Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:( O jeigu rimtai, tai manau kad iš buvusiu karantine kaž kas susirgo  :frusty: 

Atsakyti

:( O jeigu rimtai, tai manau kad iš buvusiu karantine kaž kas susirgo  :frusty: 

Na jei trys mirtys iš tos pačios ligoninės, tai manau, kad pagaliau bando kažką daryt.

Ingriga-labai labai linkiu tau nesusirgti ir kažkaip pragyventi šį etapą ramiai

Atsakyti

Ingriga :4u:

Diskutuojam su vyru, kur geriau dirbt, namie ar į darbą eit. Sakau, namie tai labai daug dalykų blaško, ypač vaikai. Rusnė sėdi, klauso ir sako, mes tai tik valgyt prašom, visai netrukdom :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 25 kovo 2020 - 16:54

Ingriga,

Zuiki, linkiu tik tuom ir apsieiti, pasedeti namuose.

Būk sveika

Atsakyti

Ačiū  :4u: 

Atsakyti

Ingriga, man tai keista, kad pati nesikarantinavai po to, kai ligoninėj buvai lemtingu metu. Na bet svarbu viskas gerai būtų :4u:​ 

Atsakyti

Liniuka nebendravau nei su vienu gyd. iš skyrių kuriuos karantinavo, todėl nereikėjo  :mirksiukas: 

Atsakyti

Ingriga :4u:

Diskutuojam su vyru, kur geriau dirbt, namie ar į darbą eit. Sakau, namie tai labai daug dalykų blaško, ypač vaikai. Rusnė sėdi, klauso ir sako, mes tai tik valgyt prašom, visai netrukdom :D

TIK :D maniškiai ištisai valgo,o aš prie puodų stoviu. ir tai vadinasi TIK valgyt prašo :D

Atsakyti

Oi, aš irgi pastebėjau, kad nuo puodų nesitraukiu + pusę spintos sutvarkiau, o už lango toooks oras jaučiuos neteisingai planuojanti savo laiką 😁... Pašoviau varškinį keksą orkaitėn, ir išlindau pagaudyti vakaro saulutės. 

Atsakyti

Hm...aš negaminu daugiau nei visad. Nevalgi mano šeimyna..be to ir MB padeda daug.

Barboros šiandien nuo ryto laukiu...turėjo 8-9 atvežt. Gavau laišką kad nesklandumai, bus 5-6...laukiu toliau...kiaušinių vėl neįdėjo pagal važtaraštį matau, nors atsidarius internetinę matosi kad yra tų kiaušinių.

Atsakyti

Aš tai jau kelios dienos nebuvau lauke. Nežinau ar čia gerai eit, ar ne . Visur rašo neit be reikalo.

Jei savo gatvę, kuri ratu eina, apeinu, tai lyg nelabai žmonių daug sutinku, bet vis tiek prasilenkiam. Į parduotuvę vis vyras užvažiavo kiek reikėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 kovo 2020 - 18:20

Mes einam miškan, gerai kai šalia namų, vaikštom...

Atsakyti