Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, as tave suprantu.... dirbu toki nesmagu darba. Susikaupt reik, o bet taciau.... mama mama mama mama mama mama

Jau galvoju vaziuot darban ir ten tyliai but uzsirakinus😶

Atsakyti

nee čia ne jo būdui

Nežinau ar šitas "jo būdui", bet aš čia "linksminuosi" su mezginiu :D

https://www.youtube....titution/videos

https://www.youtube....qyLH-LYQ/videos

Ne kašis, aišku, bet ... :ax:

Atsakyti

Labas. Matau, kad nuotaikos įvairios. Aš pati blaškausi - užauga įtampa (nes nu REIKIA sekti pulsą, telikas pašonėj nuolat transliuoja, straipsniai, FB burbulas, viską...), tada randu (vis dar pavyksta) kokį nors šalto proto gūsį, atrodo, vėl pradedu mąstyti blaiviai ir kvėpuoti laisviau.

Dirbu nuotoliniu. Produktyvumas, beje, kosminis. 1-2 videokonferencijos per dieną su skyriaus kolegėmis, kitkas skambučiais ir el.paštu, o didžioji dalis - intensyvus dokumentų rengimas, kas ir šiaip turėjo pagal skyriaus veiklos planus būti daroma. Visai patogu iš namų, mažiau nukrypimų netiesioginiais klausimais (kuriuos mūsų skyrius dėl neaiškių priežasčių ne savo kompetencijoj, bet vis užsiveldavo tvarkyti). Pa-ga-liau dirbam savo darbus!  :B  :lol:  :lol:  :lol:

Negaliu sakyti, kad visai nenukrypstu buitiniais klausimais (tskant, nueini pagal gamtos šauksmą, vonios kambaryje užkliūva akis už išdžiūvusių skalbinių  :ax: ), bet bandau išlaikyti dienotvarkę. Darbo valandomis darbas, pietų pertraukos metu - valgymas ir pasivaikščiojimas lauke. Maisto gaminimas tik vakare po darbo valandų, mezgimas taip pat. Kavos gėrimas, socialiniai tinklai - kaip visada darbe įprasta  :P. Pastebėjimas - jaučiu poreikį skambinti su vaizdu, nes žmonių savo kaime gi nematau, parduotuvėse nebuvau gal savaitę. Tie sodininkai, kurie kapstosi gėlynuose ir kuriuos tik praeidama pasivaikščiojimo metu matau, nesiskaito.

Mano būsimos kojinės labai gražios  :wub:

Nite, nuorodos super! Reikia vyrui numesti  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 18 kovo 2020 - 14:35

Aš tai jaučiuosi kažkokiam kokone. Gal tiksliau norą susisukti į jį galutinai. Pradėjo ir mane veikt visi patarimai apie visokias dezinfekcijas rankų plovimą. Pradėjo viskas nešvaru atrodyt ir net pati galimai nešvari.  Namuose pakankamai ramu. Vaikai kas mokosi nuotoliniu būdu, kas dirba. Vyras tik į ofisą išvažiavęs. Tik maisto poreikis išaugęs. Jau buvau atpratus. Ir tvarkymosi, nes visiems būnant namie greičiau viskas apsiverčia, o aš, nors ir jausdama nešvarą neprisiverčiu tvarkytis, o tuo labiau nesugebu vaikų priverst.

Mezginio neturiu ir net labai nenoriu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 kovo 2020 - 14:46

Buvau šiandien išlindusi į realų pasaulį neilgam  :unsure: Reikėjo porą siuntinių pasiimti, Abelo siuntinį išsiųsti, tai tuo pačiu į parduotuvę ir vaistinę užsukau  :) vienkartines pirštines užsidėjau ir dezinfekciniu skysčiu vis pasinaudodavau  :rolleyes: Maisto parduotuvėje  yra, tualetinio popieriaus irgi  :D  pirkėjai praktiškai vien pagyvenę žmonės.  :unsure: 

prie parduotuvės sutikau šimtą metų nematytą klasioką, toks lyg ir blaivios galvos žmogus buvo.  :unsure: Bet kad nušnekėjo - bėgu į kaimą, tikrai susirgsim, kažin ar mes 50-mečiai jau priskiriami padidintos rizikos grupei...  :oh: Tai greitai atsisveikinom - mažiausiai man dabar norisi su tokiais panikuotojais bendrauti  :aggressive: 

Restar, dėl manęs tai tu gali guostis kiek tinkama  :4u:  jei tik tau nuo to bent kiek lengviau.  :) Man tik ne visada pavyksta susivaldyti, kad nepradėti patarimų dalinti  :rolleyes:  jei ką - aš visada prieinama per mesengerį, vaiberį ar tiesiog telefonu  :4u: 

Atsakyti

Nu tai kažkas turi kaimuose, kur pagyvenusių žmonių daug irgi išnešiot :oh:

kolegė viena vakar darbe buvo ir užvakar-šiandien sakė su temperatūra

išvažiavus nebuvo, bet pagal tuos maršrutus kur rodo kad susirgę lankėsi tai jos parduotuvė

nors aš manau kad paprastas peršalimas

pas mus darbe chebra mokosi su technika dirbt :)

kai bėda ir reikia staiga viskas įmanoma pasidaro :)

Atsakyti

Man beje, irgi niekas netukdo, galit skųstis, galit mokyt, patarimus duot, gali belekas vykt, kad tik bendravimas nenutrūktų :wub:

Aš net nežinau, kodėl taip šaltai į šitą krizę reaguoju, jokios panikos, nervo, nieko :) Gal kaip jau neseniai vieną išgyvenus, tai kitai sveikatos nebeturiu nerimavimui :D Toks vaizdas lyg reaguočiau į viską iš šono. Bus matyt, kaip toliau esisi.

Tik maisto kemšu per daug. To nesveiko. Vis dar yr spintelėse.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 kovo 2020 - 15:07

Ką tik valandą laiko nesustodama naujoką instruktavau per teamsus :D Net burna išdžiūvo :D Buvau mačius tik jo mažą nuotraukytę, toks jaunas bloznutis bernelis. Ir staiga per visą ekraną išlenda toks didelis barzdotas hipsteris  :D​ 

Atsakyti

Gebėjimas patylėti irgi ne visiems teisingai įdiegtas :rolleyes:

O kodėl reikia tylėt, kai kiti akivaizdžiai nesąmones daro? Gal net ir tarpe mūsų yra tokių, kurios su temperatūra, kosuliu ar sloga eina į Macdonaldą? Net ir ne koronos metu, sergant reikia gydytis namuose, o ne viešose vietose.

Atsakyti

Oi, Liniuka, kai dabar tenka daug su personalo apskaitos programa dirbti, tai irgi tokių išvaizdos metamorfozių matau. Ir dažniausiai realus vaizdas būna stambesnis ir barzdotas. :D

Atsakyti

Aš pati kolegas metamorfozėm stebinau :D CV nuotrauka tamsiaplaukės. Į pokalbį nuėjau blondinė. Pirmą darbo dieną vėl tamsi :D​ 

Atsakyti

Man beje, irgi niekas netukdo, galit skųstis, galit mokyt, patarimus duot, gali belekas vykt, kad tik bendravimas nenutrūktų :wub:

:sutinku: 

Katuk pas Restar tiesiog pajautrinta reakcija į jogą  :mirksiukas: netinka jai tavo patarimas.

Atsakyti