Man tai rankom būt šalta
Nu Ingriduska man tai visai nepanaši į.laukinę
Nuėjau paknisti drakiaus guolio, tikėjausi savo mezgamos medvilnės dar kokį kamuoliuką atrasti.
Medvilnės neradau, bet parsinešiau porą kamuoliukų prieš šimtą metų pirktos vilnos, skirtos suvėlimui.
Net neįsivaizduoju, kokiu tikslu tas pirkis buvo darytas, bet faktas, kad tie kamioliukai mane jau kuris laikas erzino - ir išmest ranka nekyla, ir pritaikomumas toks beveik nulinis.
ir pažaidžiau sau
Tiesa, neįsivaizduoju, kokio dyžio tapukus ištrauksiu iš skalbyklės, bet sektoje visokio amžiaus vaikų turime, tai kam nors gal tiks ![]()
98FC3D06-8B37-41C7-9DFE-7BB5D0CABBFD.jpeg 183,46KB
0 Parsiųsta kartų
Gavau biuleyeni per nuotolį.
dičkis futbolo trenerių užduotis filmuoja ir vykdo
dar kožkokuom atvejų analizėm uzsiiminėja.
mano savjauta vis blogyn... getkle ryte buvo labai skausminga... sloga jau sinusito tipo
kosulys skausmingas. Ausys uzgultos. Gyd telefonu sake kad antibus israsys ir gerti tik jei temp sukils iki 38... laukiu
pasveikimo aisku ![]()
pietums burokeliu riubytes su kukulaiciais paviriau- abu vaikai valge. Vienas net gi gyrė ![]()
laukia dar viskas kibinams paruošta- iskociot ir sulanksryt belikę- greitieji miltų ruošiniai tokiu atveju gelbeja
Žuviukai, aš dar labiau tinginiauju su kibinais- sluoksniuotą tešlą tam reikalui nusiperku ![]()
Šnd ryte kepti varškėčiai, tokie šaukštu dedami į keptuvę, ne minkomi.
Pietums gaminau kugelį, bet per daug bulvių prisiskutau, tai dar plius ir porą keptuvių blynų teko iškept. Vakarienei dar negalvojau.
Žuviuk, sveik.
Aš kelias dienas ne kaip jaučiausi. Prieš tai vyras su Vilium. Gerklės skausmas, perėjo į slogą, bet šiandien jau gerai. Nors gripexo pagėriau tris dienas. O šiaip- citrinos su medum užsipirkę. Naudojam visi.
Restar, 16 Kov 2020 - 14:40, parašė: Kokie linksmi nykštuko batukai, smalsu, ką ištrauksi iš skalbyklės.
net balsu nusijuokiau ištraukusi - tikrai tokie nedidukai nykštuko batukai
o tikėjausi, kad Vaivai bus.
Nieko, turiu dar du kamuoliukus kitų spalvų -gal iš antro karto pataikysiu, reikia tik su Čiapajevu dėl konstantų pasitarti
30A800DE-F00A-496D-8D46-C5985DBA737C.jpeg 192,2KB
0 Parsiųsta kartų
30A800DE-F00A-496D-8D46-C5985DBA737C.jpeg 192,2KB
0 Parsiųsta kartų
0746DACA-DD21-4D28-AF41-9E7F18CB06D0.jpeg 190,15KB
0 Parsiųsta kartų
ABA2A0BA-70E0-47F0-A313-941A9C79BADE.jpeg 193,53KB
0 Parsiųsta kartų
Lace, o man tai ir neskalbti jie žiauriai dailūs!
aišku, tikriausiai greitai suplyštų... o mezgei iš galvos ar kokiu aprašymu naudojais? Jei ir antri nesigaus, tai žinau, kam tiktų ;)
suvelti neturėtų greitai suplyšti
mezgiau pagsl aprašymą - seniai buvau užsifavoritinusi, o šiandien nusipirkau
Tai tu šitiems turi nešiotoją?
Antrus mezgu gerokai didesnius, turėtų gautis