Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš apie nesuveltus, kad greitai paplyštų :)

nešiotojai pas mane matai du, ale kaip tik tokiom kojikėm :) berniukas 16,5cm, mergytės 17,5cm :) tai tektų kažkaip antrus primeistraut :)

Atsakyti

Ristiniuk apkabinu.

Jokių glėbesčiavimųsi – karantinas juk :umn:

Atsakyti

Kokie fainūs tapkiukai :wub: Viena du ir yra :) 

Kažkokia kvaila diena. Pirma iš daugelio... Nemoku aš dirbt iš namų :B​ Prasiblaškiau visą dieną tarp kompo, virtuvės ir mezginio. 

Atsakyti

Aš pernai praktiką su savo plaučių uždegimais turėjau darbo iš nsmų. Kol kitam skyriuj dirbau- irgi sutardavom, kad galiu tuo pasinaudot. Tai ne naujiena. Tik mezginys taip ir pragulėjo šalia. Nu nuardžiau pusę kiepkos, einu atgal sumegzt. 

Atsakyti

Man darbas iš namų sklandžiai ėjo, kol nebuvo karantino vaikams..

Su tuo savo ėdimu besaikiu nervina jau :D O aš iš paskos kas baisiausia  :oh:  :D

Atsakyti

Aha, darbas iš namų gerai tuščiuose namuose, tiesiog tobula. Kad nevalgius prisimindavau kokią 14-15  val...  O šiandien vienu metu jau vos neišrėžiau, kaip visų nekenčiu.... Bet nepasiekus emocijų piko išėjom su dvynuku į lauką, palei Vilnelę pasivaikščiojom, samanoto šaliko fotosesiją padarėm, tada Belmonto miškuose.  Panos atskirai išėjo (buvo priverstos). Žmonių yra, ne taip kaip šeštadienį, kai nieko nesutikom.  Gera buvo sugrįžti namo, lengvas nuovargis ir kartu tokia saugumo oazė. Parduotuvėj šviežios mėsos neradau, pirkau dešrelių, pieno, sviesto ir muilo gabalėlį. Vaikai šlaistosi ne po vieną, tame tarpe ir parduotuvėj. Suskėlė bajerį viens kitam "Žinai, kaip žmones iš proto galima varyt - va taip sukosėt"  :oh: .

O aš vis dar be idėjos vakarienei, nenoriu valgyt bet ko, noriu skaniai, šviežiai, įvariai, bet kai visi namie ir to maisto prigalvot bent 3 kartus per dieną, tai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 kovo 2020 - 18:31

Na ką, gamtoj pabuvau tobulai, lyg vasara

Šalta nebuvo nei pačiai nei rankom. Bet mezgiau nedaug, miškus apžiūrinėjau, paupius.

Paskui lauže išsikepėm maisto, pavalgėm, raudonais žandais grįžom namo, lamingi.

Išploviau grindis, sudėliojau daiktus, palindau po dušu ir kä super gyvenimas, visi kol kas esame sveikučiai.

Niuma del individualios pradziugino, gal gausiu nors 230 eur. Butu didele pagalba, nes suprantu PSD irgi nereiktu moket, zodziu bus matyt, bet nors tiek. Sildymas, buto komunalas pasidengtu, o maistui tikrai dar netrukstam. Ir nebedavoju, nes yra kam daug daug blogiau.

Vis sviesiau kazkaip po misku, po geresniu ziniu bliguju fone

Atsakyti

Dabar dar atskiru postu visiem ligoniukam linkiu sveikatytės😍

Lace tapukai  gražuoliukai😍

Atsakyti

Čia gal ir daugiau kam aktualu:

Tik kur kreiptis ir kas išmokom rūpinsis- nežinau 

https://www.lrt.lt/n...ai-ir-lengvatos

Atsakyti

Aš tai turiu visas sąlygas namie dirbt, namai dideli, visi savuose kampuose, aš viena karaliauju pirmam aukšte. Bet mano darbas toks neapibrėžtas, pati turiu susigalvoti, ką dirbt. Tai nėra konkrečios užduotys, ar privalomi darbai. O kai nėra konkretumo, tai ir disciplina šlubuoja. Gi pamegzt taip norisi darbo metu :D Bet rytojui susigalvojau porą darbų, pasikviečiau porą bendradarbių į teamsų mytus. Reiškia rytoj rankovės dar nebaigsiu :B 

Ingriduska, smagu skaityti tavo dieną. Aš šiandien lauke nebuvau, nors saulė taip gražiai švietė. Rytoj eisiu.

Atsakyti

Aš kažkaip dieną beveik niekada nemezgu. Darbo metu išvis, kad ir norėčiau. Dažniausiai tik labai noriu, kai realiai reikia į darbą ir daug jo. O namie, kai šalia viskas - nekyla toks noras ir sąžinė neleidžia. 

Atsakyti

Megzt tai ir aš norėjau labai darbe

Grįžau ir kažkoks nuovargis užpuolė, nenoriu anei megzt nei žiūrėt filmų nei knygos skaityt o tik sėdėt ir spoksot į vieną tašką.

Kažkas nuvampyravo gal. 

Valgyt nenoriu- darbe pavalgiau, gamint nereikia

Vyras pro maksimą prasinešė, mėsa aprūpino, ramu.

Atsakyti