aš apie nesuveltus, kad greitai paplyštų ![]()
nešiotojai pas mane matai du, ale kaip tik tokiom kojikėm
berniukas 16,5cm, mergytės 17,5cm
tai tektų kažkaip antrus primeistraut ![]()
Aha, darbas iš namų gerai tuščiuose namuose, tiesiog tobula. Kad nevalgius prisimindavau kokią 14-15 val... O šiandien vienu metu jau vos neišrėžiau, kaip visų nekenčiu.... Bet nepasiekus emocijų piko išėjom su dvynuku į lauką, palei Vilnelę pasivaikščiojom, samanoto šaliko fotosesiją padarėm, tada Belmonto miškuose. Panos atskirai išėjo (buvo priverstos). Žmonių yra, ne taip kaip šeštadienį, kai nieko nesutikom. Gera buvo sugrįžti namo, lengvas nuovargis ir kartu tokia saugumo oazė. Parduotuvėj šviežios mėsos neradau, pirkau dešrelių, pieno, sviesto ir muilo gabalėlį. Vaikai šlaistosi ne po vieną, tame tarpe ir parduotuvėj. Suskėlė bajerį viens kitam "Žinai, kaip žmones iš proto galima varyt - va taip sukosėt"
.
O aš vis dar be idėjos vakarienei, nenoriu valgyt bet ko, noriu skaniai, šviežiai, įvariai, bet kai visi namie ir to maisto prigalvot bent 3 kartus per dieną, tai...
Na ką, gamtoj pabuvau tobulai, lyg vasara
Šalta nebuvo nei pačiai nei rankom. Bet mezgiau nedaug, miškus apžiūrinėjau, paupius.
Paskui lauže išsikepėm maisto, pavalgėm, raudonais žandais grįžom namo, lamingi.
Išploviau grindis, sudėliojau daiktus, palindau po dušu ir kä super gyvenimas, visi kol kas esame sveikučiai.
Niuma del individualios pradziugino, gal gausiu nors 230 eur. Butu didele pagalba, nes suprantu PSD irgi nereiktu moket, zodziu bus matyt, bet nors tiek. Sildymas, buto komunalas pasidengtu, o maistui tikrai dar netrukstam. Ir nebedavoju, nes yra kam daug daug blogiau.
Vis sviesiau kazkaip po misku, po geresniu ziniu bliguju fone
Čia gal ir daugiau kam aktualu:
Tik kur kreiptis ir kas išmokom rūpinsis- nežinau
Aš tai turiu visas sąlygas namie dirbt, namai dideli, visi savuose kampuose, aš viena karaliauju pirmam aukšte. Bet mano darbas toks neapibrėžtas, pati turiu susigalvoti, ką dirbt. Tai nėra konkrečios užduotys, ar privalomi darbai. O kai nėra konkretumo, tai ir disciplina šlubuoja. Gi pamegzt taip norisi darbo metu
Bet rytojui susigalvojau porą darbų, pasikviečiau porą bendradarbių į teamsų mytus. Reiškia rytoj rankovės dar nebaigsiu
Ingriduska, smagu skaityti tavo dieną. Aš šiandien lauke nebuvau, nors saulė taip gražiai švietė. Rytoj eisiu.
Megzt tai ir aš norėjau labai darbe
Grįžau ir kažkoks nuovargis užpuolė, nenoriu anei megzt nei žiūrėt filmų nei knygos skaityt o tik sėdėt ir spoksot į vieną tašką.
Kažkas nuvampyravo gal.
Valgyt nenoriu- darbe pavalgiau, gamint nereikia
Vyras pro maksimą prasinešė, mėsa aprūpino, ramu.