Nu gerai, o ką su tais šalikais ir skarelėm darot namo parėję? Gi reik dezinfekuot?
Ingriduka, jaunimas tavo nepražus, yra ten visokios socialinės garantijos, net visą amžių nedirbantys išgyvena, o taviškiai gi dirbo. aišku papildomas stresas, nu bet kaip nors, o jūs su vyru drauge - tvirtas kumštis, prasimušit😉
O ką sūnus studijuoja?
Man šįryt kažkokia keista savijauta, tempa kilstelėjo iki 37.2, bet kol išviriau cepelinus ir nusileido. Tai nežinau sergu jau čia ar ne.
kapseika, gal tu iš tų, kur besimptomė.
Nite, aprašei vieną kaimyną mūsų
tip top atrodė į parduotuvę eidamas. Tik dar su nardymo akiniais buvo ![]()
Aš dėl sūnaus nekažką pasakysiu.
Zinau, kad uzdare jo kepykla. Bet vat neatleido ir kazkaip mokes uz 2 val kas bus 45 svarai per savaite, tai yra praktiskai nieko. Nes vien butas kiekvienam po 500svaru kainuoja.
Nu ir jis dar pats ziuri kaip cia viskas bus,,kokios tos ismokos. Parase laiska nuomos agenturai su prasymu arba mazinti nuoma, arba duoti 1 men atostogu. Tai ziuresim. Vakar is darbo leido pasiimti likusi maista, dziaugesi labai.
siuncia abu su mergaite CV i prekybos centrus sako gal ten priimtu kroviku ar kazkuom.
Jis studijuoja Vakaru Londono universitete Maisto technogijas, maisto marketinga ir dizaina. Cia tokia specialybe
O Aistute mūsų yra menininkė, ji studijuoja kažkokiam meno universitete, reklamos dizaina ir scenografojos dizaina. Kazkaip taip.
Gražios kaukes norečiau.
Nu gerai, o ką su tais šalikais ir skarelėm darot namo parėję? Gi reik dezinfekuot?
Skalbiau, ir išlyginau ![]()
SveikosRudeni kai isejau is tuometinio darbo tai torta namo parsinesiau ir sypsena plese zandus dar savaite. O si karta-kaip is vaziuojancio traukinio per langa svysteleta...Kacumota
gal, kaip staiga netenki darbo, baisu.
Aš pati tai nuoširdžiai laiminga, kad šiuo metu esu bedarbė
![]()
Apie kaukes ka tik prisijuokem iki asaru,kad su pedkelnem ant galvos gali ateit i parde
Liniuka,baldu gamybos imone.didele.Danu
Ingriduška, bet tavo vaikas visas į tave su meile maistui❤️neveltui namuose restoranus žaidei👌
Limit, tai ir aš suklusau, kas čia bus, šeimyna išvažiavo su dviračiais, aš likau savęs stebėti. Realiai gali būt tiesiog paprastas peršalimas, vakar paežerėje bandžiau megzti, kol MB žvejojo ir net nepajutau, kaip pastirau. Bet tu žinok dabar
Ingriduska, tai jei neatleido ir mokės už porą valandų, labai panasu į vokišką Kurzarbeit modelį, kur kitą dalį moka darbo birža arba socialas, gerai uždirbantieji aišku nukenčia, bet vis geriau nei nieko. Mūsų firma irgi svarsto šį variantą.
Kapseika, linkiu kad ir kokia chvaraba užpuolė, greit ir lengvai padveikti.
Bučkis😘😘😘
Ugnius gaudavo minimuma tai patadysiu jam ka tu parasei
Sveikos ![]()
Nu va kol mezgiau kojines visą savaitgalį jūs čia tokių gražumų primezgę. Iš dalies pavydu kad laiko mezgimui turit iš kitos pusės dar džiaugiuosi kad dirbu.
Ingriduškos grožio megzto nematau. Matosi graži moteris, graži visuma ir polėkis
Kerpenos suknia labai mano norų ir spalvoooota
Dėl savijautos labai suprantu, artima
Liniukos megztuką atimčiau ![]()
Ristinos mezginys toks paprastas, bet spalvyyyyynas.
aš FB seilę varvinau vis pagrįždama pažiūrėt. Vis mintiju ką aš čia iš linų turiu tokiam.
Eisiu ir aš kaukių gamint. Užsiminiau mamai, tai nedrąsiai paprašė ir jai ir tėtei.
pati tai siuvėja ot nu. Iš darbo einant tai tu medicininių turim padėtų.
O kur Restar dingus