Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai aš nei sekundei nesuabejojau :).

Šalikiuks pagaliau įamžintas, įkelt neduoda iš rav: https://www.ravelry....shawl-samaninis

Atsakyti

Parodyk Renata kas netur ravelio

Atsakyti

Sveikos. Gražiai mezgat  :4u: 

Vis žadu prisėst nert ir kažką kito pradedu veikt.. 

Šiandien pradėjau online sportą  :wub:  dičkio krepšinio mokyklos fizinio pasirengimo treneris kasdien pratimus rodo online. Tai ir aš prisijungiau. Visai smagiai 45 min. praėjo  :victory2: 

Niuma, čia tavo mažiausias jau toks didelis  :mastau:

Atsakyti

Numezgiau dar vienas :rolleyes: Tikiuosi šitas ištrauksiu tinkamo dydžio :unsure: Priedas  FF0FA745-368E-4007-81BF-FD56D80FB46C.jpeg   332,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gavau biuleyeni per nuotolį. 

dičkis futbolo trenerių užduotis filmuoja ir vykdo :) dar kožkokuom atvejų analizėm uzsiiminėja.

mano savjauta vis blogyn... getkle ryte buvo labai skausminga... sloga jau sinusito tipo :( kosulys skausmingas. Ausys uzgultos. Gyd telefonu sake kad antibus israsys ir gerti tik jei temp sukils iki 38... laukiu :) pasveikimo aisku :)

pietums burokeliu riubytes su kukulaiciais paviriau- abu vaikai valge. Vienas net gi gyrė :)

laukia dar viskas kibinams paruošta- iskociot ir sulanksryt belikę- greitieji miltų ruošiniai tokiu atveju gelbeja :)

Kokie kibinai???

Marš lovon!!!!

Mezginį gali pasiimt.

Atsakyti

Waidaw, aga, 4 metai jau :)

Su jo maivymusi iš 10 foto kažką pagaunu... Nes būna ir 'gaudyk vėją laukuose' pusė kadrų.

Aš irgi planuoji vis tik sau naujas kojinės megzt, o ne mamai iš tų naujų. Kojos šąla, nors ir šiltą pas mane bute. Qqte, šiandien aš su taviškėm, swapinėm. Dar gyvos :) 

Atsakyti

Restar, gražus šalikas  :wub: Turiu ir aš Dundagos, bet kažkaip noro ją megzti - nelabai...

Atsakyti

Paskaičiavo man maksimalią nedarbo išmoką  :rolleyes: Devynis mėnesius galiu gyvent  :unsure:

Kažkaip pranašiškai susiplanavai.

Tapukai tokio pasakiško gražumo!!!! Labai labai  :wub:​ 

Atsakyti

SM karantino nebėra  :yahoo:​ 

Valio!!!!!!!

Pagaliau vėl saulėta SM

:karsta: ufff... pagaliau  :super: 

Džiaugiuosi, kad grįžom  :wub:

Ligonės.

Ir aš tokia pati.

Atsakyti

Šiandien pradėjau online sportą  :wub:  dičkio krepšinio mokyklos fizinio pasirengimo treneris kasdien pratimus rodo online

Prašau dalintis!

Nuoroda.

Atsakyti

Tai aš nei sekundei nesuabejojau :).

Šalikiuks pagaliau įamžintas, įkelt neduoda iš rav: https://www.ravelry....shawl-samaninis

Labai jauki fotosesija.

Atsakyti

Restar - labai gražus šalikas ir fotosesija. :wub:

Atsakyti