O jeigu rimtai, tai manau kad iš buvusiu karantine kaž kas susirgo
O jeigu rimtai, tai manau kad iš buvusiu karantine kaž kas susirgo
![]()
Na jei trys mirtys iš tos pačios ligoninės, tai manau, kad pagaliau bando kažką daryt.
Ingriga-labai labai linkiu tau nesusirgti ir kažkaip pragyventi šį etapą ramiai
Ingriga ![]()
Diskutuojam su vyru, kur geriau dirbt, namie ar į darbą eit. Sakau, namie tai labai daug dalykų blaško, ypač vaikai. Rusnė sėdi, klauso ir sako, mes tai tik valgyt prašom, visai netrukdom ![]()
Ingriga,
Zuiki, linkiu tik tuom ir apsieiti, pasedeti namuose.
Būk sveika
Ačiū
Ingriga, man tai keista, kad pati nesikarantinavai po to, kai ligoninėj buvai lemtingu metu. Na bet svarbu viskas gerai būtų
Liniuka nebendravau nei su vienu gyd. iš skyrių kuriuos karantinavo, todėl nereikėjo
Ingriga
Diskutuojam su vyru, kur geriau dirbt, namie ar į darbą eit. Sakau, namie tai labai daug dalykų blaško, ypač vaikai. Rusnė sėdi, klauso ir sako, mes tai tik valgyt prašom, visai netrukdom
TIK
maniškiai ištisai valgo,o aš prie puodų stoviu. ir tai vadinasi TIK valgyt prašo ![]()
Oi, aš irgi pastebėjau, kad nuo puodų nesitraukiu + pusę spintos sutvarkiau, o už lango toooks oras jaučiuos neteisingai planuojanti savo laiką 😁... Pašoviau varškinį keksą orkaitėn, ir išlindau pagaudyti vakaro saulutės.
Hm...aš negaminu daugiau nei visad. Nevalgi mano šeimyna..be to ir MB padeda daug.
Barboros šiandien nuo ryto laukiu...turėjo 8-9 atvežt. Gavau laišką kad nesklandumai, bus 5-6...laukiu toliau...kiaušinių vėl neįdėjo pagal važtaraštį matau, nors atsidarius internetinę matosi kad yra tų kiaušinių.
Aš tai jau kelios dienos nebuvau lauke. Nežinau ar čia gerai eit, ar ne . Visur rašo neit be reikalo.
Jei savo gatvę, kuri ratu eina, apeinu, tai lyg nelabai žmonių daug sutinku, bet vis tiek prasilenkiam. Į parduotuvę vis vyras užvažiavo kiek reikėjo.
Mes einam miškan, gerai kai šalia namų, vaikštom...