Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka kokia dar graži gi jokie grožio salonai nedirba :)

Natūraliai!!!

Atsakyti

Tai čia tos kur tiesiog gražios tai natūraliai nebūna

Kažko bais lėtai mezgasi, kokio velnio aš tą suknią sugalvojau...

Atsakyti

Aš nesiuvau ir nesiruošiu :rolleyes:

Pons ministeris sakė, kad galima ir šalikėliu prisidengt  :lol: Nu tai :smartass:

Sūnus šian ėjo į pardę, išsitraukė juodą pošalmį, nu toks trikotažinis vamzdis - gali užsitraukt iki kur nori  :ax:  net ir ant akių, atodysi kaip plėšikas :lol: O jau jam tai socialinis atstumas garantuotas - 2m/100kg, visas juodai apsirengęs, dar su tuo pošalmiu, ir kapišonas ant akių, sakiau tik rankų kišenėse nelaikyk, nes tikrai apsauginis policiją kvies :lol:

Labai teigiamai suskaičiau!!

Atsakyti

Aha Restar, kur pradingojai? 

Atsakyti

Pliam, net pavydu, tokių gražių  maskių bus visos prisisiuvę. Įsivaizduojat kaip fainiai bus sutikt, oj, prasilenkti su tokiais madistais :D

O kokius nors spaustukus prie nosies dedat į tas kaukes? 

"Spaustukai", kiek suprantu, geriausia tos originalios vielutės, išimtos iš vienkartinių kaukių, kas turi.

Aš irgi šiandien kelis kaukių siuvimo variantus nusižiūrėjau, nors labai paskubomis. Patarkit kuri praktiškesnė arba gal kokių geresnių iškarpų prilaikote? :ax:

1. Klostuota su kišenėle:

2. Lygi:

https://tianascloset...virus-epidemic/

Man svarbiausia autobuse trumpam pasipuošti :flirt2:– vienkartinių šiek tiek turim, bet neilgai užteks po dvi per dieną sunaudojant, tegu lieka vyrui išvykoms į parduotuvę. O tėvus reguliariai gąsdinam, kad išvis iš namų neitų, tai jiems kaukių galvoju geriau nesiūti, kad perdaug neišdrąsėtų. :mastau:

Atsakyti

Kaunietės, teoriškai šiandien turėtume kavą gert su mezginiais- paskutinis mėnesio trečiadienis. 

Bet galim virtualiai per Zooma  gert :) pvz nuo 19 val. 

Atsakyti

Labas rytas. N

aš mielai prisijungčiau kavagėrio Zoom'ui vakare! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 25 kovo 2020 - 06:29

Programa čia: https://zoom.us/download 

Kambarely galima telefonus susirasyt, kad norinčias prisijungtume :) 

Atsakyti

Labas rytas

Smalsute, na tik pati gali atsakyt kas tau patogiau. Aš asmeniškai esu bandžiusi nešioti tik 1 variantą. Manau, kad bet kuriam iš jų reikalinga arba spaustukas/vielutė arba akiniai, kurie prispaustų. Ir guma ant ausų, nes šniūriukai kažin ar laikysis judant. O nuolat taisytis nu tai bėda nr 2.

Kavą gerti 19 val? Aš nebent su vakariene :D ir nepalikot laiko pasiruošimui, čia kaip su ta priverstine izoliacija. 

Beje, kaip jums tas atvykusiųjų apgyvendinimas? Man tai žiauriai liūdna kažkaip. 

Atsakyti

Katukai nu... taigi atviros pasiūlymams esam :D 

Čia man užvakar blogiau buvo, kai telefu kalbėjau su vaikų psichologe. Turėjom eit su Gyčiu... o įkyriai iš darbo video konferencijos skambino. Tai tokia visa nusibliovus turėjau iš karto persiorientuot į darbinius pokalbius.

O iki 19 ir nosytę pasipudruot spėsi ir paradinį mezginį išsirinkt :D 

Bet dieną ir valsndą galim keist. Pagal daugumą :) 

Atsakyti

Ne. Šiandien neno. 

Aš apskritai skambučių nemėgstu, o čia dar ir su video :D 

Aš negaliu nusėdėt ramiai, man norisi kažkur eit, kažką daryt, greit užbaigt pokalbį.Žodžiu, ne malonumas, o stresas.

Užtat ir sakiau, kad nemokėčiau dirbt iš namų

Atsakyti

Qqte, intensyviai bandau prisimint, kokią suknią mezgi. Nu ir nepamenu

Atsakyti