Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, gi nesakiau išrinkt man audinį. ;) Reik pardės su pasirinkimu kuo daugiau natūralių audinių. O toliau, jau kaip nors pagal supratimą, grožį ir piniginę.

iš flanelės tik vystykliukai. :D

Atsakyti

Vilniuj ne tiek daug audinių parduotuvių  :rolleyes: galima ir visas apeit nesunkiai, pradedant artimiausia  :D

Tris paminėjom, Abakano nebėr. Dar kokią žinot? 

Atsakyti

O madoj nebėr?

Atsakyti

O madoj nebėr?

Yr  :D ir man artimiausia  :D

Bet man išvis ten nieko nebuvo, kas bent kiek atitinka mano poreikius  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Iš flanelės tik vystykliukai. :D

Bet tavo kokybiškumo kriterijus atitinka  :D​ ir šalčmiriai siuvasi iš jos pižamas ir patalynę  

Atsakyti

Labas,

Kerpenos ir aš pasigendu :unsure:  Jau net neramu kažkaip.

O aš šiandien pas gydytoją buvau. Šiaip jau baisu į tą polikliniką ir eit. Į darbą neleidžia, o į polikliniką reikia. Gydytoja šiandien sako, o jau nebeatrodot taip baisiai :lol: :lol: :lol:  Grįžus atidžiau pasižiūrėjau į save, tai jo, nekažką vaizdas..  Kažkaip net ir grožio procedūrom pasirūpint (tom paprastom, naminėm- kremai ir pan.) nėr entuziazmo, nors va kaip reiktų. Nagus tik buvau kaimynystėj susitvarkyt. 

O ir darbo darbinio iki kaklo namie. Tik dabar akis nuo ekrano atplėšiau. Nu ir vėl prie ekrano, tik jau iš malonumo :D

Kadangi atskiro kambario neturiu, tai dirbu kompą ant virtuvinio stalo pasidėjus, tie trys be mokyklos, tai tikrai situacijos nepalengvina, pastoviai išbadėję... :oh: suka ratus aplink ir nervina..

Ir jausmas kosmoso ir fantastikos vis dar nesibaigia :rolleyes: :D dėl tos coronos lyg iš vieno filmo į kitą patekau..

Atsakyti

Bet tavo kokybiškumo kriterijus atitinka  :D ir šalčmiriai siuvasi iš jos pižamas ir patalynę  

Reik pagalvot - boho stiliaus pižama. :)

patalynės iš flanelės kažkaip neįsivaizduoju.

Atsakyti

Limit, o tu negavai nedarbingumo? Ar pas tave indviduali veikla?

Atsakyti

Turiu nedarbingumą, bet nėr, kas mane pavaduoja, o klientai ant galvos lipa. Aišku, daugiausia čia mano pačios kaltė ir tas nesąmoningas atsakomybės jausmas... Bandau kažkaip persiauklėt.

Atsakyti

Aš turiu flanelės patalyne

Iš Nostros

Malini bet netikus, burbuliavosi bet blogiausia dažo viska, net veidas melsvas pi nakties.

Atsakyti

Limit viskas ok. Gyva, gražėji tai gera naujiena.

Mano baimes vis pasisupa kai supynes

Ir nurimstu nes o ka

Ir vel kvapa gniauzia 

Vistiek baisiausia buti atskirtiems vieni nuo kitu 10000km

Jei butu Ugnius namie, mano savijauta pageretu.

Nu o kadangi abu bedarbiai

Tai ryt paskutiniu daiktu supirkt planas ir tada gyvent izoliacijoj.

Miskai, laukai, vaiksciojimai po pavasari.

Kvepuojam, tvarkomes namus ir stiprinam tikejima kad viskad bus gerai

Atsakyti

Nite, o ta legendinė prie Kalvarijų turgaus dar yra? Tam pačiam pastate, per 2 aukštus?

Ji ne dar yra, o vėl yra – po gaisro buvo laikinai uždaryta (beje ir internetinė svetainė visai veikianti: https://www.audiniai.net/). Rugsėjį pirkau ten savo svajonių audinį užuolaidoms vos trigubai pigiau nei Danesoje, tai sakyčiau prieš važiuojant į Danesą tikrai verta apsižiūrėti čia – tegu ir ne begalinis tas asortimentas, bet gal kaip tik tai, ko reikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 13 kovo 2020 - 21:46