Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas. Aš šiandien per zoom einu į anglų kalbos užsiėmimą. 

Atsakyti

Labas rytas

Qqte, intensyviai bandau prisimint, kokią suknią mezgi. Nu ir nepamenu

heywardą iš medvilnės su kašmyru. Ryškiai raudona :)

Atsakyti

Katukai, dėl to aš dažniausiai zoominu per telefoną, o ne per kompą, kad gslėčiau vaikščiot, kavos pasidaryt, nuo vaikų tylesnio kampo paieškot. Nors su mezgėjom manau būtent kompą jungčiausi ir sėdėčiau sau su mezginiu ir kava :)

iki popietės susigalvojam ar norit šiandien 'pasimatyt' ar kitą dieną. Nebūtina visom kartu iš pirmo karto, bet bandomąjį prasimezgimą galim :) 

Atsakyti

Labas rytas

aš mezgimui pasijungčiau ryt. Šnd darbe vakare busiu

Atsakyti

Sveikos. Šiandien vakare zoominti galiu tik su visais trim, tai garsiai. Ryt... Gal gal vyras kelis perimtų. Apie mezgima. Sunkiai...

Atsakyti

Planuojam rytoj :) o laiką- koks patogiau. Nuo 18? Nuo 19? 

Atsakyti

Labas rytas

Aš tai šiandien pikta  :oh: Silpna močiūtė ilgiausiai gulėjo slaugos ligoninėje, dabar antra coronos auka  :frusty: 

Atsakyti

Nu įdomu net, teisa ar melas.

Šitų vaistų aš ir ieškojau paskutinį kart LT. Geriu juos daug metų. 

Ar tai reiškia, kadkorona man negresia :D 

Bet vaistas visada buvo tik su receptu. Kartais duodavo.be, dėl to, kad matydavo sistemoj,jog vartoji seniai.

https://www.tv3.lt/m...-tik-su-receptu

Atsakyti

Labas rytas  :D 

Aš tai galvoju į kaukę dėt plaukų špilkas išsilankscius pagal save. Mėtosi stalčiuose mačiau. Pas tėtę kai nuvažiuosiu tai manau vielutės tikrai atsiras. Galiausiai diedus darbe priremsiu kad duotu, tie tikrai tokios turi tinkamos

Atsakyti

Sveikos,

I kauke,galima det spaustukus nuo donos pokelio, ar kavos, tie tokie kaip juosteles kur yra.

Del mociutes mirusios ko pikta tu Ingriga.

Jei tiesa rašo tai ji gal ir buvo ta kuri atneśė virusa, mat iš Norvegijos parvyke ja lanke.

Del kavos pagalvosiu.

Ryte stirnos ganėsi prie pat lango,,saulė taip gražiai jų kailiukus apšvietė.

Pečių išvaliau, malkü atnesiau, pasikūriau, duśe išsimaudžiau, veidą nusipiešiau.

Eisiu fotosesintis, kai plaukai išdžius

Atsakyti

Nuo duonos pakuočių yr vielutės :D
Vaistai :D

Priedas  90951557_4180897348602472_6676095382490972160_n.jpg   56,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas

Aš tai šiandien pikta  :oh: Silpna močiūtė ilgiausiai gulėjo slaugos ligoninėje, dabar antra coronos auka  :frusty:

Ingriga, tai tik rodo, kad iš tikro senoliai labiausiai pažeidžiami.

O užsikrėsti tai viens du ir yr. Gal mūsų jjau didžioji dalis turim tą virusą.

Atsakyti