiktų. Nagus tik buvau kaimynystėj susitvarkyt.
O ir darbo darbinio iki kaklo namie. Tik dabar akis nuo ekrano atplėšiau. Nu ir vėl prie ekrano, tik jau iš malonumo ![]()
Kadangi atskiro kambario neturiu, tai dirbu kompą ant virtuvinio stalo pasidėjus, tie trys be mokyklos, tai tikrai situacijos nepalengvina, pastoviai išbadėję...
suka ratus aplink ir nervina..
Ir jausmas kosmoso ir fantastikos vis dar nesibaigia
dėl tos coronos lyg iš vieno filmo į kitą patekau..
Limit viskas ok. Gyva, gražėji tai gera naujiena.
Mano baimes vis pasisupa kai supynes
Ir nurimstu nes o ka
Ir vel kvapa gniauzia
Vistiek baisiausia buti atskirtiems vieni nuo kitu 10000km
Jei butu Ugnius namie, mano savijauta pageretu.
Nu o kadangi abu bedarbiai
Tai ryt paskutiniu daiktu supirkt planas ir tada gyvent izoliacijoj.
Miskai, laukai, vaiksciojimai po pavasari.
Kvepuojam, tvarkomes namus ir stiprinam tikejima kad viskad bus gerai
Nite, o ta legendinė prie Kalvarijų turgaus dar yra? Tam pačiam pastate, per 2 aukštus?
Ji ne dar yra, o vėl yra – po gaisro buvo laikinai uždaryta (beje ir internetinė svetainė visai veikianti: https://www.audiniai.net/). Rugsėjį pirkau ten savo svajonių audinį užuolaidoms vos trigubai pigiau nei Danesoje, tai sakyčiau prieš važiuojant į Danesą tikrai verta apsižiūrėti čia – tegu ir ne begalinis tas asortimentas, bet gal kaip tik tai, ko reikia.