Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas,

džiaugiuosi, kad SM atsigavo, nes FB susekti kur kas ką parašė, buvo labai sunku.

Atsakyti

Rusnė net kūno kultūros užduotį gavo :D

Nubėgt vieną km ir atsiųst ataskaitą :D

Paskui dar pratimai kažkokie.

Bėgimas gal ne visiems bus įmanomas :hmm: Pas mus tai sulakstė iki upės ir atgal.

Atsakyti

Aha, mano panos Ozo gimnazijoj filmuodavo ir kūno kultūrą ir muziką.

Restar-nu ką tik pradėjau kažkokį kaklo daiktą. Iš swapo likučių :D  kol kas nežinau, ar pabaigsiu :D​ 

Atsakyti

Labas rytas po labai turiningo savaitgalio Penktadienį važiavau į Anykščius viena, nes ten Vilmos Luknė sirgo, pabijojau saviškius vežtis. Sukom visi sušius, kuriuos mane V išmokino gaminti, deginom žvakeles. Šeštadienio mišios ir ant kapo kryžiaus JOS vardas grąžino į realybę, kad jos jau tikrai nėra...Ir visai normalu, kai čia juokies, čia jau ašaros byra... Žaidimus žaidėm iki vėlumos.Daug buvom gamtoje. Anykščiai-nuostabus miestas ! Jos šeimyna laikosi tikrai gerai, tad man ramiau. Tik Dž apsiverkė, kai reikėjo atsisveikinti :( vienas kadras toks simboliškas gavosi, įkelsiu į fb...

Priedas  89773806_3158980814120328_4709491649347059712_o.jpg   147,93KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Olaiva~: 16 kovo 2020 - 11:34

Restar siūlės imitaciją aš darau visuose besiūliuose tai nė nepagalvojau kad kažkaip įtakos dryžiukus :)

Atsakyti

Olaiva, V visada mano mintyse. Nežinau net kodėl.

Man atrodo kad ji matė per panašius akinius gamtä.

Labai simboline foto.

Kerpena ulialia grižai prapuolene.

Qqciuk tobulai gražus daigtas. Ir kaip sako Restar, tu irgi.

Vat galvoju gal man pasa visada nesiotis, kad korona zinotu kad man dar tik 43.

Qqciuko tai nesupainios, o mane mazu ka.

Miske suku ratus, tobula. Viskas  miske tobula, jokio viruso. Miskas nieko nezino, bunda gyvenimui

Atsakyti

Mano vaikiams dabar atostogos.
Telefų neturi. Didysis turi, bet tik skambučiams/sms.
Bet, mano nelaimei, abu turi nuosavus kompus :rolleyes: bet yra taisykles nuo - iki kada galima tuos kompus jungti. Ryšio karalienė - aš  :D

Gerai (toks sąlyginis "gerai"), kad vyrs namie. Jis netingi žaist su vaikais stalo žaidimus.

Mano darbai stoja. Bet gi ne pirmą kartą. Megsiu nuosavas kolekcijas :D  siūlų tai yr :D

Atsakyti

Ingriduška koks tau ten 43, nesinešiok tu paso vistiek neatrodai daugiau nei 37

Atsakyti

Ristiniuk apkabinu. As ssvo liemenes laukiu.

Net manau kad bus progu dar ateity ja nesioti.

Matyt tu sustojusiu darbu bus masė. Algu 0. Bet gi ne pirma kart, teisingai sakai.

Dabar jau nieko nebepakeisim

Atsiveziau mezgini megsiu prie upes dabar va.

Noriu uzbaigti ir parodyti jums.

Atsakyti

o nešalta megzt lauke?

aš tai tikrai manau, kad ne visi "prisiduoda" su tuo virusu. ypač kai paskaitai komentarus FB ir žiniasklaidoj. ir ypač tie, kurie ne taip sunkiai serga. o kiek dar yra nejaučiančių simptomų...

Karaliaučius irgi negali sakyt, kad nieko nedaro. Sienas uždarė, renginius apribojo, vaikams mokyklos ir darželiai laisvas lankymas. nu bet dirba kas dirba. ekonomika tai RF labai nuo Kinijos priklauso, todėl jau anksčiau yra pastojus visokia gamyba ir pan.

Ingriduska tai kuria visokius atsitraukimo, pabėgimo ir pan. planus.

Atsakyti

Mano planas nebut uzkaltomis durimis kaip Kinijoj.

Galet vaziuot savu transportu i miska.

Mes visada tokie buvom, laukiniai.

Kur nuosalu, kur be minios, nes taip mums patinka.

Sodyba menesiui butu tobula. Miskas, mezginys, zvejyba. Nu bet kai abu bedarbiai tai nezmargiai suplot 1000 galim, jau ir dirbant tokia suma kosmine.

Nesalta ant saules.

Apsivilkau kaip meška.

Vyro kelnes zvejybines,,golfas, sttiuke silta.

Šarangez megzta kepka

Restar megztas salikas

Atsakyti

0857d753726f.jpg

Atsakyti