Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai rankom būt šalta :D 

Nu Ingriduska man tai visai nepanaši į.laukinę :D​ 

Atsakyti

Sveikos

Man tai pirštai nušaltu :oh:

Atsakyti

Nuėjau paknisti drakiaus guolio, tikėjausi savo mezgamos medvilnės dar kokį kamuoliuką atrasti. :unsure: Medvilnės neradau, bet parsinešiau porą kamuoliukų prieš šimtą metų pirktos vilnos, skirtos suvėlimui. :huh2: Net neįsivaizduoju, kokiu tikslu tas pirkis buvo darytas, bet faktas, kad tie kamioliukai mane jau kuris laikas erzino - ir išmest ranka nekyla, ir pritaikomumas toks beveik nulinis. :oh: ir pažaidžiau sau :ax: Tiesa, neįsivaizduoju, kokio dyžio tapukus ištrauksiu iš skalbyklės, bet sektoje visokio amžiaus vaikų turime, tai kam nors gal tiks :mirksiukas:

Priedas  98FC3D06-8B37-41C7-9DFE-7BB5D0CABBFD.jpeg   183,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokie linksmi nykštuko batukai, smalsu, ką ištrauksi iš skalbyklės.

Atsakyti

Gavau biuleyeni per nuotolį. 

dičkis futbolo trenerių užduotis filmuoja ir vykdo :) dar kožkokuom atvejų analizėm uzsiiminėja.

mano savjauta vis blogyn... getkle ryte buvo labai skausminga... sloga jau sinusito tipo :( kosulys skausmingas. Ausys uzgultos. Gyd telefonu sake kad antibus israsys ir gerti tik jei temp sukils iki 38... laukiu :) pasveikimo aisku :)

pietums burokeliu riubytes su kukulaiciais paviriau- abu vaikai valge. Vienas net gi gyrė :)

laukia dar viskas kibinams paruošta- iskociot ir sulanksryt belikę- greitieji miltų ruošiniai tokiu atveju gelbeja :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 16 kovo 2020 - 14:46

Žuviukai, aš dar labiau tinginiauju su kibinais- sluoksniuotą tešlą tam reikalui nusiperku :)

Šnd ryte kepti varškėčiai, tokie šaukštu dedami į keptuvę, ne minkomi.

Pietums gaminau kugelį, bet per daug bulvių prisiskutau, tai dar plius ir porą keptuvių blynų teko iškept. Vakarienei dar negalvojau. 

Žuviuk, sveik.

Aš kelias dienas ne kaip jaučiausi. Prieš tai vyras su Vilium.  Gerklės skausmas, perėjo į slogą, bet šiandien jau gerai. Nors gripexo pagėriau tris dienas. O šiaip- citrinos su medum užsipirkę. Naudojam visi.

Atsakyti

Restar, 16 Kov 2020 - 14:40, parašė: Kokie linksmi nykštuko batukai, smalsu, ką ištrauksi iš skalbyklės.

net balsu nusijuokiau ištraukusi - tikrai tokie nedidukai nykštuko batukai :D :wub: o tikėjausi, kad Vaivai bus.  :rolleyes: Nieko, turiu dar du kamuoliukus kitų spalvų -gal iš antro karto pataikysiu, reikia tik su Čiapajevu dėl konstantų pasitarti  :D  

Priedas  30A800DE-F00A-496D-8D46-C5985DBA737C.jpeg   192,2KB   0 Parsiųsta kartų  

Priedas  30A800DE-F00A-496D-8D46-C5985DBA737C.jpeg   192,2KB   0 Parsiųsta kartų  

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 16 kovo 2020 - 15:16

Dydis gavosi maždau 16-17cm ilgio pėdutei  :rolleyes: tai jei kuri turit tokio dydžio gyventojų - praneškit  :4u: 

Atsakyti

Žuviuk, sveik!

Atsakyti

Oi kokie fainuoliai :wub:

Atsakyti

Lace, o man tai ir neskalbti jie žiauriai dailūs!  :wub: aišku, tikriausiai greitai suplyštų... o mezgei iš galvos ar kokiu aprašymu naudojais? Jei ir antri nesigaus, tai žinau, kam tiktų ;)

Atsakyti

Lace, o man tai ir neskalbti jie žiauriai dailūs!  :wub: aišku, tikriausiai greitai suplyštų... o mezgei iš galvos ar kokiu aprašymu naudojais? Jei ir antri nesigaus, tai žinau, kam tiktų ;)

suvelti neturėtų greitai suplyšti  :unsure:  mezgiau pagsl aprašymą - seniai buvau užsifavoritinusi, o šiandien nusipirkau  :rolleyes: 

Tai tu šitiems turi nešiotoją?  :)  Antrus mezgu gerokai didesnius, turėtų gautis 

Atsakyti