Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano jėzuitukui irgi pamokos. Nuo ryto puolė prie kompo su džiaugsmu, dar nei pusryčių nevalgė (nes aš ne alkana atsikėlus, tai net nepagalvojau pasiūlyt dar :D). Matematika persikėlė į EMA, lietuvių - į Google classroom. reiškia, mokytojai kiekvienas atskirai sukasi. Kitų dar neužduota. Rašys ir pažymius, bus kontroliniai. Kol kas įdomu, kol neatsibodo, matyt.

Kiti atostogose. Vyras paryčiais atėjo "iš darbo", tai dar parpia...

Limit, karantinas nuo šiandien. Tai vakar dar viskas dirbo. Bet išsinešimui, ar užssiakyti į biurą bus, matyt, galima. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 kovo 2020 - 10:08

Mano dukra toj kepyklėlėj dirba. Trumpiau ir tik išsinešimui ar užsakymams.

Pas mus su užsakymais biškį įdomiau gi. Bet tikrai įmanoma.

Šiaip teko garbė skaityti Sveikatos ministro įsakymą dėl karantino.galėtų paplatint tiesiogiai, o ne žurnalistai perpasakot

Atsakyti

sesė dirba mokykloje, dabar 2 sav atostogų mokiniams, mokytojai per tą laiką turi pasiruošti nuotoliniam mokymui ( pamokoms, kontroliniams ir t.t.)

irgi vaikai įvairūs, su kompais, planšetėm ,internetu visaip..

Atsakyti

Mes abu be darbo.

Siandien sandoris neivyko, jau vargu ar ivyks.

Nuplauke alga uz darba 2 menesiu.

Vyras irgi nei turi ka daryt nei ka.

Susikroviau pikniko krepsa, vaziuojam i miska.

Virusas kazkodel labai sugrazino meile mezgimui ir mezginiai išgražėjo😂

Atsakyti

Qqte, apie tavo dryžių.

Dėl grožio tai net kalbos nėra

Man klausimas, kaip darei spalvų perėjimą? Ar išvis darei ką nors?

Atsakyti

jokių spalvų perėjimo nėra :) tiesiog dryžuotas dryžius :)

Atsakyti

jokių spalvų perėjimo nėra :) tiesiog dryžuotas dryžius :)

Nu kai vieną spalvą keitei kita.

Lace tavęs klausė, sakei nesigavo laiptelis. Netikiu, kad nieko nedarant nesigavo

Atsakyti

Aš dabar irgi lyg susivokiau, kad neiko nepasakiau apie dryžių... Gal tik like'ą kokį paspaudžiau?  Nors paų nenešioju, ypač flanelinių, bet tu taip pižamišai jį apibūdini, kad jaučiu tą švelnumą ir patogumą ♥. Man labai gražios spalvos, gražūs dryžiai, o dar ir tu labai graži - plaukuosena, visa tokia gaivi, jauna, labai labai  :4u:​ .

Atsakyti

a, apie spalvų keitimą, ką aš žinau gal nematau tiesiog, keičiau prie "siūlės" ten kur akys prisideda, paskui šone dariau siūlės imitaciją išvirkščių akių ir iš kart už jos keičiau siūlus, nu nesimato jokio laiptelio man nieko specialiai nedariau

Atsakyti

o megztuko labai pižamiškas jausmas toks matyt kad iš kašmyro, nu tikrai vos ne flanelė :)

o  kai gerokai laisvas ir dar dryžuotas tai ir sakau kad pižama :)

Atsakyti

Aaa, darei siūlės imitaciją. Nu tada aišku.

Atsakyti

Jo, nieko nedariau nedariau, o siūlės imitacija, tai iča nedarymas :D. Kaip tik ir yra ta gudrybė.

Katuk, kas pas tave ant virbalų?

Neturiu idėjos pietums... Pamiršau išsiimti ką nros iš šaldiklio...Nekenčiamiausia gyvenimo visiems iš namų dalis - nuolat visus kuo nors užkišti. save irgi :).

Atsakyti